Fizetés természetben !
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Szakemberek/szerelők kínálják szolgáltatásaikat szexért cserébe, illetve hölgyek kínálnak szexet szakmunkákért, javításokért, karbantartásért.

Jelenségről fórum itt:
ITT


FIGYELEM! Az oldalon tilos anyagias tevékenységet folytatni. Kizárólag természetbeni fizetést ajánlhatsz, minden anyagias hirdetés tilos és tiltásra kerül!


INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!


!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).


Használd üzenő rendszerünk, társkeresőnk szolgáltatásait!
Kattints a felhasználó nevére, hogy felvehesd vele a kapcsolatot.

Az eddigi hozzászólások

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#6023   tegnap 22:39
Páromat meglesni Páromat meglesni
Prémium,használt gumik,19-20 coll méretben,egy szezonra bőven jó,hölgynek átadó.
#6022   tegnap 18:34
FotósBudapest FotósBudapest
Stúdiófotózást kínálok hölgyek és párok részére, térítés és szexmentesen. Ha szeretnél pár jó képet magadról, keress bizalommal!
#6021   tegnap 12:14
Dolmans Dolmans
Sziasztok !
Kisebb Kőműves illetve burkoló munkát vállalok hölgyeknél
#6020   tegnap 11:39
Kissdavid1990 Kissdavid1990
Sziasztok . Normal bp írjatok rám .
#6019   tegnap 11:02
GirlforFoursome GirlforFoursome
Napközben 10 - 13 óráig lakásomat kölcsön adnám lánynak, párnak. Fizetés természetben. Alkudni privátban lehet
#6018   tegnap 10:54
normalis_bp normalis_bp
Festőt keresek Bpen..viszonylag sürgös.
#6017   tegnap 10:08
Sub_Bottom24 Sub_Bottom24
Sziasztok
Ma éjjel keresnék olyan pasit, aki fel tudna vinni, Törökszentmiklósról Budapestre kocsival
03:30-ra kell a Keletiben lennem smile
#6016   tegnap 08:32
toth7b toth7b
Sziasztok. Baranya vármegye villanyszerelés
#6015   tegnap 08:21
Harmas2020 Harmas2020
Sziasztok!Rovarírtást ès rágcsáló irtást vállalok hölgyeknèl, pároknál, elhanyagolt felesègeknèl (csótány, poloska, pók, hangya,egèr,patkány)keress bátran,fizetès termèszetben
#6014   tegnap 07:24
KriszPécs29 KriszPécs29
Sziasztok. Baranya megye villanyszerelést válalok. hölgyeknek első sorban
#6013   tegnap 06:15
vesz.pasi vesz.pasi
Sziasztok! Szerda csütörtök péntek 3 éjszaka tudok szállást biztositani hölgynek párnak Veszprémben. A többit és jelentkezés privátban. Ha valaki ki akarja próbálni milyen masszázs ágyon , kondi padon a szexelni itt megteheti
#6012   2024. 05. 06. hétfő 22:43
arisa arisa
Párkapcsolati coaching pártól...
#6011   2024. 05. 06. hétfő 21:41
Koviubi2023 Koviubi2023
Ezermester hölgyeknek, pároknak segítene! Borsod, Szabolcs megye
#6010   2024. 05. 06. hétfő 20:53
KanosManus KanosManus
Sziasztok!
Debrecenben vállalom számítógépes problémák megoldását természetbeni ellenszolgáltatásért cserébe, hölgyek részére.
KM
#6009   2024. 05. 06. hétfő 17:22
Mark777 Mark777
Festés kartonozástba segitenék hölgyeknek pároknak minöségi munkát végzek csak azok keressenek akik komolyan is gondolják nem csak hitegetnek fizetés természetben
#6008   2024. 05. 06. hétfő 06:02
Albert8310 Albert8310
Jo reggelt mindenkinek. smile

Vállalnék:
Hideg meleg burkolást
Szobafestés mázolás
Tapétázás
Szobák átrendezését
Belső karbantartásokat
Stb..

