nem keverlek én senkivel!
Katicikhoz hasonlítani valakit? na neeee! kész sértés lenne!
Kettős vagy többes személyisége csak neki van, igaz szeret belebújni mások bőrébe!
imádni való nicnév!
a tied sem rossz!
(feltettem neked egy kérdést az offban, most ez a sláger a fórumban: kérdések elhalmozása egymásnak, és őszinte bevállalós válaszok adása!)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 30. csütörtök 19:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 30. csütörtök 19:25
Katicikhoz hasonlítani valakit? na neeee! kész sértés lenne!
Kettős vagy többes személyisége csak neki van, igaz szeret belebújni mások bőrébe!
imádni való nicnév!
a tied sem rossz!
(feltettem neked egy kérdést az offban, most ez a sláger a fórumban: kérdések elhalmozása egymásnak, és őszinte bevállalós válaszok adása!)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 30. csütörtök 19:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
ez itt kőkemény OFF tőled!
örülök, hogy hiányolsz! de ne keverj
örülök, hogy hiányolsz! de ne keverj
Ka
, mert szerintem közel se vagyok olyan! csak szeretnék olyan okos lenni! alf
ki alf
cá alf
val
Szavaid zene füleimnek!
de ki a frackarika vagy ezzel a "farok" nicnévvel?
Térj át valami normálisra, mert esetleg régi fórumozókat irritálhatsz vele!
de ki a frackarika vagy ezzel a "farok" nicnévvel?
Térj át valami normálisra, mert esetleg régi fórumozókat irritálhatsz vele!
Mi legyen a következő heti szavazás? | Nyitotta: iNfeSter (2006.03.13 15:32)
gyesi #1056| ma 09:44
Teljesen elégedett vagyok, színvonalas,jó,könnyen kezelhetó az oldal, csak így tovább, gratula: Gyesi
nagyon örülünk neked, csak máskor ide írj a vendégkönyvbe...vagy szavazásra kéne bocsájtani az elégedettségedet?
gyesi #1056| ma 09:44
Teljesen elégedett vagyok, színvonalas,jó,könnyen kezelhetó az oldal, csak így tovább, gratula: Gyesi
nagyon örülünk neked, csak máskor ide írj a vendégkönyvbe...vagy szavazásra kéne bocsájtani az elégedettségedet?
áthoztam ide, mert itt a helye az ilyen "beszólásoknak":
jocyy #1061 | ma 18:26
NAGYO TUTI EZ AZ OLDAL.
JÓ,HOGY ITTLEHETEK.
jocyy #1061 | ma 18:26
NAGYO TUTI EZ AZ OLDAL.
JÓ,HOGY ITTLEHETEK.
Valaki megtudja mondani lesznek-e valaha újj képek a bondage "mappában"?
nem sajnos...valaki bekötözte a "mappát"
(Ez egy válasz filike üzenetére (2007. 12. 05. szerda 14:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 05. szerda 14:32
(Ez egy válasz filike üzenetére (2007. 12. 05. szerda 14:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Valaki megtudja mondani lesznek-e valaha újj képek a bondage "mappában"?
Miért törölték ki a bondage részt?
melyikre gondolsz filike?
írd be a keresőbe, hogy bondage...kiad egy képes topicot (Ez egy válasz gaboca99 üzenetére (2008. 02. 11. hétfő 15:49), amit ide kattintva olvashatsz)
írd be a keresőbe, hogy bondage...kiad egy képes topicot (Ez egy válasz gaboca99 üzenetére (2008. 02. 11. hétfő 15:49), amit ide kattintva olvashatsz)
A szex/sorozatok-ban
CSAK KÉPEK--->KATT!
(Ez egy válasz gaboca99 üzenetére (2008. 02. 15. péntek 06:22), amit ide kattintva olvashatsz)
amióta "rátévedtem " erre az oldalra , az egyik kedvenc lapom lett !!! SZUPER JÓÓÓ !
nekem nagyon egyre többet lógok itt is!köszi hogy van.
A GG új webcamos chet szex oldal inditása nagyon tetszik,legfőbb az hogy 20perc csak 1500ft kerül,sok helyen nézelődtem de eddig ez a legolcsóbb,a csajok meg aranypina mind,és remélem hamarosan non-stop lesz
azt hiszem alkotói válságban vagyok,
nem megy mostanában az írás!
az már a Te bajod, ha nem megy mostanávan az ívás!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 06. 09. hétfő 22:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 09. hétfő 22:55
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 06. 09. hétfő 22:55), amit ide kattintva olvashatsz)
azt hiszem alkotói válságban vagyok,
Továbbra is az a véleményem,jó hely ez a fórum.Szeretek itt is nézelődni,időnként/ mint most is/ hozzászólni.
hali. már régóta látogatom az oldalt és én hülye még csak most regeltem
Jóhely én már tudom
üdv az Goldengate-nek és mindenki másnak
Jóhely én már tudom
üdv az Goldengate-nek és mindenki másnak
nekem nagyon " bejött " a GG. kedvenceim a kismalac és a
fó
. rengeteg a gyöngyszem , igaz néha egy - két kavics is belekeveredik , de tuti -tuti - tuti .
alf
ru alf
m
ez a
fó
...töröltem minden, nem a alf
ru alf
m alf
vendégkönyvefó
érintő hszt
alf
ru alf
mo alf
t
Nagyon elszartátok.Ennyi tellett tőletek.Az előző sokkal jobb volt.Ez most csak a pénzről szól.És most már lehet cenzőrázni amit irtam.Mert ez nálatok bevett szokás.Meghaggyátok azt amit hallani olvasni akartok.A többi kimoderállva.Ennyi tellik tőletek??

tom1019

Andra16
Koby