Hosszú kapcsolat szexuális feldobása
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#197   2024. 09. 16. hétfő 00:45
kivancsiskodok kivancsiskodok
Volt pár nálunk is! Fotózás szabadba és lakásban is. Szexi női ruhák, fehérneműk vásárlása. Játékszerek beszerzése és bevetése. Később ismerkedés itt....
#196   2024. 09. 15. vasárnap 07:09
kezdoparbs kezdoparbs
Amivel mi próbálkoztunk eddig és bejött: játékszerek mindenféle mindenhova; gyors kurvás sex csak baszás; verbális adok kapok mocskos beszéddel, extremebb helyszínek, swingerklubb
#195   2024. 09. 15. vasárnap 06:18
kezdoparbs kezdoparbs
Ffi vagy nő beszálló harmadiknak
#194   2024. 09. 14. szombat 22:14
Brucie Brucie
Párcsere
(Ez egy válasz Shedow üzenetére (2024. 09. 04. szerda 09:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 04. szerda 09:22
Sziasztok! Szerintem ez egy nagyon jó kis téma, főleg ha már egy kicsit ellaposodott a kapcsolat az idők során. 21 éve vagyunk házasok, és mivel elég gyorsan szülők lettünk, így a házas élet egy kicsit a háttérbe szorult vagy legalább is igen csak megritkult. 4 éve kezdtük bevonni a játékszereket a szexbe. Nálunk egész jól működik! Így legalább egy kicsit tudom kompenzálni is a hibáimat, ugyanis sajnos korai magömlésben szenvedek. És ez kihatott mindíg is a szexuális életemre.De visszaolvasva a kommenteket nagyon izgató tudna lenni például a szoknyába bugyi nélkül elmenni sétálni dolog. Sajnos a feleségem nagyon nehezen tudom rávenni az új dolgokra. Várnék ötleteket, fiúktól, lányoktól! Köszönöm szépen!
#193   2024. 09. 14. szombat 17:17
Hatyman Hatyman
Végre egy őszinte poszt.......Gratulálok !
(Ez egy válasz Shedow üzenetére (2024. 09. 04. szerda 09:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Szerintem ez egy nagyon jó kis téma, főleg ha már egy kicsit ellaposodott a kapcsolat az idők során. 21 éve vagyunk házasok, és mivel elég gyorsan szülők lettünk, így a házas élet egy kicsit a háttérbe szorult vagy legalább is igen csak megritkult. 4 éve kezdtük bevonni a játékszereket a szexbe. Nálunk egész jól működik! Így legalább egy kicsit tudom kompenzálni is a hibáimat, ugyanis sajnos korai magömlésben szenvedek. És ez kihatott mindíg is a szexuális életemre.De visszaolvasva a kommenteket nagyon izgató tudna lenni például a szoknyába bugyi nélkül elmenni sétálni dolog. Sajnos a feleségem nagyon nehezen tudom rávenni az új dolgokra. Várnék ötleteket, fiúktól, lányoktól! Köszönöm szépen!
#192   2024. 09. 12. csütörtök 06:08
bubo83 bubo83
Szia.
Mi is hasonló szituban vagyunk.
Bár mi a gyerek mellett is tudjuk űzni az ipart, de ha esetleg jön a nagyi, akkor mi le lépünk és keressük az izgi helyeket. Valóban izgató, hogy valaki megláthat.
(Ez egy válasz zemplensp üzenetére (2024. 09. 06. péntek 06:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 06. péntek 06:53
Szia. Mi szoktunk menni rendszeresen a szabadba szexelni. Autóban valahol vagy a motorháztetőn. Ha jó idő van a fűben egy pléden. Néha segédeszközt is viszünk. Izgalmas a tudat hogy valaki megláthat. Egyszer volt rá példa hogy szőlőknél voltunk és rgy terepjáró hladt el miközben mi a hátsó ülésen akcióztunk. Bámultak is rendesen. Szerencsére idegenek voltak. Nekünk onnan jött az ötlet,hogy sokszor előfordult,hogy nagyon megkivántuk egymást napközben de a gyerekek otthon voltak. Pont kapóra jött,hogy nagyi megérkezett. Mi élve a lehetőséggel gyorsan le is léptünk kettesben. Nem rendszeres de azért gyakori ,hogy elkocsikázunk valahová a közelben. Szinte mindig máshova hogy még izgalmasabb legyen.
