Festő srácot keres valaki ?
Sziasztok karosszéria lakatos vagyok szívesen vállalom autok karosszéria lakatolását alvázvédelmét fizetés természetben
Vitorlázás a Balatonon! Néhány óra napozás, egyéb program a kabinban stb. A következő, május 4-én. A kaland, délelőtt 9-től kb 13-ig aktuális Alsóörsről indulással. Előre egyeztetés szükséges! Hölgyek párok! Kérlek szépen privátban beszéljük a részletekről.
Apróbb villanyszerelési munkákat vállalok. Fizetés megbeszélés alapján.

Favágás,fűnyírást vállalok Sopron-Kapuvár vonalon. Fizetés megbeszélés alapján!
DELL..
(Ez egy válasz Adamka4154 üzenetére (tegnap 19:49), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 19:49

HP Latitude 5410 i5 remek állapotú laptopomat, (aktivált Win11 Pro) odaadnám fiatal roma lánynak, vagy hölgynek.
HP Latitude 5410 i5 remek állapotú laptopomat, (aktivált Win11 Pro) odaadnám fiatal roma lánynak, vagy hölgynek.
Szia. Merrefelé kellene Pesten? Tisztítani ki tudom, lamellát megnézem.
(Ez egy válasz normalis_bp üzenetére (2025. 04. 28. hétfő 08:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 28. hétfő 08:54

Budapesten keresek még mindig klimaszerelőt (van klima csak tisztitani kell meg lamellával van valmai)..nem távsegítséget kérek..koszi

Sziasztok!
Bence vagyok 25 éves budapesti pasi, aki informatikában jártas. Elég széles körben tudnék segítséget nyújtani ezen területen Budapesten és közvetlen környékén. Legyen szó informatikával kapcsolatos oktatásról, programozási alapokról, tanácsadásról és még sok minden másról.
Keressetek bizalommal és igykszem segíteni mindenkinek!
Bence vagyok 25 éves budapesti pasi, aki informatikában jártas. Elég széles körben tudnék segítséget nyújtani ezen területen Budapesten és közvetlen környékén. Legyen szó informatikával kapcsolatos oktatásról, programozási alapokról, tanácsadásról és még sok minden másról.
Keressetek bizalommal és igykszem segíteni mindenkinek!

Szobafestést vállalok Hajdú-Bihar és Békés megyében.
Munkámra igényes vagyok. Nem kokler kategória.
Idős egyedülálló hölgyeknek "kedvezményes" áron.Párok is jelentkezhetnek.
Érdeklődni privát üzenetben lehet.
Mottóm szép munka rövid határidővel!
Munkámra igényes vagyok. Nem kokler kategória.
Idős egyedülálló hölgyeknek "kedvezményes" áron.Párok is jelentkezhetnek.
Érdeklődni privát üzenetben lehet.
Mottóm szép munka rövid határidővel!

Ha hetero srác vagy és nincs helyed, nálam lebonyolíthatod a kalandodat.
Zárt ajtó mögött elintézitek a dolgotokat (nem kukkolok).
Előtte, vagy utólag fizetsz természetben, csak mi fogunk tudni erről a részéről.
A profilom alapján megbeszéljük.
Zárt ajtó mögött elintézitek a dolgotokat (nem kukkolok).
Előtte, vagy utólag fizetsz természetben, csak mi fogunk tudni erről a részéről.
A profilom alapján megbeszéljük.

Sziasztok!
Most költöztem egy új albérletbe és szeretném lecserélni a tv készüléket egy jobb minőségűre. Szívesen törlesztenék természetben. (Hetente, havonta)
Most költöztem egy új albérletbe és szeretném lecserélni a tv készüléket egy jobb minőségűre. Szívesen törlesztenék természetben. (Hetente, havonta)
Klímaszerelésben és tisztításban tudok segíteni Budapest és Pest megye területén.
Sziasztok minden ami lakas felujitas ! Borsodba
Sziasztok,
Régi telefonom és laptopom keresi új gazdáját
Dell notebook és Iphone X
Csak hölgyeknek
Régi telefonom és laptopom keresi új gazdáját
Dell notebook és Iphone X
Csak hölgyeknek
Bútor készítés és szerelést vállalok. Konyha ajtó ablak beépites.
Helló Viki!
A 7 colos táblagép megfelel számodra? (Ez egy válasz Viki77 üzenetére (2025. 04. 28. hétfő 12:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 28. hétfő 12:35
A 7 colos táblagép megfelel számodra? (Ez egy válasz Viki77 üzenetére (2025. 04. 28. hétfő 12:35), amit ide kattintva olvashatsz)

Táblagépet keresek, Budapesten.
Kizárólag 50 feletti, ápolt férfival találkozok. Orális kalandot előnybe részesítem!
Kizárólag 50 feletti, ápolt férfival találkozok. Orális kalandot előnybe részesítem!
Ozeta,minőségi,új öltöny,anyukának akinek ballag a kicsi fia.Részletekért,méretért írj privátban.
Sziasztok!Rovarírtást ès rágcsáló irtást vállalok hölgyeknèl, pároknál, elhanyagolt felesègeknèl (csótány, poloska, pók,Darázs,hangya,egèr,patkány)keress bátran,fizetès termèszetben
Táblagépet keresek, Budapesten.