Udvari teendőket:
Fűvágás
Gazolás
Ásás
Ültetés
Füvesítés
Gyomirtózás
Egyéb pakolások
Stb…

Keress bátran. smile
Aki mer az nyer wink
#6007   2024. 05. 06. hétfő 05:25
Fáraóh Fáraóh
Jók a meglátásaid, és hasonlóan gondolkodom én is. Szeretek barkácsolni, segíteni, és nekem is inkább játék lett volna, lenne ez az egész. Pontosan azért is adtam fel így, hogy nekem a meztelenkedés már elég (és tényleg!), mert egy szimpátia, vonzalom azért mindkét fél részéről kell, hogy kialakuljon. Ha mindkét fél részéről megvan, az nagy szerencse. De ha nem, így akkor sincsen gond, nekem megvolt a meztelenkedés, neki-nekik pedig a munka, szóval mindenki jól járt!
Egyébként iparos volnék, és kaptam én is az életben már ilyen ajánlatokat, még nem voltam készen rá, soha nem is éltem vele!
És egy jó hír is a végére, talán pont az előző bejegyzésemre egy pár jelentkezett... wave
(Ez egy válasz tibi84 üzenetére (2024. 05. 04. szombat 12:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 04. szombat 12:20
Ne emészd magad ezen. Én is csodálkozom ezen. Főleg a mai világban, amikor heteket kell várni egy szakira, és az árak is el vannak szállva. Csak hogy kimegy, és semmit nem csinált már az 10e Ft. Majd néhány kisebb javítás, és már 30-40e Ft számla (amit úgy sem ad smile )

Én is keresgélek itt hogy háta van igény arra, hogy hölgyeknek kisebb nagyobb "férfias" dolgot elvégezzek. Akinek nincs a közelében olyan, akit megkérhetnének ilyenre. Van pár szingli lány ismerősöm, tudom mit elszenvednek ha csak valamit fel kell fúrni a falra, vagy egy konnektor visszarakni a helyére.

Én meg az a típus vagyok, aki egyébként szeret is segíteni. Na persze csak ha van szimpátia részemről is, nem bárkinek. Úgyhogy én konkrétan inkább a segítség "élvezetéért", mintsem erőltetett elvárásokkal hirdetek itt. Inkább amolyan társadalmi kísérletként tekintek erre. Hogy mi történik a két előtte ismeretlen ember között, mi és hogyan alakul közöttünk egy ilyen önkéntes ezermesterkedés közben. Ebben is lehet izgalom, ami önmagában egy jó érzés. Akár mindkét félnek is. Szóval nekem még csak "elvárásom" sincs, hogy egy kismegszakító cseréért mi legyen az alternatív "fizetség". Ami alakul, majd alakul. Ha nem, hát így jártam.

De nekem is ez a tapasztalatom, mint az előttem szóló "kollégáké". Bár érdeklődő akad ritkán, csapcsére, konnektor cserére, kis festésre, bútor összeszerelésre, stb. El is jutunk 1-2 levélváltásig, aztán elpárolognak. Persze szintén bármi válasz nélkül. Nyilván persze az is benne lehet, hogy talált számára szimpatikusabb ezermestert.

