Hétvégére kánikulát mondanak, ezért mindenkit elengedek a stradra is (de fórumozni is kötelező legalább napi 3 órát)!
egy kis nosztalgia macsek:

és egy kis du.-ni szieszta ebben a nagy melegben:

és egy kis du.-ni szieszta ebben a nagy melegben:
ha nekem ekkora farkam lehetne (csak ne ilyen vékonyka)...
Tom, Drága!
A szörnyek keringőjében tetszett? Jolie néni volt férjével?(BBT) (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 05. 21. hétfő 22:12), amit ide kattintva olvashatsz)
A szörnyek keringőjében tetszett? Jolie néni volt férjével?(BBT) (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 05. 21. hétfő 22:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Ott wan aza a helyén #36. hsz,Én látom!!!
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 05. 21. hétfő 14:05), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 05. 21. hétfő 14:05), amit ide kattintva olvashatsz)
rózsalány!
ne oljan dühösen! itt a vállam zokogd el rajta a bánatod!
inkább nekem szúrjál új képeket! a
testedről!
ne oljan dühösen! itt a vállam zokogd el rajta a bánatod!
inkább nekem szúrjál új képeket! a
testedről!
Hol az én hsz-em?????Tegnap szúrtam be képeket...

Igy jo lesz ?

(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 18. péntek 10:55), amit ide kattintva olvashatsz)

(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 18. péntek 10:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Na, ne vazzeg, lehet élveszkedni a topicomon...
- anyám
- tom egyik kedvenc macsekja
- tomnál is vannak nagyobb és erősebb "lóerők"

- anyám
ku
alf
ty alf
áj alf
a- tom egyik kedvenc macsekja
- tomnál is vannak nagyobb és erősebb "lóerők"

Egyik szebb mint a másik, Garfield az állandó kedvencem!

egy igazi vad macska:
Forma1!
------------------------
olvastad az Intézkedések topicban, hogy miért tiltottalak 1 napra tegnap reggel?
Ugyan ott folytatod!
------------------------
olvastad az Intézkedések topicban, hogy miért tiltottalak 1 napra tegnap reggel?
Ugyan ott folytatod!
Szex előtt szokott ilyen intenzíven verni a szívem!

tom1019

the_hun