Úgy tűnik, nagyon nem fogtad az iróniát az üzimben: pontosan erre gondoltam én is...
Már bocsáss meg, de az üzenőfal-etikettet kihagytad. Lehet véleményed az iwi-ről (sztem is szar, ahogy van, hogy olyan emberek az ismerőseid, akikkel fizikai valójukban nem találkoztál évtizedek óta, s nem is fogsz a következő évtizedekben sem...), de attól, hogy ezt minősíthetetlen stilusban ideírod, nem leszel iwiw-csendőr, és szentírás sem lesz a szavad. A kisebbségek emlegetéséről nem is beszélve...
hálás köszönet!!!
(Ez egy válasz Zoli0512 üzenetére (2008. 11. 27. csütörtök 20:07), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Zoli0512 üzenetére (2008. 11. 27. csütörtök 20:07), amit ide kattintva olvashatsz)
de az iwiwre beírom, mivel ott "elvileg" régi barátok is kereshetik az embert.
Csak ewgy gondolat volt.. (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 26. szerda 22:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 26. szerda 22:15
Csak ewgy gondolat volt.. (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 26. szerda 22:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (137313)
Ha nem írod ki a telo'számod és az adataidat,mint bauko jános(bengbeng)---neki ismerőse sincs---akkor nem zaklatnak;Vagy esetleg el sem fogadod,mint varászpaci---pedig ő is itt rinyált érte.
Elküldtem
(Ez egy válasz toratoratora üzenetére (2008. 11. 27. csütörtök 09:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 27. csütörtök 09:54
szia Zoli0512
ha még nem csapott le rá senki, engem érdekelne! előre is köszi!!
stripped77@freemail.hu
stripped77@freemail.hu
szia Zoli0512
stripped77@freemail.hu (Ez egy válasz Zoli0512 üzenetére (2008. 11. 19. szerda 21:30), amit ide kattintva olvashatsz)
stripped77@freemail.hu (Ez egy válasz Zoli0512 üzenetére (2008. 11. 19. szerda 21:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha nem írod ki a telo'számod és az adataidat,mint bauko jános(bengbeng)---neki ismerőse sincs---akkor nem zaklatnak;Vagy esetleg el sem fogadod,mint varászpaci---pedig ő is itt rinyált érte.
(Ez egy válasz GUMMIMACI üzenetére (2008. 11. 25. kedd 09:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 25. kedd 09:33
(Ez egy válasz GUMMIMACI üzenetére (2008. 11. 25. kedd 09:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia Mindenki!
Az iwiw-et biztos jó ötlet összehozni a GG-vel?
Elég sok zaklató telefon lehetőségét látom ki belőle qrvára ráérő és nem túl jóindulatú gg-s társaink részéről.
Az iwiw-en ehhez azért elég sok adat hozzáférhatő
: o (
Elég sok zaklató telefon lehetőségét látom ki belőle qrvára ráérő és nem túl jóindulatú gg-s társaink részéről.
tom1o19 megmondta a frankót. Mondjuk számomra is kicsit vicces volt, de igaz.
Sokan .:=#Csodarinyapina#@=(:. néven vannak fent
. Azokat de utálom, mert nem a valódi nevét látom, hanem csak egy krix-krax-ot.
Mondjuk a becenévhez én tudnék írni egy csomó mindent, mert van aki így, van aki úgy hív szal.
Sokan .:=#Csodarinyapina#@=(:. néven vannak fent
. Azokat de utálom, mert nem a valódi nevét látom, hanem csak egy krix-krax-ot.
Mondjuk a becenévhez én tudnék írni egy csomó mindent, mert van aki így, van aki úgy hív szal.
Ezért nem használom az iwiw-en az itteni nevemet,itt meg a "polgárit",de azért páran ismerik mindkettőt egyszerre!
2008. 11. 25. kedd 09:33
Szia Mindenki!
Ez nagyon komoly
viszont annyiban vitatkoznék,hogy a becenév nem feltétlen kamu ^^ engem is sokan reapernek hívnak
van akinél a becenév amolyan művésznév
remélem nem értettem félre semmit ^^
továbbá: sok dologban igazad van amit számomra egy elég vicces formában adtál elő
jót derültem rajta
köszi
viszont annyiban vitatkoznék,hogy a becenév nem feltétlen kamu ^^ engem is sokan reapernek hívnak
van akinél a becenév amolyan művésznév
remélem nem értettem félre semmit ^^továbbá: sok dologban igazad van amit számomra egy elég vicces formában adtál elő
jót derültem rajta
köszi
Megnéztem ezeket az iwiw-es oldalakat...hát nem sokan jelölgették be...
Szia Mindenki!
Megvan még
(Ez egy válasz diablosteve üzenetére (2008. 11. 23. vasárnap 19:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 23. vasárnap 19:54
sorry, én nemrégen Pruneizáltam a meghívómat
de Zoli0512-nek lehet megvan még, küldj neki egy mail-t
de Zoli0512-nek lehet megvan még, küldj neki egy mail-t
sorry, én nemrégen Pruneizáltam a meghívómat
de Zoli0512-nek lehet megvan még, küldj neki egy mail-t (Ez egy válasz new1 üzenetére (2008. 11. 23. vasárnap 09:19), amit ide kattintva olvashatsz)
de Zoli0512-nek lehet megvan még, küldj neki egy mail-t (Ez egy válasz new1 üzenetére (2008. 11. 23. vasárnap 09:19), amit ide kattintva olvashatsz)
küldjetek nekem egy iwiw meghívót!
köszi
ruszinak@freemail.hu
köszi
ruszinak@freemail.hu
szólj, ha zaklatna! megvédelek
(Ez egy válasz Fögenyó üzenetére (2008. 11. 21. péntek 21:35), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Fögenyó üzenetére (2008. 11. 21. péntek 21:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Engem is bejelölt valami Prunella.....
Szórom baba, szóóóórom.
És megint egy trófea a polcodon?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 11. 20. csütörtök 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 20. csütörtök 14:11
És megint egy trófea a polcodon?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 11. 20. csütörtök 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)
ha megvan még szórd ide: mme-prune@freemail.hu
kössssz
kössssz
ha megvan még szórd ide: mme-prune@freemail.hu
kössssz
(Ez egy válasz diablosteve üzenetére (2008. 11. 20. csütörtök 00:29), amit ide kattintva olvashatsz)
kössssz
(Ez egy válasz diablosteve üzenetére (2008. 11. 20. csütörtök 00:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekem is van IWIW meghívóm

Zuzana B