Tökéletes szolgáltatás!
Ma délután kipróbáltam!
Aki úgy gondolja, tessék menni bátran, nem fogja megbánni! (Ez egy válasz perverz5 üzenetére (tegnap 19:40), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 19:40
Ma délután kipróbáltam!
Aki úgy gondolja, tessék menni bátran, nem fogja megbánni! (Ez egy válasz perverz5 üzenetére (tegnap 19:40), amit ide kattintva olvashatsz)

Tantra masszázsra keresek hölgyeket a masszázst én csi álom a hölgy meg élvezi Budakalász és vonzáskörzete
Szép állapotú apple watch 7-est adnék hölgynek vagy párnak
Budapesten egy mosdókagyló csapjának cseréjére keresek valakit. Fizetés a csoport címe szerint.
Sziasztok
Építőipari munkákban szívesen segítek,hölgynek párnak…
Moto
Építőipari munkákban szívesen segítek,hölgynek párnak…

Moto
Fiatal víz szer keresek kisebb munkára Sopronban
Sziasztok, kamera, riasztó szereléssel kapcsolatban keressetek bátran.
Tényleg igazi ezermesterként, természetes módon segítek hölgyeknek. Ahol hiányzik a férfi, de azt-azt rendbe kellene rakni. Kisebb villanyszerelés, háztartási gép javítás, vízvezeték javítás, számítástechnikai segítseg. Tényleg mindenhez megvan egy komoly műszaki gyakorlat. És persze jó szerszám is...
Kösd össze a hasznost a kellemessel. Budapesten és Pesten elsősorban, de esetleg környező megyékbe is szívesen elmegyek.
Fotó és egyéb adatok az adatlapomon. Nem kamu, szimpátia esetén megbízható módon betartom amit ígértem.

Fotó és egyéb adatok az adatlapomon. Nem kamu, szimpátia esetén megbízható módon betartom amit ígértem.
És mostmár kullancs irtás is
(Ez egy válasz Harmas2020 üzenetére (ma 13:23), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 13:23

Sziasztok!Rovarírtást ès rágcsáló irtást vállalok hölgyeknèl, pároknál, elhanyagolt felesègeknèl (csótány, poloska, pók,Darázs,hangya,egèr,patkány)keress bátran,fizetès termèszetben
Sziasztok!Rovarírtást ès rágcsáló irtást vállalok hölgyeknèl, pároknál, elhanyagolt felesègeknèl (csótány, poloska, pók,Darázs,hangya,egèr,patkány)keress bátran,fizetès termèszetben
Videósként és fotósként tevékenykedem. Párról, hölgyről szívesen készítek sorozatot, esetleg nektek privát filmet.
Sziasztok!
Fűnyírást vállalok. Fizetés természetben. (Kukkolás is)
Fűnyírást vállalok. Fizetés természetben. (Kukkolás is)
Keresek kizárólag hellyel rendelkező hölgy masszőrt , cserébe Holgyeknek barmilyen haz koruli munka es szakmunka. Pld ház- lakás felújítás is.... minden csak egyeztetés megbeszélés kérdése. Azért írtam hogy bármilyen munka belefér, mivel van generál kivitelező cégünk...... Szszb megye! Priviben kerdezz batran .Műszaki dolgok is, Megkereséseket privátban
XVIII,Gyál, Vecsés közelébe valami sexi szaki? Gyors diszkrét munkára

Sziasztok! Schwinn IC pro edzőtermi kardio spinning bicikli. Csak hölgyeknek! A részletekért privát üzenetben keressetek.
Sziasztok! Van egy xiaomi redmi note 12 pro 5g 8gb/256gb telefon hölgynek párnak oda adnám a fizetést meg beszéljük privátban. Üdv:Z
Sziasztok!
KiroMED denevérpadot keresek szép állapotban.
Cserébe egy délelőtti mindent bele programot tudok ajánlani nálam.
M
KiroMED denevérpadot keresek szép állapotban.
Cserébe egy délelőtti mindent bele programot tudok ajánlani nálam.
M
minden munkát élvezek és elvegzek.
Asztalos munkák párnak hölgynek anyukának. Mindent megszerelek és többet is.
Sziasztok, szexi ruhadarabok keresik új tulajdonosukat, belevaló hölgy személyében, Bp-en. Néhány info és kép az adatlapomon! Van még pár darab, tudsz miből válogatni..
A nyár további részében várható melegre való tekintettel, mosózsákos klímatisztításban is tudok segíteni!
A nyár további részében várható melegre való tekintettel, mosózsákos klímatisztításban is tudok segíteni!
Tantra masszázsra keresek hölgyeket a masszázst én csi álom a hölgy meg élvezi Budakalász és vonzáskörzete