arra is megleszünk hivva?
..pacalért dugok, nyalok, gombot varrok
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 07. 04. szerda 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 04. szerda 14:06

köszi
ez tökéletes beszámoló volt
bár hév nem jár a délinél
(de megfejtettem
)
jah...és megbeszéltük admin kollégával(tom1019), hogy a következő forgatáson majd mi ketten készítünk bográcsban velős pacalt(brrr...)

jah...és megbeszéltük admin kollégával(tom1019), hogy a következő forgatáson majd mi ketten készítünk bográcsban velős pacalt(brrr...)
Ha jól viselkedtek esetleg!
Újabb jelentkező felnyalónak? Láthattad nincs rá szükségünk.
Viszont egy jó szakács kellene.
Hmmmm. Finom bográcsgulyás!!!
(Ez egy válasz Striker85 üzenetére (2007. 07. 04. szerda 14:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 04. szerda 14:13

arra is megleszünk hivva?
..pacalért dugok, nyalok, gombot varrok

bocsi főnök, de nekem szükségem van ki...izééé felnyalóra
jaah...megnéztem a werket...nagyon tetszett
és persze minden elismerésem mindenkinek
(Ez egy válasz Kovi üzenetére (2007. 07. 04. szerda 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 04. szerda 14:18

Köszönjük. Mint már írtam korábban, Ozirisz nagyon jó munkát végzett.
Este kikerül a film is. Az is jó lett!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 07. 04. szerda 14:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 04. szerda 14:22

bocsi főnök, de nekem szükségem van ki...izééé felnyalóra
és persze minden elismerésem mindenkinek

Láttátok a főoldalon, hogy elindult a következő pályázatunk?
hát ha felnyalónak nem is de kóstolónak mindenképp jó lennék...

Én pl sose látom a főoldalt. Fórumra jön nekem rögtön
De most megnézem.
(Ez egy válasz Kovi üzenetére (2007. 07. 04. szerda 14:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 04. szerda 14:27

Láttátok a főoldalon, hogy elindult a következő pályázatunk?
Nos,én ebből a jármű dologból is biztos,h kimaradok. Ennél szégyenlősebb vagyok

Akkor jó, és be is tartod?
(Ez egy válasz Kovi üzenetére (2007. 07. 04. szerda 13:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszi a szuper élménybeszámolót! Jó volt elolvasni a Te szemszögedből is.
(Ez egy válasz Striker85 üzenetére (2007. 07. 04. szerda 13:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 04. szerda 13:38

Szóval összegezve az egész napot, azaz ez már a végszó: Iszonyat jó volt, a meleg ellenére is
.eleinte görcs hogy odaérjünk, de odaértünk, a forgatás és a vele járó bakik, maga a helyszín (olyan kecó, mintha egy beverly hillsi házban járnál), az összes arc akit megismertem (Antony, Golgengate-s skacok, Ozirisz, Kovi, a Juj.hus riporter, és még sorolhatnám, de úgyse férne ki)
egyetlen negativum a kaja volt
de nekem nem para mert öröm az ürömben hogy igy sikeresen másfél kilótól szabadultam meg a forgatás végére, úgy hogy semmit nem csináltam
ezután lehet hogy jogos eme kérdésem: Kovi minek neked norbi-update?
ui: köszönöm a lehetőséget, hogy téblábolhattam a forgatáson!!! Antonynak külön köszönet a délibe a fuvarér, me jó volt az estém
Peace for everybody and keep it real!!!

ui: köszönöm a lehetőséget, hogy téblábolhattam a forgatáson!!! Antonynak külön köszönet a délibe a fuvarér, me jó volt az estém

Hogy is volt azzal az update-tel?
(Ez egy válasz Kovi üzenetére (2007. 07. 04. szerda 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 04. szerda 14:18

Persze, betartom. + mindennap kb. 40 perc intenzív torna.
(Ez egy válasz riska üzenetére (2007. 07. 04. szerda 17:18), amit ide kattintva olvashatsz)

Mire gondolsz?
(Ez egy válasz riska üzenetére (2007. 07. 04. szerda 17:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Valőszínűleg csúszunk. Holnap délelőtt lesz kint a film.

Ozrisz, Striker és DrAnthony légyszíves írjatok privát üzenetet iNfeSternek, hogy hogyan nézhetitek meg protekciósan a filmet.

Hogy be is tartod a Norbi Update-et a mai napig?
(Ez egy válasz Kovi üzenetére (2007. 07. 04. szerda 17:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Mozivetítés nem is leeesz?
Riska,betartja!
Így figyelsz!

Riska,betartja!

Elég későn jött ma a film, és kódolás/feltöltés miatt csak holnap kerüld majd ki az oldalra hírrel együtt.
Én is örülök, h megismertelek!!!
Ja, és külön örömmel tölt el, h időben a Délibe értünk, ezáltal az esti programod rendben összejött!
Bár kiszálláskor még azt mondtad, h ennyi szex láttán nem bizti, h lesz hozzá kedved, de ezek szerint ha te csinálod, úgy mégis más...
(Ez egy válasz Striker85 üzenetére (2007. 07. 04. szerda 13:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 04. szerda 13:38

Szóval összegezve az egész napot, azaz ez már a végszó: Iszonyat jó volt, a meleg ellenére is
.eleinte görcs hogy odaérjünk, de odaértünk, a forgatás és a vele járó bakik, maga a helyszín (olyan kecó, mintha egy beverly hillsi házban járnál), az összes arc akit megismertem (Antony, Golgengate-s skacok, Ozirisz, Kovi, a Juj.hus riporter, és még sorolhatnám, de úgyse férne ki)
egyetlen negativum a kaja volt
de nekem nem para mert öröm az ürömben hogy igy sikeresen másfél kilótól szabadultam meg a forgatás végére, úgy hogy semmit nem csináltam
ezután lehet hogy jogos eme kérdésem: Kovi minek neked norbi-update?
Peace for everybody and keep it real!!!

Részemről a pm elküldve, és köszi a protekcióért!
(Ez egy válasz Kovi üzenetére (2007. 07. 04. szerda 17:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 04. szerda 17:56

Ozrisz, Striker és DrAnthony légyszíves írjatok privát üzenetet iNfeSternek, hogy hogyan nézhetitek meg protekciósan a filmet.