Legénybúcsú, leánybúcsú avagy az utolsó félrekufirc:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1   2007. 06. 28. csütörtök 22:06
zse00 zse00
lányok hajrá!
#2   2007. 06. 28. csütörtök 22:14
X Törölt felhasználó (75419)
kerdes kerdes kerdes

Valami értelmes topikindító hozzászólást várunk,pontos témamegjelölést,elképzeléseid leírását a dolgot illetően...
#3   2007. 06. 28. csütörtök 22:23
MmePrune MmePrune VIP Admin
a jövőben, ha topicot nyitsz, akkor szedd össze a gondolataidat, és írj egy tisztességes indítóhszt ejnye1
módosítottam a címet is:
Legénybúcsú--->Legénybúcsú, leánybúcsú avagy az utolsó félrekufirc smile

egyébként kivesézhető a téma smile
szóval ki, milyen bulit szervezne, szervezett, milyen bulin vett részt..blablabla...
(Ez egy válasz zse00 üzenetére (2007. 06. 28. csütörtök 22:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 28. csütörtök 22:06
lányok hajrá!
#4   2007. 06. 28. csütörtök 22:48
f1ck0 f1ck0
Én még ezt nem éltem át.
Hülye vagyok,de nem igazán tudom hogy,hogy is megy ez...
Az esküvő előtt valamennyivel a lány, leánybúcsúra megy a legény, legyénybúcsúra?
És tudják,hogy megcsalja a párja vagy mi??
#5   2007. 06. 28. csütörtök 23:25
Rosemary Rosemary
Nah nekem még nem volt részem leánybúcsúban, vagyis én még nem voltam a porondon...De elképzeltem már, hogy milyen is legyen az én leánybúcsúm...Azt szeretném, ha mondjuk 5 jobbnál jobb pasi jönne, és táncolnának nekem, aztán meg elrabolnának, és egy elhagyatott házban mind megdugnának, vadul, úgy kezelnének mint egy kis kurvát, uralkodnának felettem, és orgazmusok ezreit adnák nekem...Nahát ezek az én kivánságaim, mondtam is a barátnőimnek, hogy nekem jó szervezés legyen, mert ha csődöt mondanak lesz dá-dá... hehe
#6   2007. 06. 29. péntek 08:35
Moncy Moncy
Akkora hülyeségnek tartom...
Nekem anno nem volt... minek?
Ha az ember el akar menni szórakozni a bnőivel, barátaival megteheti anélkül h. leány meg legénybúcsút tartana...

Eleve ha már házasságkötésre készülnek a felek NE arról szóljon h. akkor most végigdugom az éjszakát mással...

Egyébként augusztusra kaptam leánybúcsúba invitálást...
Elmegyek és élménybeszámolok nyes
#7   2007. 06. 29. péntek 08:55
surdapapa surdapapa
ha Téged is +dugnak akkor mindenképp fényképes legyen az élménybeszámolód! eplus2
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 29. péntek 08:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 29. péntek 08:35
Akkora hülyeségnek tartom...
Nekem anno nem volt... minek?
Ha az ember el akar menni szórakozni a bnőivel, barátaival megteheti anélkül h. leány meg legénybúcsút tartana...

Eleve ha már házasságkötésre készülnek a felek NE arról szóljon h. akkor most végigdugom az éjszakát mással...

