Sziasztok.
Festésben, glettelésben, gipszkartonozásban tudok segíteni hölgynek-párnak Bács-kiskun megyében akár számlával.
Fizetés a topic szerint...
Festésben, glettelésben, gipszkartonozásban tudok segíteni hölgynek-párnak Bács-kiskun megyében akár számlával.
Fizetés a topic szerint...
www.otthonkarbantarto.hu ezeket a szolgáltatásokat vállalom hölgyeknek illetve párnak. Fizetés a topic szerint, párnál csak a hölgy örömére. Borsod és Szabolcs megye
Sziasztok!
S.O.S
Egyedülàlló nőként festőt keresek,vagy glettelni,festeni tudó férfit.
Az üzeneteket privatba várom.
S.O.S
Egyedülàlló nőként festőt keresek,vagy glettelni,festeni tudó férfit.
Az üzeneteket privatba várom.
Kedves hölgyek, párok!
70 cm átlójú LCD TV (2-3 db is van) keresi új gazdáját smile Tatabánya - Budapest vonalon.
Írj privátban.
70 cm átlójú LCD TV (2-3 db is van) keresi új gazdáját smile Tatabánya - Budapest vonalon.
Írj privátban.
Gyöngyös környékén vállalok elektromos eszközök, gépek alkatrész szintű javítását (szinte bármi ami árammal működik
) továbbá lézergravírozást (matrica vágás is) és személyautók hibakód olvasását. Bátran tegyetek próbára, szeretem a kihívásokat
) továbbá lézergravírozást (matrica vágás is) és személyautók hibakód olvasását. Bátran tegyetek próbára, szeretem a kihívásokat
Szia. Fiatal független lány részére szoba, exkluzív lakásba. Győr
Sziasztok!
masszőzt keresek! Fizetés természetben
masszőzt keresek! Fizetés természetben
Hölgyeknek és pároknak vállalok minden olyan javítást és szerelést, amit egy ezermester elvégez:
csaptelep csere és javítás, szifoncsere, WC-ülőke csere, dugulás megszüntetés kisebb mértékben, mosdó és konyhai szerelések, lámpa- és kapcsolószerelés, polc, karnis, tükör felszerelés, bútor összeszerelés, ajtó- és zárjavítás, festés, faljavítás, nyílászáró utáni helyreállítás kisebb kőműves munkák. Nyíregyházán és környékén.
csaptelep csere és javítás, szifoncsere, WC-ülőke csere, dugulás megszüntetés kisebb mértékben, mosdó és konyhai szerelések, lámpa- és kapcsolószerelés, polc, karnis, tükör felszerelés, bútor összeszerelés, ajtó- és zárjavítás, festés, faljavítás, nyílászáró utáni helyreállítás kisebb kőműves munkák. Nyíregyházán és környékén.
Sziasztok! Vadonatúj női magassarkú cipők több színben és méretben. Lehet próbálni, válogatni! Érdeklődni pedig üzenetben!
Sopronban gyümölcsfa metszést vállalok ! Fizetés természetben !
Sziasztok! Ügyvédi tanácsadást vállalok hölgyeknek. Kérem privátban keressetek!
Személy autós fuvarozásban tudok segíteni, lányoknak, anyukáknak..
Profi fényképész vagyok, szívesen készítek képet rólad, rólatok! Akt, fél akt, szeretkezés közben stb.
Nincsenek határok! Megbeszéljük elkészítem.
Profi fényképész vagyok, szívesen készítek képet rólad, rólatok! Akt, fél akt, szeretkezés közben stb.
Nincsenek határok! Megbeszéljük elkészítem.
Tanácsadáshoz ügyvédet keresek
Sziasztok! Hölgyeknek segítek ház körüli munkàkban, fizetés természetben.
Sziasztok szívesen segítek víz és fűtés szerelesben hölgyeknek pároknak egyaránt Pest és környékén.
Sziasztok. Exkluzív lakásba, szoba, független lány részére.A lakás teljes mértékben felszereltség, luxus lakás. Győr
☝Sziasztok, szexi ruhadarabok keresik új tulajdonosukat, belevaló hölgy személyében, Bp-en. Néhány kép az adatlapomon! Mindig van jópár darab, tudsz miből válogatni... fizetés természetben
Sziasztok. Ezermester esetleg hölgyeknek kell?
Sziasztok, angol-német nyelvleckét, autószerelést, számítástechnikai eszközök (pc, konzol, laptop) javítását és masszázst vállalok. Fizetés természetben. Csak párnak/hölgynek
Hali,asztalost keres valaki?(P.megye)

vazelinator

ciffko
Ennie