Szabolcsi Szatmár Bereg megyei hölgyek?
Ha vagytok itt jelezzetek. Bármi történik is a diszkréció mellett szeretnék egy normális emberi kapcsolatot kialakítani.
Van remény? Vagy csak ferfiak vannak ?
Ha vagytok itt jelezzetek. Bármi történik is a diszkréció mellett szeretnék egy normális emberi kapcsolatot kialakítani.
Van remény? Vagy csak ferfiak vannak ?
Ezermester!
Bp és környékén segítenék hölgyeknek(esetleg pároknak/nagy!!!on extrém esetben fiúknak) Gipszkartonozásban, laminált padló lerakásban, Kisebb villany vagy vízszerelésben. Bevásárlásban. Nagyobb bútorok vagy más egyéb szállításában 1,5x2,5m utánfutón.
Gépi földmunka minikotróval. Sávalap kerítésalap ásás farönkök eltávolítása.
Szerszámmal és szakértelemmel rendelekezem. Új autó alkatrészek, autószerelés.
Ózonos autó (kiszállással is) és lakás fertőtlenítés.
Fizetés megbeszélés szerint
Ha érdekes kérlek üzenetben keress itt nem mindig látom
Bp és környékén segítenék hölgyeknek(esetleg pároknak/nagy!!!on extrém esetben fiúknak) Gipszkartonozásban, laminált padló lerakásban, Kisebb villany vagy vízszerelésben. Bevásárlásban. Nagyobb bútorok vagy más egyéb szállításában 1,5x2,5m utánfutón.
Gépi földmunka minikotróval. Sávalap kerítésalap ásás farönkök eltávolítása.
Szerszámmal és szakértelemmel rendelekezem. Új autó alkatrészek, autószerelés.
Ózonos autó (kiszállással is) és lakás fertőtlenítés.
Fizetés megbeszélés szerint
Ha érdekes kérlek üzenetben keress itt nem mindig látom
Csakis hölgyeknek, férfi pótlás minden téren, ha éppen nincs kéznél aki segítsen.
Ha elromlott valami háztarási gép, csepeg a csap, lóg a konnekor, nem jó a notebook, adatokat kell visszaállítan, elromlott a kedved. Rengeteg dolgot meg tudok javítani, mindenhez van tapasztalatom, és jó szerszámom is.
Zsákbamacska nincs, fotó az adatlapomon. Én Bp-i, független, ápolt, nemdohanyzó ezermester vagyok.

Sziasztok!
Egy hosszú kapcsolat lezárása után kezdtem új életet, ami sok kötelezettséggel járt. Szükségem lenne egy jobb minőségi TV-re, porszívóra és pár dologra, amit szívesen törlesztenék természetben. (Hetente, havonta)
Budapesten élek, egészségügyben dolgozom, 34 éves férfi vagyok.
Köszönöm.
Egy hosszú kapcsolat lezárása után kezdtem új életet, ami sok kötelezettséggel járt. Szükségem lenne egy jobb minőségi TV-re, porszívóra és pár dologra, amit szívesen törlesztenék természetben. (Hetente, havonta)
Budapesten élek, egészségügyben dolgozom, 34 éves férfi vagyok.
Köszönöm.
Sziasztok! Pc,Laptop javításban,fejlesztésben és tisztításban tudok segíteni Hölgyeknek ha szükség van rá!
Fizetés természetben!
Fizetés természetben!
Fű nyírást vállalok hölgyeknél ! A többit privátban!
Sziasztok!
Bence vagyok 25 éves budapesti pasi, aki informatikában jártas. Elég széles körben tudnék segítséget nyújtani ezen területen Budapesten és közvetlen környékén. Legyen szó informatikával kapcsolatos oktatásról, programozási alapokról, tanácsadásról és még sok minden másról.
Keressetek bizalommal és igyekszem segíteni mindenkinek!
Bence vagyok 25 éves budapesti pasi, aki informatikában jártas. Elég széles körben tudnék segítséget nyújtani ezen területen Budapesten és közvetlen környékén. Legyen szó informatikával kapcsolatos oktatásról, programozási alapokról, tanácsadásról és még sok minden másról.
Keressetek bizalommal és igyekszem segíteni mindenkinek!

Üdv!Június végi Horvátországi nyaraláshoz keresek megbízható hölgyet,esetleg barátnőket.Részletekért keress privátban!
Sziasztok . Van itt ács aki tud árajánlatot csinálni ?
Sziasztok. Van itt ács aki tud árajánlatot csinálni ?
Nem kell teljesen hivatalos , de ne egy kitépett cetlire legyen írva. Hanem olyan hivatalos szerű.
Nem kell teljesen hivatalos , de ne egy kitépett cetlire legyen írva. Hanem olyan hivatalos szerű.
Párok(férfi/nő), hölgyek illetve heteró pasik, ha a randit nem szeretnétek vagy nem tudjátok hazavinni, nálam lebonyolíthatjátok a légyottot.
Nem is kukkolok, ha szégyenlős valamelyik résztvevő, csak bezárjátok a háló ajtaját.
Előtte vagy utólag fizetsz természetben, a mi titkunk marad.
Nem is kukkolok, ha szégyenlős valamelyik résztvevő, csak bezárjátok a háló ajtaját.
Előtte vagy utólag fizetsz természetben, a mi titkunk marad.

Sziasztok dunakeszi fot környéke ezermester irj és megbeszéljük.
Szobafestést vállalok Hajdú-Bihar és Békés megyében.
Munkámra igényes vagyok. Nem kokler kategória.
Idős egyedülálló hölgyeknek "kedvezményes" áron.Párok is jelentkezhetnek.
Érdeklődni privát üzenetben lehet.
Mottóm szép munka rövid határidővel!
Munkámra igényes vagyok. Nem kokler kategória.
Idős egyedülálló hölgyeknek "kedvezményes" áron.Párok is jelentkezhetnek.
Érdeklődni privát üzenetben lehet.
Mottóm szép munka rövid határidővel!
Ma délelőtt hölgynek, párnak segítek bármiben Győrben és környékén!
Sziasztok.Keritések kapuk korlátok gyártasát javitását ,új felmérését és mindenféle hegesztést vállalok.
Írjatok bátran
Írjatok bátran
Kiadó nyaraló a duna partján helyileg Ráckevén tálalható fizetés természetben.
Dijazot jóminöségü bor ajánlanám kalandért.
Végre itt a jobb idő, kályhák és kandallók megpihennek. De ne feledkezzünk meg a karbantartásukról, pláne ha évek óta csak használjuk és nem volt karbantartás.
Egyedülálló hölgyeknek jól jöhet a segítség, de párok hölgy tagjának is szívesen segítek. Járom az országot így nem csak pest megyében tudok segíteni.
Ez csak egy lehetőség, egy kaland az élet. Nem vagyok irígy, szívesen megosztom mással is wink
Egyedülálló hölgyeknek jól jöhet a segítség, de párok hölgy tagjának is szívesen segítek. Járom az országot így nem csak pest megyében tudok segíteni.
Ez csak egy lehetőség, egy kaland az élet. Nem vagyok irígy, szívesen megosztom mással is wink
Üdv! Kecskeméten párnak, hölgynek ebben - abban amiben tudnék segíteni.....fizetés tudjuk mind

Asztalos munkát vállalok Budapesten és környékén!