Egyébként augusztusra kaptam leánybúcsúba invitálást...
Elmegyek és élménybeszámolok nyes
#8   2007. 06. 29. péntek 09:05
X Törölt felhasználó (94621)
Hát picinyeim, nem egészen így van a dolog. A legénybúcsú és leánybúcsú a magyar valóságban másról szól mint amiről itt beszéltek. Igenis van ilyen hagyomány, vidéken még most is él, bár már ez sem hagyományőrző. A valamikori leány és legénybúcsú arról szólt, hogy a lányok férjhezmenésük előtt elköszönnek egy zártkörű összejövetelen a barátnőiktől, a fiúk szintén elköszönnek egy tivornya keretében a barátaiktól, ezzel lezárva egy korszakot az életükből, ezzel is jelezvén, hogy a jövőben a párjuknak fogják szentelni az életüket. És most jön a lényeg, a magyar hagyományokban szó sincs semminemű dugásról, chippendale fiúkról, tehát orgiáról. Ez már amit velem együtt ismertek, a filmeknek köszönhető, és amerikanizált változat. Igen is szép volt ez a hagyomány, vidéken jelentőséget tulajdonítottak neki, a leánybúcsu, legénybúcsu téma volt, abból lehetett látni, kinek mekkora baráti köre volt, kit mennyien szerettek, mennyire volt közösségi ember, erről szólt.
Természetesen ezt csak a korrektség miatt írtam le, a hagyományok változnak, sokmindent átveszünk más kultúrákból különösen az amerikaiból, a filmek hatására, itt kell azt is megjegyeznem, hogy európában sok országban ezt a hagyományt nem ismerik, nem használják, csak filmen látták.
Elnézést ha hosszú voltam de gondolom szigorúan a témához tartozik. Természetesen egy jó dugásokkal egybekötött legénybúcsu, uegyanez a lányoknál, lehet, hogy maradandóbb élményt ad, de az eredeti leány ill. legénybúcsuhoz nem sok köze van.
#9   2007. 06. 29. péntek 11:16
mona20 mona20
Azt nem tartom fernek h pont a házasság előtt egy pár nappal megcsalod a párod...csak a legénybucsú kedvéért, mert ez az utolsó napod amikor még "hajadon" vagy. Ez nem azt jelenti hogy most mindent ki kell próbálnod amit eddig nem....
#10   2007. 06. 29. péntek 11:34
zelli zelli
Akkor hagyománytisztelő vagyok. A házasságkötés előtti napon elmentünk a barátnőimmel mulatni, beszélgetni, inni, táncolni! Semmi szex, csak laza flörtölés! És micsoda véletlen: a fiúk is ugyanazon a helyen mulattak! Nem vetkőzött senki!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 29. péntek 09:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)
2007. 06. 29. péntek 09:05
Hát picinyeim, nem egészen így van a dolog. A legénybúcsú és leánybúcsú a magyar valóságban másról szól mint amiről itt beszéltek. Igenis van ilyen hagyomány, vidéken még most is él, bár már ez sem hagyományőrző. A valamikori leány és legénybúcsú arról szólt, hogy a lányok férjhezmenésük előtt elköszönnek egy zártkörű összejövetelen a barátnőiktől, a fiúk szintén elköszönnek egy tivornya keretében a barátaiktól, ezzel lezárva egy korszakot az életükből, ezzel is jelezvén, hogy a jövőben a párjuknak fogják szentelni az életüket. És most jön a lényeg, a magyar hagyományokban szó sincs semminemű dugásról, chippendale fiúkról, tehát orgiáról. Ez már amit velem együtt ismertek, a filmeknek köszönhető, és amerikanizált változat. Igen is szép volt ez a hagyomány, vidéken jelentőséget tulajdonítottak neki, a leánybúcsu, legénybúcsu téma volt, abból lehetett látni, kinek mekkora baráti köre volt, kit mennyien szerettek, mennyire volt közösségi ember, erről szólt.
Természetesen ezt csak a korrektség miatt írtam le, a hagyományok változnak, sokmindent átveszünk más kultúrákból különösen az amerikaiból, a filmek hatására, itt kell azt is megjegyeznem, hogy európában sok országban ezt a hagyományt nem ismerik, nem használják, csak filmen látták.
Elnézést ha hosszú voltam de gondolom szigorúan a témához tartozik. Természetesen egy jó dugásokkal egybekötött legénybúcsu, uegyanez a lányoknál, lehet, hogy maradandóbb élményt ad, de az eredeti leány ill. legénybúcsuhoz nem sok köze van.
#11   2007. 06. 29. péntek 12:01
surdapapa surdapapa
amen!

télleg miért kell majmolnunk egy idegen kultúra agyatlan szokását!

és ezzel nem azt akarom mondani, h adott esetben ne férhetne bele "az" is!

de így volt szép az a szokás, ahogy Te leírtad!

zelli?
melyik házasságkötésed előtt? eplus2

az lett volna a buli, ha vetkőztök és irtó nagy orgiába csap át! és mindenki mindenkivel /izé ellenkező nemivel/!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 29. péntek 09:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)
2007. 06. 29. péntek 09:05
#12   2007. 06. 29. péntek 12:21
zelli zelli
A 2. előttiről beszélek! Az első előtt nem volt semmi, mert a leghúzósabb szigorlatokra kellett készülni!
Egy étteremben orgiát!? Minden betérő kapjon valamit?
Na ennyire nem vagyok féktelen! crazya
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 29. péntek 12:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 29. péntek 12:01
amen!

télleg miért kell majmolnunk egy idegen kultúra agyatlan szokását!

