Holley Ann Dorrough amerika plamate (naná, hogy szőke!
)

Olimpia van, ezért néhány olimpikon akik szerepeltek már a Playboyban és ott vannak Pekingben.
Amanda Beard (USA, úszás)

Katharina Scholz (Németo, gyeplabda)

Nicole Reinhardt (Németo, kajak)

Petra Neimann (Németo, vitorlázás)

Romy Tarangul (Németo, judo)

Jenny Bongardt (Németo, szlalom kajak)

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 18. hétfő 14:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 18. hétfő 14:25

Törölt felhasználó (42823)

Olimpia van, ezért néhány olimpikon akik szerepeltek már a Playboyban és ott vannak Pekingben.

Zimányi Lindáról tud feltenni valaki képeket.Köszönöm szépen.

én töröltem ki a képeidet...legközelebb tedd egy hszbe őket
(Ez egy válasz makker007 üzenetére (2008. 08. 31. vasárnap 15:12), amit ide kattintva olvashatsz)

Amanda King:

Stephanie Glasson:

Elhunyt Bettie Page, az első szexikon
December 11-én, 85 éves korában elhunyt Bettie Page, amerikai modell, aki az 50-es években vált világszerte ismertté provokatív fétisplakátjaival és a Playboy magazin egyik első playmate-je volt...Page ikonikus figurává vált fekete fürtjeivel, tűsarkú cipőivel és szado-mazochisztikus fotóbeállításaival.Bár a 60-as években eltűnt a nyilvánosság elől, az utóbbi húsz évben ismét felfedezték egykori munkásságát és újra nagy népszerűségre tett szert. Ennek a fellángolásnak köszönhető többek közt az olyan Page-imitátorok felbukkanása, mint Dita von Teese, aki egy az egyben másolja Page jellegzetes megjelenését, vagy Mary Harron 2005-ös Az első szexikon című filmje Page életéről, amelyben Gretchen Mol formálja meg a meztelenkedő modellt.

December 11-én, 85 éves korában elhunyt Bettie Page, amerikai modell, aki az 50-es években vált világszerte ismertté provokatív fétisplakátjaival és a Playboy magazin egyik első playmate-je volt...Page ikonikus figurává vált fekete fürtjeivel, tűsarkú cipőivel és szado-mazochisztikus fotóbeállításaival.Bár a 60-as években eltűnt a nyilvánosság elől, az utóbbi húsz évben ismét felfedezték egykori munkásságát és újra nagy népszerűségre tett szert. Ennek a fellángolásnak köszönhető többek közt az olyan Page-imitátorok felbukkanása, mint Dita von Teese, aki egy az egyben másolja Page jellegzetes megjelenését, vagy Mary Harron 2005-ös Az első szexikon című filmje Page életéről, amelyben Gretchen Mol formálja meg a meztelenkedő modellt.

Page 1923-ban született Tennesse-ben egy nagyon rossz körülmények közt élő családban. Huszonéves korában titkárnő lett, de nem sokkal később New York-ban beindult aktmodellkarrierje. Ő lett az első ismert "megkötözős" szexikon, és számos fekete-fehér erotikus rövidfilmben is szerepelt. Becslések szerint mintegy húszezer előhívott fotó készült róla. Egyik leghíresebb fotója a Playboy 1955 januári számában jelent meg, ezen mindössze egy Mikulássapkát visel.

Táncos éjszakai klubokban is fellépett, előadásairól képet kaphatunk a Striporama című egész estés revüfilmből, amelyben énekes-táncos szerepet játszik. Modellkarrierje 1957-ig tartott, végleg 1959-ben vonult vissza.

Bettie Page 1950---->KATT!
Az en kedvencem Romy Tarangui nagyon dogos lis Judos lany...
A 2004-es év amerikai playmate-jei:

Sandra Nielsson playmate:

Kis Hegedűs Réka, modell. A héten fedeztem fel a Hal a tortánban.

Ezeken a képeken jól néz ki, de a műsorban valahogy nekem nem tetszett. Mondjuk ez a fajta nagyon vékony modell-alkat sosem jött be, de a műsorban valahogy arcra sem tetszett... Mondjuk nekem elég "érdekes" ízlésem van.
Mondjuk a második és a harmadik képen fantasztikusan jól néz ki, akár az "Igéző tekintetek" topic-ba is belefért volna. (Ez egy válasz bazijoe19 üzenetére (2009. 03. 06. péntek 12:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 06. péntek 12:46

Mondjuk a második és a harmadik képen fantasztikusan jól néz ki, akár az "Igéző tekintetek" topic-ba is belefért volna. (Ez egy válasz bazijoe19 üzenetére (2009. 03. 06. péntek 12:46), amit ide kattintva olvashatsz)

Kis Hegedűs Réka, modell. A héten fedeztem fel a Hal a tortánban.

Mindenkitől elnézést, a hölgy nevét elfelejtettem feljegyezni.

Én talán a szerdai részt láttam, abban nagyon jól nézett ki, csak nem tudtam ki az, pedig arcra olyan ismerősnek tűnt, aztán mikor végre mondták a nevét rájöttem hogy még sosem hallottam róla, lehet csak hasonlított valakire. De aztán a csütörtöki részben más frizurával, más ruhában (állítólag a 20-as évek stílusa) már annyira nem tetszett, szerintem az nem állt jól neki.
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2009. 03. 07. szombat 12:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 07. szombat 12:36

Ezeken a képeken jól néz ki, de a műsorban valahogy nekem nem tetszett. Mondjuk ez a fajta nagyon vékony modell-alkat sosem jött be, de a műsorban valahogy arcra sem tetszett... Mondjuk nekem elég "érdekes" ízlésem van.
Mondjuk a második és a harmadik képen fantasztikusan jól néz ki, akár az "Igéző tekintetek" topic-ba is belefért volna.

Mondjuk a második és a harmadik képen fantasztikusan jól néz ki, akár az "Igéző tekintetek" topic-ba is belefért volna.
Azért név nélkül is jó csaj.
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2009. 03. 07. szombat 12:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 07. szombat 12:38

Mindenkitől elnézést, a hölgy nevét elfelejtettem feljegyezni.

Vazzeeee.... Akkor feltehetően PONT azért nem jött be nekem, mert én meg pont a csütörtöki adást láttam!
A 20-as évek Amerikáját (Al Capone korát) akarták felidézni, és a ruhája is meg a haja is olyan... "izé" volt. Akkor ezért! Látod, megvan a megoldás!
(Ez egy válasz bazijoe19 üzenetére (2009. 03. 07. szombat 14:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 07. szombat 14:41
A 20-as évek Amerikáját (Al Capone korát) akarták felidézni, és a ruhája is meg a haja is olyan... "izé" volt. Akkor ezért! Látod, megvan a megoldás!

Én talán a szerdai részt láttam, abban nagyon jól nézett ki, csak nem tudtam ki az, pedig arcra olyan ismerősnek tűnt, aztán mikor végre mondták a nevét rájöttem hogy még sosem hallottam róla, lehet csak hasonlított valakire. De aztán a csütörtöki részben más frizurával, más ruhában (állítólag a 20-as évek stílusa) már annyira nem tetszett, szerintem az nem állt jól neki.
A szerdaiban szuperul nézett ki, nemtom milyen ruhában volt, csak a végét láttam.
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2009. 03. 07. szombat 16:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 07. szombat 16:24

Vazzeeee.... Akkor feltehetően PONT azért nem jött be nekem, mert én meg pont a csütörtöki adást láttam!