ej bazze de jó hogy utcsó pillantva olvastam ezt:(
Üdv!
Nagyon sajnálom én is, hogy csak most olvastam el ezt a kiírást. Pedig korábban voltak ilyen téren jó ötleteim. (Szerintem)
Kovi!
Érdeklődnék, hogy a későbbiekben egy kész forgatókönyvet elolvasnátok-e? Vagy lenne-e ilyenre kereslet? Most már nem akarok 4 óra alatt összecsapni semmit. Fölösleges :(
Nagyon sajnálom én is, hogy csak most olvastam el ezt a kiírást. Pedig korábban voltak ilyen téren jó ötleteim. (Szerintem)

Kovi!
Érdeklődnék, hogy a későbbiekben egy kész forgatókönyvet elolvasnátok-e? Vagy lenne-e ilyenre kereslet? Most már nem akarok 4 óra alatt összecsapni semmit. Fölösleges :(
Na, a magam részéről 2 pályamunkát feltöltöttem!
Sok sikert kívánok mindenkinek, és nagyon várom az eredményhirdetést!

na jo hat meg mindig nem ertem...
a csak kepeket s videokat lehet feltolteni s egz forgatokonyv nem az.
Ezert elkultem ere a cimre : bekuldes@goldengate.hu
Remelm jo lesz.
mas informaciot nem talaltam...
a csak kepeket s videokat lehet feltolteni s egz forgatokonyv nem az.
Ezert elkultem ere a cimre : bekuldes@goldengate.hu
Remelm jo lesz.
mas informaciot nem talaltam...
(hsz.tartalma kimoderálva! a beírás egyenlőre marad!): tom
Fáj hogy ilyen későn találtam erre a lehetőségre…pedig nagyon tetszik.
)
Talán még beférek?

Talán még beférek?

Én is beszállok
Majd meglátjuk, Nikki Ridert nagyon szeretem, ezért mindenképp nagy élmény lenne, ha a helyszínen összefutnék vele. Mondjuk arran nem igazán sikerült rájönnöm, hogy kellene elküldeni a fájlt, Egyéb képkéntm videóként és emailként is elment. Majd meglátjuk.
A lehetőséget azért köszi
Puszi Nikki!

A lehetőséget azért köszi

Puszi Nikki!

Erre mennyit készültél,h pont éjfélkor?
Nagyon kíváncsi vagyok a forgatókönyvekre. Mikor lehet majd őket megnézni és szavazni reájuk?

Nagyon kíváncsi vagyok a forgatókönyvekre. Mikor lehet majd őket megnézni és szavazni reájuk?

Az egyik főhős

A határidő lejárt, minden jelentkező fog kapni pár mondatos értékelést e-mailben. A továbbjutottakra lehet majd itt szavazni a Golden Gate-en. A türelmeteket kérjük!
fogunk is szavazni
Sziasztok!
Lezárult a pályázat. Mindenkinek nagyon köszönöm, hogy beküldte a forgatókönyvét. Most a zsüri veszi kezébe a dolgokat. Elolvassuk, majd értékeljük a pályamunkákat. Addig is türelmeteket kérjük.
Üdv
Kovi
Lezárult a pályázat. Mindenkinek nagyon köszönöm, hogy beküldte a forgatókönyvét. Most a zsüri veszi kezébe a dolgokat. Elolvassuk, majd értékeljük a pályamunkákat. Addig is türelmeteket kérjük.
Üdv
Kovi
Szia! Én semmiben sem vagyok jobb mint a többiek, sőt rosszab mert nem vagyok sminkes, inkább csak poén volt meg egy kis álmodozás arról, hogy csini nők testét kenegessem olajjal vagy krémmel!
Viszont ami komoly, hogy szívesen elmennék fotózni a forgatásra ha lehet, esetleg ha megvan a nyerő forgatókönyv akkor kisorsolhatnátok néhány tagot innen a GG-ről aki fotózna a forgatáson és utána a képekre is lehetne szavazni.
Ebben ha lenne ilyen lehetőség szívesen részt vennék....
(Ez egy válasz Kovi üzenetére (2007. 05. 20. vasárnap 01:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 20. vasárnap 01:29

Viszont ami komoly, hogy szívesen elmennék fotózni a forgatásra ha lehet, esetleg ha megvan a nyerő forgatókönyv akkor kisorsolhatnátok néhány tagot innen a GG-ről aki fotózna a forgatáson és utána a képekre is lehetne szavazni.

Szia!
Ez tényleg jó ötlet, csak sajnos naponta van néhány hasonló ajánlatunk. Miben vagy Te jobb, mint a többi jelentkező, illetve a mostani sminkesünk? A fiúkat is a kezeddel sminkelnéd?
Üdv
Kovi
Ez tényleg jó ötlet, csak sajnos naponta van néhány hasonló ajánlatunk. Miben vagy Te jobb, mint a többi jelentkező, illetve a mostani sminkesünk? A fiúkat is a kezeddel sminkelnéd?
Üdv
Kovi

ok, várni fogom a leveled
Üdv!

Üdv!
Már megházasodott with Anthóóónióóó
en is szavazni fogok!
alig varom h lassam a munkakat
kivancsi vagyok

alig varom h lassam a munkakat

Így igaz. Múlt szombaton.
Üdv
Kovi (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 21. hétfő 23:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 21. hétfő 23:12
Üdv
Kovi (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 21. hétfő 23:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (75419)

Már megházasodott with Anthóóónióóó
Szia!
Nem biztos, hogy jó ötlet. A sok ember zavarná a forgatást.
Üdv
Kovi (Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2007. 05. 21. hétfő 17:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 21. hétfő 17:56
Üdv
Kovi (Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2007. 05. 21. hétfő 17:56), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia! Én semmiben sem vagyok jobb mint a többiek, sőt rosszab mert nem vagyok sminkes, inkább csak poén volt meg egy kis álmodozás arról, hogy csini nők testét kenegessem olajjal vagy krémmel!

Szia!
Mindent meglehet oldani húzol egy demarkációs vonalat amit nem lehet átlépni a fotósoknak, vakut nem használhatnak csak csendben dolgozó digit gépük lehet és egy hangot nem adhatnak ki a forgatás alatt és nem zavarhatják a stáb munkáját még csekély mértékben sem.
Így már nem zavarnának senkit én vállalom ilyen feltételek mellett is!
(Ez egy válasz Kovi üzenetére (2007. 05. 22. kedd 17:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 22. kedd 17:23
Mindent meglehet oldani húzol egy demarkációs vonalat amit nem lehet átlépni a fotósoknak, vakut nem használhatnak csak csendben dolgozó digit gépük lehet és egy hangot nem adhatnak ki a forgatás alatt és nem zavarhatják a stáb munkáját még csekély mértékben sem.
Így már nem zavarnának senkit én vállalom ilyen feltételek mellett is!

Szia!
Üdv
Kovi
Üdv
Kovi