Autoszerelöt keresek
Én egy travi ribanc vagyok
Én egy travi ribanc vagyok
60feletti hölgynek párnak segítenék.Kecskemét Bács Kiskun
Favágás fűnyírás hölgyeknek!!!!!!!
Sziasztok!
Szivesen segítenék IT (infromatikai) és ház körüli feladatokban!
IT területen (laptop vásárlási tanácsadás, szoftveres segítség, kisebb informatikai problémák megoldása)
Kisebb házkörüli munkákban (szerelés, pakolás, karbantartás)
Fizetés megegyezés szerint!
Szivesen segítenék IT (infromatikai) és ház körüli feladatokban!
IT területen (laptop vásárlási tanácsadás, szoftveres segítség, kisebb informatikai problémák megoldása)
Kisebb házkörüli munkákban (szerelés, pakolás, karbantartás)
Fizetés megegyezés szerint!
Új japán sexy kimono, sexy japán diáklány egyenruha, gótikus ruha - felajánlanám hölgynek, párnak. képek a profilomon. fizetés megbeszélés szerint
Dominát keresek. Cserébe plázázás

Redőnyszerelés válalok hőlgynél párnál!Ápolt normális kedves jóképűnek tartott férfi nagyobb intím mérettel! Ha tetszenek a fotóim és rakoncátlankodik a redőny, írj írjatok! Állok rendelkezésre!
Sziasztok. Valaki esetleg Érd környéke? Aki tényleg találkozna is egy lazító időtőltésre..

Sziasztok, szexi ruhadarabok keresik új tulajdonosukat, belevaló hölgy személyében, Bp-en. Néhány info és kép az adatlapomon! Van még pár darab, tudsz miből válogatni.. házhoz is szállítom

Hétvégén is: Csak életvidám hölgyeknek:
Itt az idő! Régóta ki szeretted volna próbálni, milyen a szaki előtt villantani?
Cserépkályha, kemence és kandalló karbantartás lenge öltözetű és életvidám kacér hölgyeknek. Diszkrét szakember a háziasszonyok szolgálatában.
Elsősorban pest megye, de mindenfelé járok az országban, így egy kérdést mindenképp megér.
Itt az idő! Régóta ki szeretted volna próbálni, milyen a szaki előtt villantani?
Cserépkályha, kemence és kandalló karbantartás lenge öltözetű és életvidám kacér hölgyeknek. Diszkrét szakember a háziasszonyok szolgálatában.
Elsősorban pest megye, de mindenfelé járok az országban, így egy kérdést mindenképp megér.
Sziasztok.Budapesten keresek megbizható villanyszerelőt.
Gyerekgyártást vállalok.
Kisebb ácsmunkák hölgynek, párnak... Privátban.
Autószerelés,lakatolàs fényezés,lànyok asszonyok nagyik?
Sziasztok! Borsod és Heves megyékben tudok segíteni hölgyeknek kisebb asztalosmunkákban,Pc és Laptop karbantartásában. Írj ha van valami amiben segíthetek.
Autóvillamossági szerelőt keresünk Pécsen.
Keszthely autoszerelöt keresek
Hölgyeknek szívesen segít jófej sportos úr!
edzés, masszázs, fotózás, laptop karbantartás, fuvarok, egyéb kívánság is jöhet privátban
Intelligens, izmos (nem izomagyú
) FÉRFI, jelenleg független!!
Esti vidám borozgatás, beszélgetés is érdekel, semmi sem kötelező jeligére!
Párok is szóba jöhetnek, de nem mindenáron és CSAK HETERO alapon!
Olvasd el a profilt is!

Intelligens, izmos (nem izomagyú

Esti vidám borozgatás, beszélgetés is érdekel, semmi sem kötelező jeligére!
Párok is szóba jöhetnek, de nem mindenáron és CSAK HETERO alapon!
Olvasd el a profilt is!

Sziasztok.
Eger és környékén vállalok, villany, bútorszerelés, kisebb kőműves munkákat, Hölgyeknek, Uraknak, idősebbeknek is, bármiféle házkörüli szerelési munkát elvégzek. 50 éves àpot, diszkrét szaki vagyok.
Eger és környékén vállalok, villany, bútorszerelés, kisebb kőműves munkákat, Hölgyeknek, Uraknak, idősebbeknek is, bármiféle házkörüli szerelési munkát elvégzek. 50 éves àpot, diszkrét szaki vagyok.