De összességében inkább azon csodálkozom, hogy ilyen szakember árak mellet (némelyik megbízhatóságáról ne is beszéljünk), és hogy mennyit kell rájuk várni, az ilyen típusú felajánlások miért nem pörögnek. Pedig itt tulajdonképpen inkább a szakembert/ezermestert kereső járhatna sokszorosan jobban, mint az itt ajánlkozók. Mert a keresők sokkal előnyösebb helyzetben vannak. Tekintve hogy a munka konkrét és elvégzendő, az ellentételezés pedig igen képlékeny.
#6006   2024. 05. 05. vasárnap 17:32
Bpgay Bpgay
worship mindenképp számolj be a “kísérlet” sikerességéről. Vannak fenntartásaim, mennyire lenne kezdeményező egy hölgy ilyen szituációban és azt is nehéz eldönteni, hogy meddig mehetsz el a flörtölésben ami előtt esetleg “zaklatásnak” vagy kellemetlennek venné a közeledést. De egy próbát megér.
Amúgy nekem itt volt tapasztalatom olyan szakival aki jött, megcsinálta a megbeszélt minkát, nagyon jót beszélgettünk, de a konkrét fizetést nem kérte mint ellenszolgáltatást. Kicsit sajnáltam, részben mert szimpatikus volt, részben mert nem nagyon vagyok híve a nem fizetésnek. De elfogadtam a döntését, a munka (képeket és polcokat fúrt fel panelba) nagyon jó lett.
Egyébként a szerepjáték részét eredetileg “átvitt értelemben” gondoltam. Vagyos, hogy eljátszik a gondolattal, hogy akár szexelhet is a szakival és erre egy jó képzet vagy önkoelégítés társul a hirdetőben, de igazából nincs is szüksége szakira. De ettől függetlenül látom megmozgatta a téma a forumozókat és már ez is több az itt szokásos kommunikációnál…
Jah, angol tanárt és szakit a fogas felfúráshoz még keresek circling
(Ez egy válasz tibi84 üzenetére (2024. 05. 05. vasárnap 11:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 05. vasárnap 11:28
Lehet hogy igazad van a "játékkal" kapcsolatban Hát akkor meg kitaláltam a pszichológiáját, ami valszeg több tekintetben hatékonyabb, mint "direktben" a természetbeni fizetésre menni. . smile
Nyilván nem itt, mert itt nem lehet. De meghirdetem az ezermesteri szolgáltatásaim PÉNZÉRT, megfelelő oldalakon. Mondok normális árat. Ha a megrendelő (hölgy) nem szimpatikus, akkor legalább pénzt kerestem. Ha pedig szimpatikus, és kikezd velem, akkor meg mérlegelek, és esetlegesen hagyom az "alternatív" fizetési módot.

Ennek több haszna van szerintem:
1. Közismert tény, hogy ami "ingyen" van, arra sokan úgy gondolnak hogy silány. Ha valaminek van "ára", azt jobban elfogadják, hogy minőségibb lehet. Tehát ha a munkám Ft-ban határozom meg, és nem szívességi szolgáltatásként, eleve a presztízse lesz nagyobb.
2. Lehetőségem nyílik nekem is jobban kézben tartani (akár az utolsó pillanatig), hogy kinek engedem a természetbeni fizetést. Mert ugye most ha valakivel megbeszélem, elmegyek csinálni a melót, és nincs szimpátia részemről (vagy hölgy trükközik), akkor az szopás. Csak az a baj, hogy nekem. smile
3. Szerintem a "kuncsaftnak" is előnyösebb. Ha már ki akar kezdeni velem, és másképp szeretne "fizetni". Mert sokkal izgalmasabb neki is, ha nem eleve "célzottan" így egyezünk meg még az elején. Hanem mondjuk a munka végén mondom hogy 40eFt volt a munkadíj. Ő pedig elkezd kacérkodni az alternatív fizetési módokkal. Sokkal jobban az érezhet, hogy Ő egy "értékes" munkadíj reményében próbál meg "elcsábítani". Ami sokkal spontánabb neki is. Szóval mindketten "értéket" tudunk felmutatni. Mert én nem "ingyen" vállaltam a munkát, hanem kemény pénzért. És Ő is a báját, csábítását egy valós értékkel próbálja meg elcserélni. Nem pedig csak egy "ingyen" munkát akar ellentételezni.

Szerintem így mindkét félnek teljesen másabb érzése van ezzel kapcsolatban. Mindkét fél sokkal szabadabban döntheti mit kezdeményez, és mit fogad el. Hiszen lássuk be, a természetbeni fizetés adása és elfogadása is erősen szimpátia kérdése. Sokkal spontánabb is lenne így az egész. És így az általad említett szerepjáték megvalósítása is sokkal élethűbb lenne mindkét fél részére. Ráadásul forintosított, "valós" értékekről szól immár mindkét fél részéről, nem pedig látszólag 0 Ft-os, ingyenes szívességről. És ha a természetbeni fizetés nem is valósul meg (pl nincs szimpátia), a szaki sincs megrövidítve, hiszen akkor marad a pénzes kiegyenlítés. És még ekkor is relalatíve jól járt mindenki.

