Fuvart keresek, most. útközben kielégítenélek.
Sziasztok! Lakásfelújításhoz keresünk szakembereket. Budapest 3. Kerület, villanyszerelés és festés lenne az elsődleges, de víz szerelőt és bútoros/asztalost is keresünk. Fizetést a párom intézné, de én is jelen lennék. Kizárólag képpel írjatok.
Kényeztető masszírozás érett izgató hölgy részére Szabolcsban!
Extra ha Roma az illető hölgy!
Képzett masszőr vagyok!
Diszkréció és higiénia alap!
Extra ha Roma az illető hölgy!
Képzett masszőr vagyok!
Diszkréció és higiénia alap!
Hölgyet vagy párt fuvaroznék egy kis finomsággal egybekötve! Ha érdekel, írj privát üzenetet?!
Sziasztok. Egyedi kocsi matricákat tudok készíteni kérésre. Emellett még gravírozott főleg fa tablákat, eloxált alu névjegykártyákat is tudok készíteni. Továbbá elektromos eszközök javításában is tudok segíteni (tv, laptop, számítógép és szinte bármi). És lehetőség van még kocsik hibakód olvasására is. Mindezt Gyöngyös környékén.
sziasztok.keszthely környékén keresek olyan hölgyet,aki be vállalná hogy bugyi nélkül be pucsit nekem. míg én ki verem .semmi nem lenne más. se tapi se stb.csak pucsittasz,én mögéd állok és ki verem .részleteket beszéljük meg privátban.cserébe autó fényszóró polírozást adok
Sziasztok.
Alakformálás, zsírégetés, személyre szóló kettlebell edzés a te otthonodban. Ebben a témában sok mindenben tudok segíteni, keress privát üzenetben. Csak hölgyeknek!
Alakformálás, zsírégetés, személyre szóló kettlebell edzés a te otthonodban. Ebben a témában sok mindenben tudok segíteni, keress privát üzenetben. Csak hölgyeknek!
Cuckold srxet szerető párnak ajándékba adnám férfi erényövet.
Budapesten keresek nem eltűnő villanyszerelőt.
Szigetszentmiklós és közvetlen közelében Hölgyeknek - Pároknak segítenék
Egyedül nem tudod megcsinálni vagy a Pasidnak jó lenne egy segítő kéz ?
Kisebb javítások ,bútor összeszerelés ,fenyőfa állítás akár fa vágás.
Természetesen fizetés természetben !
Egyedül nem tudod megcsinálni vagy a Pasidnak jó lenne egy segítő kéz ?
Kisebb javítások ,bútor összeszerelés ,fenyőfa állítás akár fa vágás.
Természetesen fizetés természetben !
Sziasztok! 12.13. délutánra keresek ingyenes fotózásra valakit. Érzéki, akt, bdsm… bármilyen téma lehet. Örstől pár percre van a stúdió. Ha szeretnél profi képeket, irj üzenetet.
Laptop, asztali gép javítás, bővítés, vírusellenőrzés/írtás, tanácsadás, Wi-fi hálózati hibák kiszűrése, eszközök beállítása, adatmentés, videó digitalizálás régi eszközökről. Keress, diszkréten jövök, diszkréten megyek.
Ami közben történik, bent marad.
Ami közben történik, bent marad.
Ma éjjel fuvarhoz keresek pasit
Kerti munka? Jelentkező? Tata
vastag farkú pasi megmasszírozna pesten? cserébe orállal fizetnék :-p
Ház körüli munkákat vállalok akár házibarát jelleg.
Lapostetőd ha beázik szívesen segítek
Szia, a vizet szivesen elvalalom
(Ez egy válasz Fanny100 üzenetére (2025. 12. 03. szerda 21:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 03. szerda 21:58
(Ez egy válasz Fanny100 üzenetére (2025. 12. 03. szerda 21:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Nagy felújításban vagyok így szükségem lenne szakikra, elsősorban villanyszerelésre, vízszerelésre, festésre keresnék megfelelő partnert, akinek munkájáért természetben fizetnék. Részleteket privátban tudunk egyeztetni.
Köszönöm
Nagy felújításban vagyok így szükségem lenne szakikra, elsősorban villanyszerelésre, vízszerelésre, festésre keresnék megfelelő partnert, akinek munkájáért természetben fizetnék. Részleteket privátban tudunk egyeztetni.
Köszönöm
Sziasztok! Tánc betanítását vállalom. Pl: esküvő!.
Sziasztok, van egy ps5 om dobozzal, nőnek esetleg parnak szivesen oda adnám. Fizetés persze természetben

vazelinator

YoloPár