Sziasztok!Rovarírtást ès rágcsáló irtást vállalok hölgyeknèl, pároknál, elhanyagolt felesègeknèl (csótány, kullancs,poloska, pók,Darázs,hangya,egèr,patkány)keress bátran,fizetès termèszetben
Hölgyeknek szívesen segít jófej sportos úr!
masszázs, edzés, fotózás, laptop karbantartás, fuvarozások, egyéb kívánság is jöhet privátban
Intelligens, izmos (nem izomagyú
) FÉRFI, jelenleg független!!
Esti vidám borozgatás, beszélgetés is érdekel, semmi sem kötelező jeligére!
Párok is szóba jöhetnek, de nem mindenáron és CSAK HETERO alapon!
Olvasd el a profilt is!
masszázs, edzés, fotózás, laptop karbantartás, fuvarozások, egyéb kívánság is jöhet privátban
Intelligens, izmos (nem izomagyú
) FÉRFI, jelenleg független!!Esti vidám borozgatás, beszélgetés is érdekel, semmi sem kötelező jeligére!
Párok is szóba jöhetnek, de nem mindenáron és CSAK HETERO alapon!
Olvasd el a profilt is!
Asztalos valakinek??
Jól hangzik
(Ez egy válasz sensuality üzenetére (tegnap 14:16), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 14:16
- Felhívsz. Megbeszéljük mikor megyek frissíteni/javítani/bővíteni vagy csak simán karbantartani a gépedet.
- Odaérek, megmutatod a gépet, leülünk elé.
- Elkezdem a munkát, miközben a várakozások alatt finoman megérintjük egymás izgatnivalóját.
- A gép dolgozik, mi is simogatunk...
- előkerülnek a szerszámok.
- finoman, érzékien javítunk egymás közérzetén.
... a többit a fantáziádra bízom.
A gép is kész lesz, remélhetőleg mi is. Elégetetten elválunk és mintha nem is ismernénk egymást.... írj!
- Elkezdem a munkát, miközben a várakozások alatt finoman megérintjük egymás izgatnivalóját.
A gép is kész lesz, remélhetőleg mi is. Elégetetten elválunk és mintha nem is ismernénk egymást.... írj!
- Felhívsz. Megbeszéljük mikor megyek frissíteni/javítani/bővíteni vagy csak simán karbantartani a gépedet.
Sziasztok, szexi ruhadarabok keresik új tulajdonosukat, belevaló hölgy személyében, Bp-en. Néhány info és kép az adatlapomon! Van még pár darab, tudsz miből válogatni.. házhoz is szállítom!
Fuvart vállalok furgonnal...Heves megye
Sziasztok. Exkluzív lakásba, szoba, független lány, hölgy részére. Akár hosszú távon. Győr
Sziasztok!
Profi fényképész vagyok, szívesen készítek képet rólad, rólatok! Akt, fél akt, szeretkezés közben stb. Nincsenek határok!
Megbeszéljük megcsinálom, megalkudunk!
Profi fényképész vagyok, szívesen készítek képet rólad, rólatok! Akt, fél akt, szeretkezés közben stb. Nincsenek határok!
Ilyen hölgy miért nincs Pesten?
(Ez egy válasz melinda3221 üzenetére (2025. 10. 28. kedd 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Takarítást vállalok.
Üziket privatban varom
Takarítást vállalok.
Üziket privatban varom
Tisztelt hölgyek lomtalanítást favágást vállalok!
Sziasztok!
Mindig is hittem abban, hogy a hegyek nemcsak a természet részei, hanem a lélek tükrei is.
Gyerekkorom óta a csúcsok vonzanak – a csendjük, az erejük, a szabadságuk. Az egyik legnagyobb álmom, hogy eljussak az Everest alaptáborába, de jelenleg korlátozott lehetőségeim miatt ez még csak álom.
Viszont hiszem, hogy ha az ember mer kérni, akkor a világ néha válaszol.
Ha van valaki, aki hasonló útra készül, és maga mellé keresne egy mindig mosolygós, lelkes útitársat, örömmel lennék a társa.
Nem a pénz hajt – hanem az élmény, a közös út, és az, hogy egyszer ne csak nézzem, hanem érezzem a hegyet.
Nyitott vagyok bármilyen együttműködésre, természetbeni fizetésre, havi részletekben való törlesztésre, vagy közös tervezésre, csak hogy az álomból valóság lehessen.
„A hegy ugyanaz, de mindenki mást lát benne – talán pont ezért érdemes együtt nézni.”
Egészségügyben dolgozó, 35 éves, Budapesten élő vagyok.
Mindig is hittem abban, hogy a hegyek nemcsak a természet részei, hanem a lélek tükrei is.
Gyerekkorom óta a csúcsok vonzanak – a csendjük, az erejük, a szabadságuk. Az egyik legnagyobb álmom, hogy eljussak az Everest alaptáborába, de jelenleg korlátozott lehetőségeim miatt ez még csak álom.
Viszont hiszem, hogy ha az ember mer kérni, akkor a világ néha válaszol.
Ha van valaki, aki hasonló útra készül, és maga mellé keresne egy mindig mosolygós, lelkes útitársat, örömmel lennék a társa.
Nem a pénz hajt – hanem az élmény, a közös út, és az, hogy egyszer ne csak nézzem, hanem érezzem a hegyet.
Nyitott vagyok bármilyen együttműködésre, természetbeni fizetésre, havi részletekben való törlesztésre, vagy közös tervezésre, csak hogy az álomból valóság lehessen.
„A hegy ugyanaz, de mindenki mást lát benne – talán pont ezért érdemes együtt nézni.”
Egészségügyben dolgozó, 35 éves, Budapesten élő vagyok.
Pécsen informatikai munkákat vállalok.
Pécsről megyek autóval Budapestre a hétvégén, dátum pontosításért írj. Csomagokat is viszek. Mostanában többször is megteszem ezt az utat, visszafelé is.
Sziasztok! Budapest és környékén szívesen segítenék Hölgynek vagy Párnak egy kis huncut viszonzásèrt cserében! Kisebb javításokban akár ház körüli munkában
Futás- faragás, bútor összeszerelés,laminált parketta,fa vágás,stb
Futás- faragás, bútor összeszerelés,laminált parketta,fa vágás,stb
Sziasztok!
Szolnokon keresek villany szerelőt.Fizetès a topic szerint.Nem nagy munka de nem èrtek hozzá...
Audio (hang) anyagok vágása, esküvői nyitótánc készítése, bármi, ami hang...fizetés a topic címe szerint.

vazelinator

Igod
Tarra White