Bútor szerelés készítés beépites.. Minden asztalos munka.. Ugyanitt független romantikus összinte 50 éves férfi keresi hű társát..
Festést vállalok Békéscsaba és közvetlen környéke. Privatba írj ha éppen erre van szükséged. Fizetés természetben is megoldható !
Sziasztok!
Hétvégi bevásárlás Ajka-Tapolca környékén valakinek?
Hétvégi bevásárlás Ajka-Tapolca környékén valakinek?
Sziasztok! Szakszerű számítógépes gépjármű diagnosztika, hibafeltárás és egyéb autóval kapcsolatos dolgokban segítség, illetve kedvezményes alkatrész beszerzés hölgyeknek! Privát üzenetben keress!
Sziasztok még mindig keresek kollegát gépész munkára ha valaki szeretne dolgozni és közben jól érezni magát az irjon. Többit privátban előre csak annyit hogy sokat szopunk a melóba. Előny ha esetleg idősebb pocakos talán nagyobb farkú jelentkezne de ez csak opció akit érdekel írjon megbeszéljük. Fizetes nem csak természetben lenne.
Jövő hét pénteki Azahriah koncertre hölgynek 1 db jegy átadó.
Sziasztok, szexi ruhadarabok keresik új tulajdonosukat, szexi hölgy személyében Bp-en. 1-2 kép az adatlapomon! Fizetés a topik szerint.
Sziasztok!
Profi fényképész vagyok, szívesen készítek képet rólad, rólatok! Akt, fél akt, szeretkezés közben stb.
Nincsenek határok!
Profi fényképész vagyok! Megbeszéljük megcsinálom, megalkudunk!
Továbbá albérlet kiadó csak lányoknak!
Autóval hozlak-viszlek… fuvart vállalok!
Profi fényképész vagyok, szívesen készítek képet rólad, rólatok! Akt, fél akt, szeretkezés közben stb.
Nincsenek határok!
Profi fényképész vagyok! Megbeszéljük megcsinálom, megalkudunk!
Továbbá albérlet kiadó csak lányoknak!
Autóval hozlak-viszlek… fuvart vállalok!
Masszírozás hölgyeknek diszkréten Szabolcsban!
A masszázsnak csak a fantáziád szab határt!
Helyem van Diszkréció természetes!
A masszázsnak csak a fantáziád szab határt!
Helyem van Diszkréció természetes!
Sziasztok!
Jövő héten balatoni nyaraló "kiadó" hölgynek vagy hölgyeknek.
Jövő héten balatoni nyaraló "kiadó" hölgynek vagy hölgyeknek.
Ingyen taxi budapest teljes területén hölgyeknek pároknak.Az is jó ha csak néző vagyok
Építész tervező mérnököt keresünk családi ház bővítés terveinek elkészítéséhez.
Korban és alkatban megkötés nincs, viszont bejegyzett kamarai tagság az alap feltétel!
Korban és alkatban megkötés nincs, viszont bejegyzett kamarai tagság az alap feltétel!
Villanyszerelés!
Borsodba igyen Taxi hölgyeknek
Fodrászt keres barátnöm rövid hajvàgásra,Győr környékén fizetés természetben.
Sziasztok festő köműves kartonos pasit keresünk sümeg kkén Bi elöny!!!!!
Sziasztok Budapest Nyiregyhaza Miskolc útvonalán valakinek lenne kedve egy talira csak hetero holgy vagy pár vagy ha utaznátok az is meg oldható teherautóval leszek szállításban is tudok segíteni .
Választ privatba légy szíves koszi .
Választ privatba légy szíves koszi .
Ráckevén nyaraló kiadó közvetlenül a Duna parton van saját stég zárt kert fizetés természetben.
Sziasztok, vízvezetékszerelést vállalok
Sziasztok . Dunakanyarban kályha, kandalló , kémény, burkolás, fuvarozásban tudok segíteni hölgyeknek pároknak.
Zárcsere, hegesztés,dugulá elhárítás stb kérdezzetek bátran!
Zárcsere, hegesztés,dugulá elhárítás stb kérdezzetek bátran!

vazelinator

bbcica30