Hölgyeknek, pároknak fotózást vállalok. Még a természetben fizetéshez sem ragaszkodok, csak szeretnék ilyen irányú képek készítését gyakorolni. Diszkréció természetesen adott, a készített képekkel a megrendelő rendelkezik, max egy két képet kérek portfólióban használhatóra.
Bármiféle informatikai segítségért forduljatok nyugodtan hozzám, sok régi géphez való alkatrészem is van, de weboldalt is szívesen építek, laptopot, asztali gépet is életre lehelem. Írjatok bátran lányok, fiúk, párok smile
Időpontban rugalmas vagyok, én valójában is ezzel foglalkozom.
Újdonságként videó és hangkazetta digitalizálását is el tudom vállalni, érzékeny felvételek esetén ott a helyszínen is.
Keressetek bátran!
Időpontban rugalmas vagyok, én valójában is ezzel foglalkozom.
Újdonságként videó és hangkazetta digitalizálását is el tudom vállalni, érzékeny felvételek esetén ott a helyszínen is.
Keressetek bátran!
Szabolcs megyében hölgyeknek autóklíma tisztítás. Egy kis kézimunkáért, cicisimiért, ujjazásért.
2 jegy atado a szombati Fergeteg partyra. Aréna
Sziasztok!
Egy hosszú kapcsolat lezárása után kezdtem új életet, ami sok kötelezettséggel járt. Szükségem lenne egy jobb minőségi TV-re, porszívóra és pár dologra, amit szívesen törlesztenék természetben. (Hetente, havonta)
Budapesten élek, egészségügyben dolgozom, 34 éves férfi vagyok.
Köszönöm.
Egy hosszú kapcsolat lezárása után kezdtem új életet, ami sok kötelezettséggel járt. Szükségem lenne egy jobb minőségi TV-re, porszívóra és pár dologra, amit szívesen törlesztenék természetben. (Hetente, havonta)
Budapesten élek, egészségügyben dolgozom, 34 éves férfi vagyok.
Köszönöm.
Sziasztok! Bútor összeszerelést, asztalos munkákat vállalok! Fizetés természetben is!
Hölgyek, Párok!
Újszerű állapotban lévő M-es méretű Női átmeneti dzseki (Bekkin, Cropp) keresi Zuglóban új viselőjét!
Ugyanitt 98-as férfi, Angelo Litrico zakó, használatlan.

Újszerű állapotban lévő M-es méretű Női átmeneti dzseki (Bekkin, Cropp) keresi Zuglóban új viselőjét!

Ugyanitt 98-as férfi, Angelo Litrico zakó, használatlan.

Sziasztok!
Hasznàlt 5 fiókos, fenyő íróasztalt adnék pàrnak, vagy hölgynek. Fizetséget természetben kérem.
Hasznàlt 5 fiókos, fenyő íróasztalt adnék pàrnak, vagy hölgynek. Fizetséget természetben kérem.
Holnap 14 után plázázás párommal, fizetség francia
Fűnyírást és egyéb ház körüli munkát vállalok egyedülálló nőknek. Fizetés természetben.
Sziasztok olajat vigyek
(Ez egy válasz edespar40 üzenetére (2025. 05. 07. szerda 21:15), amit ide kattintva olvashatsz)

Louis Vuitton táskát ajándékoznék odaadó hölgynek. Akár pár tagja is lehet. Privátban beszéljük meg a részleteket. Fizetés természetben!
Csöpög a csap?
- Tönkre ment a wc tartály?
- Új bútort kellene összeszerelni?
- Lámpa csere szükséges valamelyik szobában?
- Csak egy két dolgot kellene felfúrni, hogy végleg a helyére kerüljenek a dolgok?
- Bámilyen munkával kapcsolatban keressen és megbeszéljük a részleteket
- Tönkre ment a wc tartály?
- Új bútort kellene összeszerelni?
- Lámpa csere szükséges valamelyik szobában?
- Csak egy két dolgot kellene felfúrni, hogy végleg a helyére kerüljenek a dolgok?
- Bámilyen munkával kapcsolatban keressen és megbeszéljük a részleteket
Sziasztok!
Informatikában jártas fiatal sportos pasi vagyok. Szívesen segítek bármilyen informatikai kérdésben vagy akár kisebb házkörüli munkákat is szívesen vállalok.
Informatikában jártas fiatal sportos pasi vagyok. Szívesen segítek bármilyen informatikai kérdésben vagy akár kisebb házkörüli munkákat is szívesen vállalok.
Tantra masszázs hölgyek örömére...Bp.
Fünyirást válalok hölgyeknél pároknál sportos pasi vagyok!fiz természetben
Sziasztok!
Bence vagyok 25 éves budapesti pasi, aki informatikában jártas. Elég széles körben tudnék segítséget nyújtani ezen területen Budapesten és közvetlen környékén. Legyen szó informatikával kapcsolatos oktatásról, programozási alapokról, tanácsadásról és még sok minden másról.
Keressetek bizalommal és igyekszem segíteni mindenkinek!
Bence vagyok 25 éves budapesti pasi, aki informatikában jártas. Elég széles körben tudnék segítséget nyújtani ezen területen Budapesten és közvetlen környékén. Legyen szó informatikával kapcsolatos oktatásról, programozási alapokról, tanácsadásról és még sok minden másról.
Keressetek bizalommal és igyekszem segíteni mindenkinek!

Sziasztok .
Budapesten villanyszerelést vàllalok…
Szép vastag szerszámom van…
Csak hölgyek vagy párok .
Fizetès termèszetben.
Budapesten villanyszerelést vàllalok…
Szép vastag szerszámom van…
Csak hölgyek vagy párok .
Fizetès termèszetben.