Na más (erotika mentes) hirdetési oldalakon fel is dobom. Kíváncsi vagyok, ha szexmentesnek van hirdetve, akkor népszerűbb lesz-e a hirdetés, és mi alakul majd egy helyszínen. Ha már társadalmi kísérelt, csináljam rendesen nyes nyes Ha lesz valami, beszámolok smile Egyébként nem csodálkoznék, ha szexmentesnek hirdetett ezermesteri szolgáltatásból hamarabb lenne majd szex smile
#6005   2024. 05. 05. vasárnap 14:12
Csakegypasi40 Csakegypasi40
Teljes mértékben egyetértek hozzászólásoddal.
Járnak hozzám párok masszázs extrára...
egyik sem a masszázsért, hanem a szerepjáték, azaz kikezdeni, dugni a masszőrrel élmény kell nekik.
volt hogy egy hölgy visszajáróként jött hozzám...kitalálta megérkezéskor, rendeljünk pizzát és ha szimpi a futár, behívná 3asozni...ott se a pizza volt fontos, hanem a véletlen varázsa, vajon szimpi lesz a futár vagy sem...a pizzát én ettem meg, egy falatot evett belőle a Hölgy mert jóllakott a 2 kolbásszal nyes
(Ez egy válasz Bpgay üzenetére (2024. 05. 05. vasárnap 08:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 05. vasárnap 08:42
Szi. Előre bocsátom minden szándék nélkül, pláne, hogy írod, heteró alapon működsz! De nagyon jól összeszedetten írtad le, ami itt megy. Szerintem a probléma alapvetően minden taggal és a forumozókkal is az, hogy a polgárok többsége csak elméletben akar/mer kielégülni es a személyes dolgokat nem is feltétlen igénylik. Én is voltam már mindkét oldalon kerestem is szakit és magam is kínáltam szolgáltatást. Néhány levélváltás után a nagy csend lett a vége. Ezek az emberek nem a szakembert keresik, hanem a szerepjátékot a kertésszel, vízszerelővel… Sajnos vagy nem sajnos ez van!
Ugyanitt keresek angol tanárt és egy fogas felfúrására is szakit, vagy lelkes ezermestert Bp 13. kerületében vigyor2
#6004   2024. 05. 05. vasárnap 13:56
fuckanal33 fuckanal33
asztali számítógép esetleg hölgyeknek?játékra.internetre is megfelel.monitor és egyéb kiegészítők nélkül.4.ik gen i5 2gb vga.8gb ram.keszthely,vagy környéke.
 
1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vazelinator vazelinator
Nyitás ideje: 2015. 08. 13. csütörtök
Üzenetek: 6023db
Utolsó üzenet: tegnap 22:39
 

Hírek

2024. 04. 16. kedd 17:41
Lesbian College Coeds 13 Koleszos csajok akik a fasz helyett most egymás nyelvét, és a mindig megbízható keménységű és állóképességű felcsatolhatóst választják. Nagy nyalakodások, egymás vibrizése, és a felcsatolhatóssal való baszása. Letöltés - Lesbian College Coeds 13 Tovább
2024. 03. 25. hétfő 18:57
Meglátogatta egy angyal Meglátogatta egy angyal, aki azt mondta, a felnőtt tartalmak gyártása lesz a helyes út neki Nehéz, de jó döntést hozott, elmondása szerint. A 24 éves kanadai Alice Irving a Daily Starnak nyilatkozott arról, hogy egy álma késztette rá, hogy felnőttipari... Tovább
2024. 03. 05. kedd 19:46
Tényleg a méret a lényeg? Hatalmas tabu dőlt meg: ezt a legtöbb férfi rosszul tudja! Az embert, főként a fiatalokat nem hagyja nyugodni az örök kérdés: Tényleg a méret a lényeg? A téma leginkább a párválasztás kapcsán kerül elő és általában az idősebbek véleménye, hogy a... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
videkilany.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!