Rosszak az ablakaid? Hívjhetero szakembert, engem! Irj, irjatok Budapest és Szeged vonala
Sziasztok .Hölgy partnerem kényeztetném.(Egyedűlálló-Barátnő-Feleség)
Fü nyírás fa vágás hölgyeknél!?
Sziasztok!
Profi fényképész vagyok, szívesen készítek képet rólad, rólatok!
Akt, fél akt, szeretkezés közben stb. Nincsenek határok!
Megbeszéljük megcsinálom Profi fényképész vagyok! Megbeszéljük megcsinálom, megalkudunk
Megbeszéljük megcsinálom Profi fényképész vagyok! Megbeszéljük megcsinálom, megalkudunk
Alkalmanként,vagy rendszeresen,szívesen állok,férfi-hölgy pár rendelkezésére,akár mindkét fél örömére,kedvére. Ápolt diszkrét inteligens pasiként.
☝Sziasztok, szexi ruhadarabok keresik új tulajdonosukat, belevaló hölgy személyében, Bp-en és környékén. Néhány kép az adatlapomon, privátban küldök az összesről! Fizetés természetben, jó masszázst is elfogadok
Sziasztok, DJ vagyok és vállalok bulikat (privát bulik, szülinap, esküvő, bál, stb.) rendezvényeket, komplet hang és fénytechnikával, fizetés persze természetben...
Akár benne lennék egy jó szex partiban is
Akár benne lennék egy jó szex partiban is
Suiasztok. Szombat(holnap)délután,este vállalok hölgynek/hölgyeknek/párnak taxizást Esztergom-Komárom környékén egy elektromos Kia Niro autoval, fizetés természetben. Ha érdekel írj.
Autószerelés,lakatos munka fényezés hölgyeknek Gödöllőn!
Sean Paul maj. 17.-i koncertre van valakinek felesleges jegye?
Fizetés természetben
Fizetés természetben
Vizes munkákban tudok segíteni hölgynek,párnak!Somogy-Zala-Baranya-Veszprém vármegsékben.
Korrekt és normális vállalkozó vagyok!
Korrekt és normális vállalkozó vagyok!
Lánynak, ingyen búvóhelyet és fuvarozást biztosítok, Budapesten.
Villanyszerelés Veszprém környékén
ti kerestek
(Ez egy válasz Andi5 üzenetére (2026. 04. 23. csütörtök 16:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok !Festés mázolás Bp Pest megyei .
Sziasztok!
Borsodban taxi ingyen..pároknak hölgyeknek.
Ma délután Budapest-Debrecen útvonalon személy ílletve csomagszállítást vállalok
Intelligens hölgy részére kényeztető masszírozást ajánlok orális kényeztetéssel!
Helyem van!
Helyem van!
A mai napon kisebb munkákat házkörül hölgyeknek szívesen végeznék. Asztalos munka, csapcsere, kerti munka…
Saját eszközökkel.
Bp. 3. kerület es Pilisvörösvár környéke
Saját eszközökkel.
Bp. 3. kerület es Pilisvörösvár környéke

vazelinator

Luciana