#191   2024. 09. 06. péntek 08:41
gymsm gymsm
Swinger baráti társaság
#190   2024. 09. 06. péntek 07:26
Albert8310 Albert8310
Házibaráttal wink
(Ez egy válasz Gábor535 üzenetére (2020. 08. 16. vasárnap 10:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 16. vasárnap 10:21
Sziasztok. Mi már 9 éves házasok vagyunk a párommal.
Hogy tudnám színesíteni az együttléteket?
Idegesít az is hogy nem tud elmenni szex közben, csak ha simogatom vagy orálisan kényeztetem.
Szeretnék kipróbálni új dolgokat, csak félek elmondani neki.
Ti mit tanácsoltok?
#189   2024. 09. 06. péntek 06:53
zemplensp zemplensp
Szia. Mi szoktunk menni rendszeresen a szabadba szexelni. Autóban valahol vagy a motorháztetőn. Ha jó idő van a fűben egy pléden. Néha segédeszközt is viszünk. Izgalmas a tudat hogy valaki megláthat. Egyszer volt rá példa hogy szőlőknél voltunk és rgy terepjáró hladt el miközben mi a hátsó ülésen akcióztunk. Bámultak is rendesen. Szerencsére idegenek voltak. Nekünk onnan jött az ötlet,hogy sokszor előfordult,hogy nagyon megkivántuk egymást napközben de a gyerekek otthon voltak. Pont kapóra jött,hogy nagyi megérkezett. Mi élve a lehetőséggel gyorsan le is léptünk kettesben. Nem rendszeres de azért gyakori ,hogy elkocsikázunk valahová a közelben. Szinte mindig máshova hogy még izgalmasabb legyen.
#188   2024. 09. 04. szerda 09:22
Shedow Shedow
#187   2024. 09. 02. hétfő 16:30
tallerosyzebulon tallerosyzebulon
Hello!

HOgy álltok a kivitelezéssel? Voltak feladatok, működik a játék?
(Ez egy válasz Krumplisteszta üzenetére (2023. 01. 11. szerda 14:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 11. szerda 14:24
Az otlet amit szeretnenk megvalositani, hogy a parommal felvaltva kerunk egymastol valami huncut dolgot. Amolyan “truth or dare” formaban. Nem tul gyakran, hogy ne legyen unalmas, de foleg nem szex kozben, hanem holtidoben, hogy napirenden tartsa a szexualitast. Csak adni egy feladatot amire van a masinak meghatarozott ideje, mondjuk 1-2 het.
A cel a rahangolodas a szexre, tehat olyasmire gondolok, kezdetben mondjuk flortolni valakivel, miniszoknyaban bugyi nelkul fogadni a pizzafutart. Nem szukseges hogy lasson is valamit, elegendo a tudat, hogy meglathatja.
Felvaltva, egyszer egyik azutan masik ker, ez egyreszt azert hogy az ember fantaziajat kordaban tartsa egy kicsit, masreszt azert hogy legyen lehetosege visszavagni a partnernek ha ugy iteli a feladat kisse tul eros volt.
Remelhetoleg elobb-utobb ugyis egyre mereszebbek lesznek.
Szeretnek otleteket gyujteni mindket oldalrol. Ki miket kerne a parjatol? Minden otletre kivancsi vagyok a legenyhebbtol a legvaskosabbig.
#186   2023. 01. 17. kedd 21:48
X Törölt felhasználó (4578882)
Sziasztok,
Imádjuk fotózással, erotikus fotózással feldobni a hétköznapokat. vigyor2
#185   2023. 01. 12. csütörtök 17:46
STS011 STS011
Párommal aki koros egyén de nagyon fiatalos és aktív. Arról beszélgetünk mivel lehet feldobni egy kapcsolatot szex téren. Azt kérte, hogy a fantáziánkat mondjuk el egymásnak ami nem történt még meg a szexben velünk. Beszélgetés közben egyszer azt mondja szívesen szexelne egy 20-25 éves férfivel.Kérdeztem miért pont olyannal? Válasz az volt hogy kiszeretné élni hogy rajongjon érte egy fiatal srác. Mindent megadna neki amit szeretne kipróbálni de azt kérné, hogy nagyon erősen intenzíven " bassza" meg. Így mondta.
