Ezt egy olyan KÉPES topicnak szánnám, ahol megfér a RÉGI (XIX és XX. századi) fotók mellett (szex és divat v. egyéb témában is, ami nem áll távol az erotikától) a közelmúlt, a XX. század végi fotók is!
Pld:
A trapper farmert már elfelejtettük, vagyis el is felejtettük, csak úgy találtam, hoztam, és ide tettem. Milyen nagy divat volt az amerikai farmer cuccok megjelenése előtt és talán még utána is!

A trapper farmert már elfelejtettük, vagyis el is felejtettük, csak úgy találtam, hoztam, és ide tettem. Milyen nagy divat volt az amerikai farmer cuccok megjelenése előtt és talán még utána is!

Egy kis nosztalgikus erotika:

tom trapperbe (vagy tripperbe?), indulás golfocskával a Balaton mellé nyaralni!:

és alkalmi barátosnője a parton:

stb. stb. folytassátok, ha van kedvetek!

és alkalmi barátosnője a parton:

stb. stb. folytassátok, ha van kedvetek!

Istenem... mit nem adnék ha újra lenne ilyen gumicumi

Azért fiatal lyányka koromban bele-bele lestem:

Apukám olyan 85 környékén kintről szerzett egy doboz 100 db-os Donald rágót...
Istenem... évekig spájzoltam...
Ez is az az íz amit míg élek nem felejtek el...
Istenem... évekig spájzoltam...
Ez is az az íz amit míg élek nem felejtek el...

Apaaaaaaaaaaaaa csak NEKED!!!!!

Na most...
Vessétek Rám a követ...
Tegyétek a kezeteket a szívetekre...
Mégis csak az volt a szép idő mikor a Balaton parti "dolláros boltban" sort álltunk h. a nehezen szerzett márkán vagy schillingen vehessünk Tobleronet, dobozos Coca Colát...
Vessétek Rám a követ...
Mégis csak az volt a szép idő mikor a Balaton parti "dolláros boltban" sort álltunk h. a nehezen szerzett márkán vagy schillingen vehessünk Tobleronet, dobozos Coca Colát...

teljesen igazad van
bennem is erős a nosztalgia érzés...csak mi zöld limara-t vettünk ott, vagy impulse-t...nem is tudom pontosan már
ezt meg tomnak
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 15. kedd 18:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 15. kedd 18:39

ezt meg tomnak

Na most...
Vessétek Rám a követ...
Vessétek Rám a követ...

Huuuu lila, sárga limara.... itt van az orromban az illata...
Meg az impulse inkognito...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 15. kedd 19:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 15. kedd 19:01

teljesen igazad van
bennem is erős a nosztalgia érzés...csak mi zöld limara-t vettünk ott, vagy impulse-t...nem is tudom pontosan már
ezt meg tomnak

ezt meg tomnak

Na... háááát... Ezt aztán ki ne felejtsük a nosztalgiázásból...

jaaaaaaaaj...incognito...nem jutott eszembe
de én a zöld limara híve voltam
viszont nem találtam képet róla a neten
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 15. kedd 19:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 15. kedd 19:11

Huuuu lila, sárga limara.... itt van az orromban az illata...

egy idevágó retro

a topic NEM CSAK a múlt század 80-as éveiről szól, de valahol ott van a vége!

most meg mit reklamálsz??? mindenki berakta, ami a nosztalgiát jelenti neki
nem tehetünk róla, hogy neked a múlt század eleji képek jelentik azt
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 05. 15. kedd 19:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 15. kedd 19:28

a topic NEM CSAK a múlt század 80-as éveiről szól, de valahol ott van a vége!