Ej-ej, itt valaki nem tudja, mi a jóóóóóó
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 05. 21. hétfő 22:54), amit ide kattintva olvashatsz)

Törölt felhasználó (21812)

Huh, de csavarosan tudod megfogalmazni a dolgokat...
Be még soha semmi? Pedig egy kellemes prosztatamasszázs...

De legalább azt eltaláltad, hogy fazon. És mi más lenne a lényeg, mint a p*nci?
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 05. 21. hétfő 20:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 21. hétfő 20:29

Én ezt gondoltam:
"Sztem:
Charlotte:
2, 4/köpés, 7/fazon, 8, 9 (mindenképpen)
Mme Prune:
1, 2, 3, 4/nyelés, 5, 6/de csak ő pisil, 7/természetes, 8, 9(mindenképpen, ez közismert)."
Charlotte-nál az anál-t nem találtam el, domina-szerepre nem gondoltam, köpést tippeltem, és a pisiszexet sem gondoltam, így eléggé mellényúltam.
Mme Prune esetében viszont azt hittem, h volt már 3-as szendvicsben, és mégsem...
Annyira nála nem nyúltam mellé, sajna charlotte-nál sokat bakiztam..
"Sztem:
Charlotte:
Mme Prune:
1, 2, 3, 4/nyelés, 5, 6/de csak ő pisil, 7/természetes, 8, 9(mindenképpen, ez közismert)."
Charlotte-nál az anál-t nem találtam el, domina-szerepre nem gondoltam, köpést tippeltem, és a pisiszexet sem gondoltam, így eléggé mellényúltam.
Mme Prune esetében viszont azt hittem, h volt már 3-as szendvicsben, és mégsem...

Annyira nála nem nyúltam mellé, sajna charlotte-nál sokat bakiztam..
De nem ebben a topicban
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 21. hétfő 21:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 21. hétfő 21:06

ugye tudod, hogy evvel a képpel már megelőztek???
(egyébként nagyon tetszik
)

ugye tudod, hogy evvel a képpel már megelőztek???
)
(Ez egy válasz Sonkás üzenetére (2007. 05. 21. hétfő 21:03), amit ide kattintva olvashatsz)

prunne nedve ki kér????

Én meg a legaljasabb, legmocskosabb fantáziájú, legperverzebb vagyok!
Bár gyapoth bondage stílusa nekem is húzós egy kicsit...
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 05. 21. hétfő 09:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 21. hétfő 09:29

micsoda önbevallós/bevállalós dolog lett itt!
na, jó, akkor én is:
- mindenben a legnormálisabbat szeretem,
- a legszolidabban és félénk változatban,
- semmi exratavagány dolog,
-és teljes privilégiumban!
(igaz, minden relatív! attól függ, hogy ki mit ért normális, szolid, félénk, extravagány és privát dolog alatt)
na, jó, akkor én is:
(igaz, minden relatív! attól függ, hogy ki mit ért normális, szolid, félénk, extravagány és privát dolog alatt)

Én ezt gondoltam:
"Sztem:
Charlotte:
Mme Prune:
Annyira nála nem nyúltam mellé, sajna charlotte-nál sokat bakiztam.. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 20. vasárnap 22:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 20. vasárnap 22:21
"Sztem:
Charlotte:
Mme Prune:

Annyira nála nem nyúltam mellé, sajna charlotte-nál sokat bakiztam.. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 20. vasárnap 22:21), amit ide kattintva olvashatsz)

Pedig azt mondtam, hogy nem adok megoldókulcsot, de ha már így rágjátok a fülemet.
1) domina szerep - megvolt, de nyilván csak a lájtos verzió
2) anál - nem kedvencem, de néhanapján gyakorolom
3) hármas szex - nem volt még meg
4) lenyeli/kiköpi - lenyeli
5) szex nyilvános helyen - megvolt (már ha a vonatmosdó és egy tök üres park éjjel annak számít)
6) pisiszex *pirulós szmájli*
7) csupasz/fazonírozott/természetes punci - fazon
8) beöltözés jelmezbe, szerepjátékok - naná, "Gizike, diktálok!"
9) fórumozás egy szexhonlapon - micsodaaaaaa? ilyen mocskos perverz dolgot? SOHA!
1) domina szerep - megvolt, de nyilván csak a lájtos verzió
2) anál - nem kedvencem, de néhanapján gyakorolom
3) hármas szex - nem volt még meg
4) lenyeli/kiköpi - lenyeli
5) szex nyilvános helyen - megvolt (már ha a vonatmosdó és egy tök üres park éjjel annak számít)
6) pisiszex *pirulós szmájli*
7) csupasz/fazonírozott/természetes punci - fazon
8) beöltözés jelmezbe, szerepjátékok - naná, "Gizike, diktálok!"
9) fórumozás egy szexhonlapon - micsodaaaaaa? ilyen mocskos perverz dolgot? SOHA!
papi!
ne légy ennyire pesszimista, inkább bízzuk Pillécskére és tartsuk tiszteletben akaratát!
természetesen, ha nem, akkor nem, ha esetleg igen, akkor örüljünk neki és korrigáljuk a bibit!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 21. hétfő 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)
ne légy ennyire pesszimista, inkább bízzuk Pillécskére és tartsuk tiszteletben akaratát!
természetesen, ha nem, akkor nem, ha esetleg igen, akkor örüljünk neki és korrigáljuk a bibit!

pille szerintem erre csak ennyit válaszol:
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 05. 21. hétfő 13:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 21. hétfő 13:58

tom! tedd jóvá a hibám?És itt megkövetem a világ legédessebb pilléjét.

tom! tedd jóvá a hibám?És itt megkövetem a világ legédessebb pilléjét.