#184   2023. 01. 11. szerda 19:49
parbaniek parbaniek
A négyes (más ok miatt nem mükszik) jó lenne.Már az is jó,hogy a nejem nővérének a férje látta a nejem meztelen arcos képeit
(Ez egy válasz kivancsiskodok üzenetére (2022. 12. 06. kedd 15:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 06. kedd 15:53
Nem feltétlen kell három ember, lehet négy is! smile
Fel lehet dobni pl.változatos helyeken szexelni, intim fotókat készíteni. Merészebb ruhákban mászkálni, vagy pont nem felvenni... smile
Kamerázni másokkal, nudizni.
#183   2023. 01. 11. szerda 14:24
Krumplisteszta Krumplisteszta
Az otlet amit szeretnenk megvalositani, hogy a parommal felvaltva kerunk egymastol valami huncut dolgot. Amolyan “truth or dare” formaban. Nem tul gyakran, hogy ne legyen unalmas, de foleg nem szex kozben, hanem holtidoben, hogy napirenden tartsa a szexualitast. Csak adni egy feladatot amire van a masinak meghatarozott ideje, mondjuk 1-2 het.
A cel a rahangolodas a szexre, tehat olyasmire gondolok, kezdetben mondjuk flortolni valakivel, miniszoknyaban bugyi nelkul fogadni a pizzafutart. Nem szukseges hogy lasson is valamit, elegendo a tudat, hogy meglathatja.
Felvaltva, egyszer egyik azutan masik ker, ez egyreszt azert hogy az ember fantaziajat kordaban tartsa egy kicsit, masreszt azert hogy legyen lehetosege visszavagni a partnernek ha ugy iteli a feladat kisse tul eros volt.
Remelhetoleg elobb-utobb ugyis egyre mereszebbek lesznek.
Szeretnek otleteket gyujteni mindket oldalrol. Ki miket kerne a parjatol? Minden otletre kivancsi vagyok a legenyhebbtol a legvaskosabbig.
#182   2022. 12. 06. kedd 15:53
Nem feltétlen kell három ember, lehet négy is! smile
Fel lehet dobni pl.változatos helyeken szexelni, intim fotókat készíteni. Merészebb ruhákban mászkálni, vagy pont nem felvenni... smile
Kamerázni másokkal, nudizni.
(Ez egy válasz parbaniek üzenetére (2022. 12. 06. kedd 14:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 06. kedd 14:39
Szó szerint! legalább 3 crazya
#181   2022. 12. 06. kedd 14:50
parbaniek parbaniek
Én a nejem nővérének a férjét szemeltem ki a szexuális életünk színesítésre smile 38 évi házasság után
Tudom! Mindjárt jönnek páran ,hogy család+ miegymás!
De legalább ismerjük részletesen.
Idegennel én sem nejem sem akarná!
#180   2022. 12. 06. kedd 14:39
parbaniek parbaniek
Szó szerint! legalább 3 crazya
(Ez egy válasz dodgem üzenetére (2022. 12. 05. hétfő 16:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 05. hétfő 16:24
Nem biztos, hogy csak kettő...
#179   2022. 12. 05. hétfő 16:24
dodgem dodgem
Nem biztos, hogy csak kettő...
(Ez egy válasz kivancsiskodok üzenetére (2022. 12. 05. hétfő 16:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 05. hétfő 16:06
Jó a téma! Két ember kell hozzá, fantázia és nyitottság!
#178   2022. 12. 05. hétfő 16:06
Jó a téma! Két ember kell hozzá, fantázia és nyitottság!

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: potens1 potens1
Nyitás ideje: 2007. 06. 02. szombat
Üzenetek: 197db
Utolsó üzenet: 2024. 09. 16. hétfő

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!