szia!
Ez egyénenként változó.Nem lehet előre megmondani ki az akinek nagyon szépen gyógyul a vágás helye és már varratszedéskor is csak egy hajszálvékony csík van, vagy éppen kiszélesedik,kiforr és megmarad örökre.Műtét elött alá kell írni egy beleegyező nyilatkozatot amiben sokminden mellett az is szerepel h nincs garancia erre és ezt az orvosnak is el kell mondania már az első konzultáción. (Ez egy válasz szegedi21 üzenetére (2007. 12. 20. csütörtök 13:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 20. csütörtök 13:01
Ez egyénenként változó.Nem lehet előre megmondani ki az akinek nagyon szépen gyógyul a vágás helye és már varratszedéskor is csak egy hajszálvékony csík van, vagy éppen kiszélesedik,kiforr és megmarad örökre.Műtét elött alá kell írni egy beleegyező nyilatkozatot amiben sokminden mellett az is szerepel h nincs garancia erre és ezt az orvosnak is el kell mondania már az első konzultáción. (Ez egy válasz szegedi21 üzenetére (2007. 12. 20. csütörtök 13:01), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok
a hegek örökre megmaradnak vagy idővel azért eltünnek???
vagy ez a doktobácsitól is függ?
Sziasztok
Hát nem......
Nekem február első hetében lesz a második műtétem ott ahol Anikót műtőtték(mondjuk nem is mennék más klinikára
) bár engem nem a Ferenczy doktor úr műt.
Párom be szeretne jönni de sztem nem fogják neki megengedni h végignézze a műtétet, a múlt heti megbeszélésen elfelejtettem ezt megkérdezni
(Ez egy válasz tyro üzenetére (2007. 12. 12. szerda 16:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 12. szerda 16:57
Nekem február első hetében lesz a második műtétem ott ahol Anikót műtőtték(mondjuk nem is mennék más klinikára

Párom be szeretne jönni de sztem nem fogják neki megengedni h végignézze a műtétet, a múlt heti megbeszélésen elfelejtettem ezt megkérdezni

Úgy látom nem indult be a képfeltöltés
Én már összeszedtem 4 dvd-nyi filmet/képet a témában azóta
Lehet hogy csak én vagyok fanatikus (beteg)?
...amúgy...
Az rtl klub oldalán meg lehet nézni a Molnár Anikó műtétjéről készült mini videókat ...

...amúgy...
Az rtl klub oldalán meg lehet nézni a Molnár Anikó műtétjéről készült mini videókat ...
Úgy látom nem indult be a képfeltöltés
...amúgy...

...amúgy...
Megnéztem az első képeket tyro amiket betettél és sztem a legrosszabb választás ott ejteni a vágást ahol pl. az első képen van a mellbimbó és a mell alatti redő közt mert ott tényleg feltűnő pláne ha nem szépen gyógyul.
Sok esetben a nő eldönti hol szeretné a vágást, én a mellbimbós dolgot se tartom szerencsésnek de nyílván nem vagyunk egyformák. (Ez egy válasz tyro üzenetére (2007. 06. 28. csütörtök 20:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 28. csütörtök 20:36
Sok esetben a nő eldönti hol szeretné a vágást, én a mellbimbós dolgot se tartom szerencsésnek de nyílván nem vagyunk egyformák. (Ez egy válasz tyro üzenetére (2007. 06. 28. csütörtök 20:36), amit ide kattintva olvashatsz)

Női szilikon mell-műtéti hegek.
Kíváncsi lennék más is gyűjti-e az efféle "női tökéletlenség"eket, és ha igen, melyeket?
És mi a véleményetek például az efféle hegekről: gáz/nem gáz ?

Kíváncsi lennék más is gyűjti-e az efféle "női tökéletlenség"eket, és ha igen, melyeket?
És mi a véleményetek például az efféle hegekről: gáz/nem gáz ?

úgy látom beszáradt a téma...
na,ja én azoknak mondom akiknek műfogaik vannak az de gáz már, aki nem képes vigyázni a fogaira röviden és velősen
sokaknak az fáj nagy tisztelet a kivételnek!!! h nincs rá money....a sok horpadtmellű ugat mindig..... hát így jártak
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 11. szerda 03:40), amit ide kattintva olvashatsz)

sokaknak az fáj nagy tisztelet a kivételnek!!! h nincs rá money....a sok horpadtmellű ugat mindig..... hát így jártak

Ez nem okítás, de az igazi az igazi! Röviden és velősen.
én is szoktam nézni ilyeneket ott a mell alatti kis vágáson kivették a 400cc szilikont és betették a 800cc-set....nekem tetszett
(Ez egy válasz mona20 üzenetére (2007. 07. 08. vasárnap 11:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 08. vasárnap 11:28

hát igen jobb 1 kis heg mint 1 lapos mell
Pont az este láttam egy olyan cici műtétet amikor a bimbót teljesen levették és a kis lyukon nyomták bele a szilikont...és aztán csak szimplán visszavarták...de az mitől jobb? hiszen így is látszil a pici varrások nyoma...

