Csütörtökön reggel Vásárosnamény-BP, kora este vissza az M3 vonalán. Hölgyet szívesen elviszek.
Pesterzsébetről a belvárosba kocsival el kellene hozni 3 db szőnyeget… Hosszú mélytorkos cumit ajánlok érte cserébe
Veszprémben nőnek esetleg párnak ebédet adok.
Sziasztok!
Kisebb házkörüli munkák,javítások....Eger és környéke!
Kisebb házkörüli munkák,javítások....Eger és környéke!
Ezermester!
Bp és környékén segítenék hölgyeknek(esetleg pároknak/nagy!!!on extrém esetben fiúknak) Gipszkartonozásban, laminált padló lerakásban, Kisebb villany vagy vízszerelésben. Bevásárlásban. Nagyobb bútorok vagy más egyéb szállításában 1,5x2,5m utánfutón.
Gépi földmunka minikotróval. Sávalap kerítésalap ásás farönkök eltávolítása.
Szerszámmal és szakértelemmel rendelekezem. Új autó alkatrészek, autószerelés.
Ózonos autó (kiszállással is) és lakás fertőtlenítés.
Fizetés megbeszélés szerint
Ha érdekes kérlek üzenetben keress itt nem mindig látom
Bp és környékén segítenék hölgyeknek(esetleg pároknak/nagy!!!on extrém esetben fiúknak) Gipszkartonozásban, laminált padló lerakásban, Kisebb villany vagy vízszerelésben. Bevásárlásban. Nagyobb bútorok vagy más egyéb szállításában 1,5x2,5m utánfutón.
Gépi földmunka minikotróval. Sávalap kerítésalap ásás farönkök eltávolítása.
Szerszámmal és szakértelemmel rendelekezem. Új autó alkatrészek, autószerelés.
Ózonos autó (kiszállással is) és lakás fertőtlenítés.
Fizetés megbeszélés szerint
Ha érdekes kérlek üzenetben keress itt nem mindig látom
Sziasztok!
Pest és környékén vállalok fuvart. Ha szeretnél eljutni A-ból B-be, de nem szeretnél taxira költeni, akkor csak írj privátban.
Hölgyek megkeresését várom

Pest és környékén vállalok fuvart. Ha szeretnél eljutni A-ból B-be, de nem szeretnél taxira költeni, akkor csak írj privátban.

Hölgyek megkeresését várom
Szia Veszprémi srác vagyok kisebb házi munkát vállalok gyors és pontos vagyok tartom a megbeszéléshez magamat De nem utolsó sorba fuvart is tudok válani mert van autóm
Sziasztok!
Budapest és környékén hölgyeknek, és pároknak ingyen taxi.
Budapest és környékén hölgyeknek, és pároknak ingyen taxi.

VAG konszernes autók (vw, audi, seat, skoda) kódolása hölgyeknek. Hibakód olvasás-törlés, carplay/android auto aktiválás, start-stop kikapcsolása stb. Megegyezés szerint

Ha valakit érdekel egyszerű új tablet csak privátban jelezzen. Nő, pár.
Sziasztok. Fiatal, független lány részére szoba, exkluzív lakásba. Győr. Akár egyetemista is!
Autoszerelöt keresek
Én egy travi ribanc vagyok
Én egy travi ribanc vagyok
Favágás fűnyírás hölgyeknek!!!!!!!
Sziasztok!
Szivesen segítenék IT (infromatikai) és ház körüli feladatokban!
IT területen (laptop vásárlási tanácsadás, szoftveres segítség, kisebb informatikai problémák megoldása)
Kisebb házkörüli munkákban (szerelés, pakolás, karbantartás)
Fizetés megegyezés szerint!
Szivesen segítenék IT (infromatikai) és ház körüli feladatokban!
IT területen (laptop vásárlási tanácsadás, szoftveres segítség, kisebb informatikai problémák megoldása)
Kisebb házkörüli munkákban (szerelés, pakolás, karbantartás)
Fizetés megegyezés szerint!
Új japán sexy kimono, sexy japán diáklány egyenruha, gótikus ruha - felajánlanám hölgynek, párnak. képek a profilomon. fizetés megbeszélés szerint
Dominát keresek. Cserébe plázázás

Redőnyszerelés válalok hőlgynél párnál!Ápolt normális kedves jóképűnek tartott férfi nagyobb intím mérettel! Ha tetszenek a fotóim és rakoncátlankodik a redőny, írj írjatok! Állok rendelkezésre!
Sziasztok, szexi ruhadarabok keresik új tulajdonosukat, belevaló hölgy személyében, Bp-en. Néhány info és kép az adatlapomon! Van még pár darab, tudsz miből válogatni.. házhoz is szállítom

Hétvégén is: Csak életvidám hölgyeknek:
Itt az idő! Régóta ki szeretted volna próbálni, milyen a szaki előtt villantani?
Cserépkályha, kemence és kandalló karbantartás lenge öltözetű és életvidám kacér hölgyeknek. Diszkrét szakember a háziasszonyok szolgálatában.
Elsősorban pest megye, de mindenfelé járok az országban, így egy kérdést mindenképp megér.
Itt az idő! Régóta ki szeretted volna próbálni, milyen a szaki előtt villantani?
Cserépkályha, kemence és kandalló karbantartás lenge öltözetű és életvidám kacér hölgyeknek. Diszkrét szakember a háziasszonyok szolgálatában.
Elsősorban pest megye, de mindenfelé járok az országban, így egy kérdést mindenképp megér.
Sziasztok.Budapesten keresek megbizható villanyszerelőt.