Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

1 2 3 4
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#46   2007. 12. 20. csütörtök 14:22
X Törölt felhasználó (62015)
szia!
Ez egyénenként változó.Nem lehet előre megmondani ki az akinek nagyon szépen gyógyul a vágás helye és már varratszedéskor is csak egy hajszálvékony csík van, vagy éppen kiszélesedik,kiforr és megmarad örökre.Műtét elött alá kell írni egy beleegyező nyilatkozatot amiben sokminden mellett az is szerepel h nincs garancia erre és ezt az orvosnak is el kell mondania már az első konzultáción.
(Ez egy válasz szegedi21 üzenetére (2007. 12. 20. csütörtök 13:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 20. csütörtök 13:01
Sziasztok

a hegek örökre megmaradnak vagy idővel azért eltünnek???

vagy ez a doktobácsitól is függ?
#45   2007. 12. 20. csütörtök 13:01
szegedi21 szegedi21 VIP
Sziasztok

a hegek örökre megmaradnak vagy idővel azért eltünnek???

vagy ez a doktobácsitól is függ?
#44   2007. 12. 12. szerda 20:50
Hát nem......

Nekem február első hetében lesz a második műtétem ott ahol Anikót műtőtték(mondjuk nem is mennék más klinikára finom ) bár engem nem a Ferenczy doktor úr műt.
Párom be szeretne jönni de sztem nem fogják neki megengedni h végignézze a műtétet, a múlt heti megbeszélésen elfelejtettem ezt megkérdezni nyes
(Ez egy válasz tyro üzenetére (2007. 12. 12. szerda 16:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 12. szerda 16:57
Úgy látom nem indult be a képfeltöltés smile
Én már összeszedtem 4 dvd-nyi filmet/képet a témában azóta nyes
Lehet hogy csak én vagyok fanatikus (beteg)?

...amúgy...

Az rtl klub oldalán meg lehet nézni a Molnár Anikó műtétjéről készült mini videókat ...

#43   2007. 12. 12. szerda 16:57
tyro tyro
Úgy látom nem indult be a képfeltöltés smile
Én már összeszedtem 4 dvd-nyi filmet/képet a témában azóta nyes
Lehet hogy csak én vagyok fanatikus (beteg)?

...amúgy...

Az rtl klub oldalán meg lehet nézni a Molnár Anikó műtétjéről készült mini videókat ...

#42   2007. 10. 23. kedd 08:15
Megnéztem az első képeket tyro amiket betettél és sztem a legrosszabb választás ott ejteni a vágást ahol pl. az első képen van a mellbimbó és a mell alatti redő közt mert ott tényleg feltűnő pláne ha nem szépen gyógyul.
Sok esetben a nő eldönti hol szeretné a vágást, én a mellbimbós dolgot se tartom szerencsésnek de nyílván nem vagyunk egyformák.
(Ez egy válasz tyro üzenetére (2007. 06. 28. csütörtök 20:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 28. csütörtök 20:36
Női szilikon mell-műtéti hegek.

Kíváncsi lennék más is gyűjti-e az efféle "női tökéletlenség"eket, és ha igen, melyeket?

És mi a véleményetek például az efféle hegekről: gáz/nem gáz ?

Klikkelj a normál/tömörített mérethez

#41   2007. 10. 22. hétfő 23:03
tyro tyro
úgy látom beszáradt a téma...
#40   2007. 07. 11. szerda 07:59
X Törölt felhasználó (62015) VIP
na,ja én azoknak mondom akiknek műfogaik vannak az de gáz már, aki nem képes vigyázni a fogaira röviden és velősen smile
sokaknak az fáj nagy tisztelet a kivételnek!!! h nincs rá money....a sok horpadtmellű ugat mindig..... hát így jártak hehe
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 11. szerda 03:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 11. szerda 03:40
Ez nem okítás, de az igazi az igazi! Röviden és velősen.
#39   2007. 07. 11. szerda 03:40
zelli zelli
Ez nem okítás, de az igazi az igazi! Röviden és velősen.
#38   2007. 07. 10. kedd 22:38
én is szoktam nézni ilyeneket ott a mell alatti kis vágáson kivették a 400cc szilikont és betették a 800cc-set....nekem tetszett vigyor5
(Ez egy válasz mona20 üzenetére (2007. 07. 08. vasárnap 11:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 08. vasárnap 11:28
hát igen jobb 1 kis heg mint 1 lapos mell eplus2
Pont az este láttam egy olyan cici műtétet amikor a bimbót teljesen levették és a kis lyukon nyomták bele a szilikont...és aztán csak szimplán visszavarták...de az mitől jobb? hiszen így is látszil a pici varrások nyoma...
#37   2007. 07. 10. kedd 22:09
tyro tyro
és hol láttad ezt a filmet?
(Ez egy válasz mona20 üzenetére (2007. 07. 08. vasárnap 11:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 08. vasárnap 11:28
Pont az este láttam egy olyan cici műtétet amikor a bimbót teljesen levették és a kis lyukon nyomták bele a szilikont...és aztán csak szimplán visszavarták...de az mitől jobb? hiszen így is látszil a pici varrások nyoma...
#36   2007. 07. 09. hétfő 21:56
nem a méretétől szép bár sztem a nagyobb szebb.
amit a természet adott azt a sport elvette(legalábbis nálam) valakinél mirigyállományelhalás következik be....igen a csodás természet levele
#35   2007. 07. 09. hétfő 08:47
Tappancsx Tappancsx
szilikon WOW

Nem olyan rossz az esztétikailag!!!!
És igen jobb mint ha a térd fele .....