Valaki mintha hiányozna innen, ebből a topicból!
(vagy csak nekem? new1! véleményed?)
(vagy csak nekem? new1! véleményed?)
ez nagyon pontgyűjtés-gyanús!
tom adott, 29 hsz-ben lévő kérdésre válaszolgatunk! (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 05. 21. hétfő 09:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 21. hétfő 09:29

tom adott, 29 hsz-ben lévő kérdésre válaszolgatunk! (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 05. 21. hétfő 09:29), amit ide kattintva olvashatsz)

na, jó, akkor én is:
na, jó, akkor én is:

na, jó, akkor én is:
na, jó, akkor én is:

A
pisiszex,hát én álló farokkal nem igazán tudok pisilni,de ha a partnerem becsúrog,azt szeretem,mert akkor ott volt,ahová küldtem.Bozont,igaz.Általában ollóval rövidre nyírva.nyilvánosan,igen.Gyümölcsösben,a földön a porban.határátkelőn a sorban,ez éjszaka.)):többet nem írok mert rámismernek
Szerepjáték? szoktam játszani,de maradok a magam bőrébe.Fórum,még mindig többet mint tehetném.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 20. vasárnap 23:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 20. vasárnap 23:16
pisiszex,hát én álló farokkal nem igazán tudok pisilni,de ha a partnerem becsúrog,azt szeretem,mert akkor ott volt,ahová küldtem.Bozont,igaz.Általában ollóval rövidre nyírva.nyilvánosan,igen.Gyümölcsösben,a földön a porban.határátkelőn a sorban,ez éjszaka.)):többet nem írok mert rámismernek

Kutya legyek, ha értelek
Kinek volt meg mi?
Neked megvolt a hármasszex - ennyit kibogoztam.
És a többit eltaláltam?

Kinek volt meg mi?
Neked megvolt a hármasszex - ennyit kibogoztam.
És a többit eltaláltam?
a szex nyilvános helyennél nem találtalak Téged el, míg Őt igen! ha a vonatmosdó és egy tök üres park éjjel annak számít, deeee ha nem számít annak akkor ugyanannyi a találat!
ehhez kérdés: nyitva volt a vonatmosdó ajtaja? ha igen nyilvános, ha nem mitől lenne az! egy parkban megtetted volna/ megtennéd, ha csak félhomály van és esetleg van más is ott?
/persze, h szándékosan hibáztam!/ (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 21. hétfő 08:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 21. hétfő 08:36
ehhez kérdés: nyitva volt a vonatmosdó ajtaja? ha igen nyilvános, ha nem mitől lenne az! egy parkban megtetted volna/ megtennéd, ha csak félhomály van és esetleg van más is ott?
/persze, h szándékosan hibáztam!/ (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 21. hétfő 08:36), amit ide kattintva olvashatsz)

*duzzogós szmájli*
(apró betűvel: tudom, hogy direkt hibáztál nálam, hogy ne bukjunk le
)

*duzzogós szmájli*
)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 21. hétfő 08:27), amit ide kattintva olvashatsz)

Téged méginkább eltaláltalak, mint a lotyókámat!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 21. hétfő 08:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 21. hétfő 08:21

1) domina szerep - csak a kikötözős fajtája
2) anál - én sem rajongok érte, de volt már benne részem...vagy volt már bennem része
3) hármas szex -nem volt
4) lenyeli/kiköpi - lenyelem (olyan sose volt még, hogy benntartottam, aztán kiköptem)
5) szex nyilvános helyen - volt (dunapart, parkoló, kocsi...ezek különválasztandók))
6) pisiszex-csak a finomabb formában, tán nem is konkrétan szex
7) csupasz/fazonírozott/természetes punci - nyilván felnőtt korban értendő
csak csupasz nem volt sose
8) beöltözés jelmezbe, szerepjátékok - nem igazán, de nem áll távol tőlem, csak eddig valahogy sose alakult úgy, hogy megtörténjen beöltözéssel
9) fórumozás egy szexhonlapon -
2) anál - én sem rajongok érte, de volt már benne részem...vagy volt már bennem része

3) hármas szex -nem volt
4) lenyeli/kiköpi - lenyelem (olyan sose volt még, hogy benntartottam, aztán kiköptem)
5) szex nyilvános helyen - volt (dunapart, parkoló, kocsi...ezek különválasztandók))

8) beöltözés jelmezbe, szerepjátékok - nem igazán, de nem áll távol tőlem, csak eddig valahogy sose alakult úgy, hogy megtörténjen beöltözéssel

1) domina szerep - csak a kikötözős fajtája
3) hármas szex -nem volt
csak csupasz nem volt sose

3) hármas szex -nem volt

Huh, de csavarosan tudod megfogalmazni a dolgokat...
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 05. 21. hétfő 08:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 21. hétfő 08:05

Charl.Úgy értem ,hogy nem alanya voltam az análszexnek,hanem az állitmánya.Ott még szűz vagyok,kifelé már ment,de be még soha semmi.És szeretném ha ez így is maradna.