és ezzel nem azt akarom mondani, h adott esetben ne férhetne bele "az" is!

de így volt szép az a szokás, ahogy Te leírtad!

zelli?
melyik házasságkötésed előtt? eplus2

az lett volna a buli, ha vetkőztök és irtó nagy orgiába csap át! és mindenki mindenkivel /izé ellenkező nemivel/!!!
#13   2007. 06. 29. péntek 13:54
MmePrune MmePrune VIP Admin
én tavaly szalasztottam el egyet(vagy tavaly előtt), ami egy nyilvános szórakozóhelyen volt, chippendale fiúval, meg vicces ajándékokkal...volt két csomag, az egyik, amire már nincs szükség; a másik, amire ezután lesz szükség...és olyanok voltak bennük, mint például: nyújtófa, kötény, szakácskönyv, vibrátor, szexis fehérnemű

azt gondolom, hogy manapság már annyira "szabadon" élnek a párok házasság előtt is, hogy a tipikusan sztriptíz-es búcsúknak nincs is jelentőségük...evvel azt akarom mondani, hogy bármikor elmehetnek a párok együtt is sztrip-es és chipp-es bulira...és a házasság előtti félrelépés pont ugyanúgy "tilos" erkölcsileg, mint bármikor máskor
#14   2007. 06. 29. péntek 20:36
X Törölt felhasználó (24620)
Semmi szex, csak laza flörtölés!

Hátööö... (nem téged akarlak bántani) de részemről azt is elég gerinctelen dolgonak tartom... mint ahogy az amerikai típusú legény/lánybúcsút...
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 29. péntek 11:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 29. péntek 11:34
Akkor hagyománytisztelő vagyok. A házasságkötés előtti napon elmentünk a barátnőimmel mulatni, beszélgetni, inni, táncolni! Semmi szex, csak laza flörtölés! És micsoda véletlen: a fiúk is ugyanazon a helyen mulattak! Nem vetkőzött senki!
#15   2007. 06. 29. péntek 22:58
f1ck0 f1ck0
Sőt...én még gerinctelenebbnek tartom.
Ha már egyszer legény/leánybúcsúba megyek akkor el kell dönteni,hogy üssön vagy ne üssön! nyes nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 29. péntek 20:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)
2007. 06. 29. péntek 20:36

Hátööö... (nem téged akarlak bántani) de részemről azt is elég gerinctelen dolgonak tartom... mint ahogy az amerikai típusú legény/lánybúcsút...
#16   2007. 06. 30. szombat 01:40
zelli zelli
Drága Willy!
A flörtölésbe Nálam nem tartozik bele a testi érintkezés! Szóviccek, nevetgélés, stb. De tudom hol a határ!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 29. péntek 20:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)
2007. 06. 29. péntek 20:36

#17   2007. 07. 01. vasárnap 21:48
Adnohvtx Adnohvtx
Nem törvényszerű
#18   2007. 07. 01. vasárnap 23:02
Red_Baron Red_Baron
hehe smile Sajnos nekünk az elhavazás miatt nem jött össze, de olyan legény-leánybúcsut akartunk a feleségemmel, hogy berántunk egy hamadik csajt. No és persze a nászéjszakát is így... smile

Nem véletlen vettem el a párom nyes DD
#19   2007. 07. 01. vasárnap 23:03
Red_Baron Red_Baron
Amúgy pedig hozzáfűzöm én elítélem ezt a "esküvő előtt csaljuk meg a párunk még egyszer gyorsan" felfogást. Aki megteszi, az megteszi esküvő után is. Az más hogy mi amit együtt csinálunk azt szabad.
#20   2007. 07. 01. vasárnap 23:54
X Törölt felhasználó (48478)
A szó legnemesebb értékrendjét "Szilvácska"s"Hipp"fogalmazták meg.Búcsú a leány és legény életvitelnek,de új korszak kezdődik mert sok barát kiesik a rostán,csak azok maradnak akit a házasulandó felek kölcsönösen befogadnak maguk közé.

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: zse00 zse00
Nyitás ideje: 2007. 06. 28. csütörtök
Üzenetek: 67db
Utolsó üzenet: 2011. 08. 18. csütörtök

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!