Pont az este láttam egy olyan cici műtétet amikor a bimbót teljesen levették és a kis lyukon nyomták bele a szilikont...és aztán csak szimplán visszavarták...de az mitől jobb? hiszen így is látszil a pici varrások nyoma...
és hol láttad ezt a filmet?
(Ez egy válasz mona20 üzenetére (2007. 07. 08. vasárnap 11:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 08. vasárnap 11:28

nem a méretétől szép bár sztem a nagyobb szebb.
amit a természet adott azt a sport elvette(legalábbis nálam) valakinél mirigyállományelhalás következik be....igen a csodás természet
amit a természet adott azt a sport elvette(legalábbis nálam) valakinél mirigyállományelhalás következik be....igen a csodás természet

szilikon WOW
Nem olyan rossz az esztétikailag!!!!
És igen jobb mint ha a térd fele .....
....kacsingat a melll bimbo mint velem szembe....
egyberaktam a hszeidet:mmeprune
Nem olyan rossz az esztétikailag!!!!
És igen jobb mint ha a térd fele .....
....kacsingat a melll bimbo mint velem szembe....
egyberaktam a hszeidet:mmeprune
Ez igaz sokmindentől függ a sebgyógyúlás....ha valakinek valamilyen okból van egy nagyon csúnya hegesedése nagyon valószínű h helyreállító műtéttel vagy lézeres eljárással sokat lehet javítani a helyzeten....
"újabb műtét újabb heg" igen ha valakit valamiért újból kell műteni azon a területen, a vágást ott ejtik meg ahol az előzőt....nem biztos h csúnyább lesz láttam már olyat h valakinek 4x vágtak ugyanott legutoljára 2hónapja aztán csak egy halvány ,nagyon vékony csík van....mkinek más a bőre
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 07. szombat 18:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 07. szombat 18:31
"újabb műtét újabb heg" igen ha valakit valamiért újból kell műteni azon a területen, a vágást ott ejtik meg ahol az előzőt....nem biztos h csúnyább lesz láttam már olyat h valakinek 4x vágtak ugyanott legutoljára 2hónapja aztán csak egy halvány ,nagyon vékony csík van....mkinek más a bőre

Szia, Mona!
Egy plasztikai műtétnél nemcsak a bőr felső rétegét kell átmetszeni, hanem a bőr összes rétegét! A hegesedés nagyon egyedi dolog!
Nekem elvileg nagyon nehezen gyógyulnának a sebeim, gyakorlatilag meg elég gyors a hegesedés Nálam. Sokmindentől függ: immunrendszer, táplálkozás, örökletes tényezők, éppen fennálló betegségek, stb.
Újabb műtét, újabb heg!
Egy plasztikai műtétnél nemcsak a bőr felső rétegét kell átmetszeni, hanem a bőr összes rétegét! A hegesedés nagyon egyedi dolog!
Nekem elvileg nagyon nehezen gyógyulnának a sebeim, gyakorlatilag meg elég gyors a hegesedés Nálam. Sokmindentől függ: immunrendszer, táplálkozás, örökletes tényezők, éppen fennálló betegségek, stb.

Újabb műtét, újabb heg!

Ha túlburjánzik és keloidos lesz a heg,újabb plasztikai műtét sem megoldás,mert azután még csúnyább lehet. Szteroidinjekciót tudnak a hegbe fecskendezni,az szépítheti,lapíthati,fehérítheti a csúnyákat.
Hát én inkább kihagynám,hogy a vakbélhegembe szúrogassanak,a gondolattól rosszul vagyok...
(Ez egy válasz mona20 üzenetére (2007. 07. 07. szombat 18:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 07. szombat 18:18
Hát én inkább kihagynám,hogy a vakbélhegembe szúrogassanak,a gondolattól rosszul vagyok...

szerintem ezeket a hegeket is lehetne korrigálni valamilyen kis plasztikai műtéttel vagy nem?
egy kis plussz költség és minden megoldódik

Pont az este láttam egy olyan cici műtétet amikor a bimbót teljesen levették és a kis lyukon nyomták bele a szilikont...és aztán csak szimplán visszavarták...de az mitől jobb? hiszen így is látszil a pici varrások nyoma... (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 07. szombat 18:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 07. szombat 18:31

Pont az este láttam egy olyan cici műtétet amikor a bimbót teljesen levették és a kis lyukon nyomták bele a szilikont...és aztán csak szimplán visszavarták...de az mitől jobb? hiszen így is látszil a pici varrások nyoma... (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 07. szombat 18:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia, Mona!
Újabb műtét, újabb heg!

Újabb műtét, újabb heg!

inkább megszoknék egy heg-et mint egy lapos vagy formátlan mellet
Szia, Mona!
Újabb műtét, újabb heg!
(Ez egy válasz mona20 üzenetére (2007. 07. 07. szombat 18:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 07. szombat 18:18

Újabb műtét, újabb heg!

szerintem ezeket a hegeket is lehetne korrigálni valamilyen kis plasztikai műtéttel vagy nem?

Ha rendesen összevarrják akkor teljesen eltünik. de láttam már nagyon rondát is ami nem gyógyult meg 5 év után sem. Ha valakinek javít az összképen akkor egészségére
Na és erre mégis mit mondjak? Tudod, ami szép, bár mint tudjuk a szép az elég szubjektív dolog. Szóval se kicsi, se nagy, pont ideális
. Naés persze nőtől is függ, hogy kinek mi áll jól, mert szerintem nem a mell, hanem az összhatás a lényeg.