Sofőr vagyok. Hölgynek, párnak szívesen segítek fuvarban.
Eger és környékén vállalok:
-Szobafestést
-Glettelést
-Csapok cseréjét
-Takarítást
-Ház körüli munkákat
❗️kedvező áron❗️rövid határidővel❗️
-Szobafestést
-Glettelést
-Csapok cseréjét
-Takarítást
-Ház körüli munkákat
❗️kedvező áron❗️rövid határidővel❗️
Vékony csinos lánynak, hölgynek plázázás

Szia, szívesen kitisztítom a klímádat, ha nem zavar,hogy meztelenül szeretek dolgozni
(Ez egy válasz A_Daviiid üzenetére (ma 08:21), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 08:21

Olyan embert keresek aki kitisztítaná szakszerűen a klímát. Szűk popsibal és egy fantasztikus 1 órával fizetnék
mindenféle javítást vállalok, hölgyeknél,de bárki hívhat,annyi, hogy meztelenül szeretek dolgozni
Olyan embert keresek aki kitisztítaná szakszerűen a klímát. Szűk popsibal és egy fantasztikus 1 órával fizetnék
Sziasztok, szexi ruhadarabok keresik új tulajdonosukat, belevaló hölgy személyében, Bp-en. Néhány info és kép az adatlapomon! Van még pár darab, tudsz miből válogatni.. házhoz is szállítom!
szeretek meztelenül dolgozni.....
Villanyszerelést vállalok,főleg érett nőknél,de bárki irhat
én benne lennék szívesen
(Ez egy válasz Bipassziv35 üzenetére (2025. 10. 04. szombat 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 04. szombat 15:25

Régi vágyam hogy leszopják egy olyan munkás embert aki épp felújít egy lakást….
Szállást keresnék október 10-én Nógrád megyében, lehetőleg szimpi párnál. Fizetés természetben
Okt 16-18 szállást keresnénk Hévíz, Badacsony vonalon
Villanyszelés Szolnokon vagy környékén irj privátba.
Mai napra, maszírozható hölgyet keresek a vizsgáim előtti gyakorlás céljából. Választható masszázsok, Lomi Lomi, Svéd teljes test, Alakformáló masszázs! Gyakorlatilag én ezzel ki is vagyok fizetve természetben, mert egy modell 5-10ért segítene óránként! Fontos! Csak hölgyek írjanak! Köszönöm
Régi vágyam hogy leszopják egy olyan munkás embert aki épp felújít egy lakást….
50-es Balatoni pasi lányok,asszonyok partnere lenne,mindenben,ami kölcsönösen jól esik!
Saját nyaralómban sex,nyaralás,motorozás! Teljes ellátás.
Ronda,fogatlan, kövér,gátlásos,kisfarkú vagyok.Csókolózás nincs,de imádok nyalni
Saját nyaralómban sex,nyaralás,motorozás! Teljes ellátás.
Ronda,fogatlan, kövér,gátlásos,kisfarkú vagyok.Csókolózás nincs,de imádok nyalni
Lapostetőd ha beázik szívesen segítek

Szia Veszprémi srác vagyok kisebb házi munkát vállalok gyors és pontos vagyok tartom a megbeszéléshez magamat De nem utolsó sorba fuvart is tudok válani mert van autóm
Sziasztok!Rovarírtást ès rágcsáló irtást vállalok hölgyeknèl, pároknál, elhanyagolt felesègeknèl (csótány, kullancs,poloska, pók,Darázs,hangya,egèr,patkány)keress bátran,fizetès termèszetben
Én Buta meg eladtam...
(Ez egy válasz vivadance üzenetére (2025. 10. 02. csütörtök 10:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 02. csütörtök 10:22

Fél napos természetben történő fotózáshoz keresünk kabrió sport autót (pl. Aston Martin), lehet régi veterán autó is. Fizetés természetben