....kacsingat a melll bimbo mint velem szembe....

egyberaktam a hszeidet:mmeprune
#34   2007. 07. 09. hétfő 00:09
Ez igaz sokmindentől függ a sebgyógyúlás....ha valakinek valamilyen okból van egy nagyon csúnya hegesedése nagyon valószínű h helyreállító műtéttel vagy lézeres eljárással sokat lehet javítani a helyzeten....
"újabb műtét újabb heg" igen ha valakit valamiért újból kell műteni azon a területen, a vágást ott ejtik meg ahol az előzőt....nem biztos h csúnyább lesz láttam már olyat h valakinek 4x vágtak ugyanott legutoljára 2hónapja aztán csak egy halvány ,nagyon vékony csík van....mkinek más a bőre nyes
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 07. szombat 18:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 07. szombat 18:31
Szia, Mona!
Egy plasztikai műtétnél nemcsak a bőr felső rétegét kell átmetszeni, hanem a bőr összes rétegét! A hegesedés nagyon egyedi dolog!
Nekem elvileg nagyon nehezen gyógyulnának a sebeim, gyakorlatilag meg elég gyors a hegesedés Nálam. Sokmindentől függ: immunrendszer, táplálkozás, örökletes tényezők, éppen fennálló betegségek, stb. wink
Újabb műtét, újabb heg! shakehead
#33   2007. 07. 08. vasárnap 19:30
X Törölt felhasználó (75419) VIP
Ha túlburjánzik és keloidos lesz a heg,újabb plasztikai műtét sem megoldás,mert azután még csúnyább lehet. Szteroidinjekciót tudnak a hegbe fecskendezni,az szépítheti,lapíthati,fehérítheti a csúnyákat.
Hát én inkább kihagynám,hogy a vakbélhegembe szúrogassanak,a gondolattól rosszul vagyok... szomoru1
(Ez egy válasz mona20 üzenetére (2007. 07. 07. szombat 18:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 07. szombat 18:18
szerintem ezeket a hegeket is lehetne korrigálni valamilyen kis plasztikai műtéttel vagy nem? confused
egy kis plussz költség és minden megoldódik hehe
#32   2007. 07. 08. vasárnap 11:28
mona20 mona20
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 07. szombat 18:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 07. szombat 18:31
Szia, Mona!
Egy plasztikai műtétnél nemcsak a bőr felső rétegét kell átmetszeni, hanem a bőr összes rétegét! A hegesedés nagyon egyedi dolog!
Nekem elvileg nagyon nehezen gyógyulnának a sebeim, gyakorlatilag meg elég gyors a hegesedés Nálam. Sokmindentől függ: immunrendszer, táplálkozás, örökletes tényezők, éppen fennálló betegségek, stb. wink
#31   2007. 07. 07. szombat 22:00
matyiek matyiek
inkább megszoknék egy heg-et mint egy lapos vagy formátlan mellet
#30   2007. 07. 07. szombat 18:31
zelli zelli
Szia, Mona!
(Ez egy válasz mona20 üzenetére (2007. 07. 07. szombat 18:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 07. szombat 18:18
szerintem ezeket a hegeket is lehetne korrigálni valamilyen kis plasztikai műtéttel vagy nem? confused
#29   2007. 07. 07. szombat 18:18
mona20 mona20
#28   2007. 07. 07. szombat 17:24
Tyfoon Tyfoon
Ha rendesen összevarrják akkor teljesen eltünik. de láttam már nagyon rondát is ami nem gyógyult meg 5 év után sem. Ha valakinek javít az összképen akkor egészségére
#27   2007. 07. 07. szombat 02:24
Helldragon Helldragon
Na és erre mégis mit mondjak? Tudod, ami szép, bár mint tudjuk a szép az elég szubjektív dolog. Szóval se kicsi, se nagy, pont ideális nyes . Naés persze nőtől is függ, hogy kinek mi áll jól, mert szerintem nem a mell, hanem az összhatás a lényeg.

1 2 3 4
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: tyro tyro
Nyitás ideje: 2007. 06. 28. csütörtök
Üzenetek: 66db
Utolsó üzenet: 2021. 03. 11. csütörtök

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!