Van 1 iwiw meghívóm ha kell vkinek...
az iwiw nagyon uncsi
vöröscicus szivesen bejelölnélek az iwiw- en
Van egy iwiw meghívóm ha kell valakinek
Van egy meghívóm még 5 napig ha kell valakinek
volt pár, amin röhögtem...
köszi!
Ja: az én doktorim nem azért lett meg, mert jó sok faszt szoptam, hanem mert tanultam!
köszi!Ja: az én doktorim nem azért lett meg, mert jó sok faszt szoptam, hanem mert tanultam!
sziasztok! ha kell valakinek meghívó az szóljon
sziasztok!!! kinek van meghívója az iwiwen????
szióka!Nekem kellene!!
josefinna@citromail.hu
köszike Josefinna
josefinna@citromail.huköszike Josefinna
Ismét van egy meghívóm
a meghívó hozzátok szól?
mert akkor máris viszem!
bocsi, de nem hagyhattam ki! (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 03. 06. péntek 00:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 06. péntek 00:20
mert akkor máris viszem!
bocsi, de nem hagyhattam ki! (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 03. 06. péntek 00:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (100836)
VIP
nekünk is van 1 meghívónk.. lehet vinni
nekünk is van 1 meghívónk.. lehet vinni
Van egy meghívóm ha érdekel valakit
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2009. 02. 04. szerda 13:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Én merem vállalni valómat a NickNevemmel, bárhol. Ez a becenevem tizenéve... becenevem, nem álnevem... ez is egy vélemény....
(Ez egy válasz Reaper69 üzenetére (2008. 11. 25. kedd 15:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 25. kedd 15:33
Ez nagyon komoly
viszont annyiban vitatkoznék,hogy a becenév nem feltétlen kamu ^^ engem is sokan reapernek hívnak
van akinél a becenév amolyan művésznév
remélem nem értettem félre semmit ^^
továbbá: sok dologban igazad van amit számomra egy elég vicces formában adtál elő
jót derültem rajta
köszi
viszont annyiban vitatkoznék,hogy a becenév nem feltétlen kamu ^^ engem is sokan reapernek hívnak
van akinél a becenév amolyan művésznév
remélem nem értettem félre semmit ^^továbbá: sok dologban igazad van amit számomra egy elég vicces formában adtál elő
jót derültem rajta
köszi
Az utobbi evekben kb. negyvenet hanytam volna kardelre,vagy karoba huztam volna öket
2008-az Audim nem megy ,csak keccazzal
2009 januar negyvenegy ismerösöm van az ajwiiwen,egyet közülök nem üsmerek,elfogattam üsmerösnek,met erössen jo dög,megdugom es akko üsmerös lesz...
Meg valami ? Miben segithetek? Talan egy kötött pampo a szörös labadra ,mivel a Tesco nem tud kiszolgalni ?
(Ez egy válasz bigfoot20 üzenetére (2009. 01. 29. csütörtök 22:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2008-az Audim nem megy ,csak keccazzal
2009 januar negyvenegy ismerösöm van az ajwiiwen,egyet közülök nem üsmerek,elfogattam üsmerösnek,met erössen jo dög,megdugom es akko üsmerös lesz...
Meg valami ? Miben segithetek? Talan egy kötött pampo a szörös labadra ,mivel a Tesco nem tud kiszolgalni ?
(Ez egy válasz bigfoot20 üzenetére (2009. 01. 29. csütörtök 22:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Van mar meghivod ? Neköm egy lenne,meg 5 napig ervenyes.
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2008. 11. 23. vasárnap 09:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Azért mert egy ismerőssel"fizikai valójukban nem találkoztam évtizedek óta",még ismerem!
Itt talált Rám a volt ovis-társam is,akit 3 évtizede nem láttam.---->De ismerem még mindíg. (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 28. péntek 05:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 28. péntek 05:25
Itt talált Rám a volt ovis-társam is,akit 3 évtizede nem láttam.---->De ismerem még mindíg. (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 28. péntek 05:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (85325)
Már bocsáss meg, de az üzenőfal-etikettet kihagytad. Lehet véleményed az iwi-ről (sztem is szar, ahogy van, hogy olyan emberek az ismerőseid, akikkel fizikai valójukban nem találkoztál évtizedek óta, s nem is fogsz a következő évtizedekben sem...), de attól, hogy ezt minősíthetetlen stilusban ideírod, nem leszel iwiw-csendőr, és szentírás sem lesz a szavad. A kisebbségek emlegetéséről nem is beszélve...

Cheer