Lányok, nők, feleségek korrepetálását vállalom matematika stb... Szívesen elviszlek kikapcsolódni, sok minden érdekel és haza is viszlek igeny szerint. Szerepjátékokat is szeretem, de sok más is érdekel. Budapesten, Pest megyében házhoz tudok menni és nálam is lehet tanulni. Lehetek szigorú tanár bácsi és kedves, jutalmazó is. Játékos tanulás amit kínálok, amely a fantáziát beindítja. Fizetés természetben
ma estére!
nem holnapra, nem jövőhétre, ma estére!
Olyan szóló pasival kalandoznánk,aki HETERO alapon mindkettőnket jó alaposan megmasszírozna, amit Hölgyünk természteben fizetéssel hálálna meg
(17cm feletti intimborotvált farok szükséges)
Írj ránk, 50/52 éves PÁR vagyunk!
CSAK valósak és komoly érdeklődők, please...
nem holnapra, nem jövőhétre, ma estére!
Olyan szóló pasival kalandoznánk,aki HETERO alapon mindkettőnket jó alaposan megmasszírozna, amit Hölgyünk természteben fizetéssel hálálna meg
(17cm feletti intimborotvált farok szükséges)
Írj ránk, 50/52 éves PÁR vagyunk!
CSAK valósak és komoly érdeklődők, please...
Hölgyeknek szívesen segít jófej sportos úr!
masszázs, fotózás, laptop karbantartás, fuvarok, egyéb kívánság is jöhet privátban
Intelligens, izmos (nem izomagyú
) FÉRFI, jelenleg független!!
Esti vidám borozgatás, beszélgetés is érdekel, semmi sem kötelező jeligére!
Párok is szóba jöhetnek, de nem mindenáron és CSAK HETERO alapon!
Olvasd el a profilt is!

Intelligens, izmos (nem izomagyú

Esti vidám borozgatás, beszélgetés is érdekel, semmi sem kötelező jeligére!
Párok is szóba jöhetnek, de nem mindenáron és CSAK HETERO alapon!
Olvasd el a profilt is!

Sziasztok! Párok, hölgyek intim vagy aktus fotózását vállalom, teljes diszkrécióval. Elkészült képeket, videókat természetesen nem tartom meg. Profi felszereléssel. Rugalmasan. Teljesen költség és ellen szolgáltatás mentesen. Ha érdekelnek a részletek akkor keressetek privát üzenetben.
Iqos cumiért cserébe.
Villanyszelés Szolnokon vagy környékén irj privátba szinte mindent megoldható nálam.
Hölgyeim egy Taxi...?nehogy már gyalog menj a bulikba...Bp-i 50-es pasi
Egy használt de teljesen jó iphone11 keresi új tulajdonosát egy hölgy vagy pár személyében. Privátban megtudjuk beszélni a részleteket , hogy esetleg milyen fizetség lehetséges természetben. Egy ápolt , sportos férfi vagyok akit izgatnak ezek a kalandozások.
Sziasztok! Közösségi oldalamat szeretném új portré képekkel kiegészíteni. Amennyiben van itt fotós, úgy természetben fizetnék a képekért cserébe. (Férfi vagyok)
Miskolcon villanyszerelést vállalok hölgyeknél pároknál priviben írj
Vw passat b4 syncro,új,első féktárcsák,hölgynek.
Sziasztok! Fotós, új fotókat készítek a profilhoz stb., új Windows telepítésében is tudok segíteni. PC-javítás. számítógépes gépjármű diagnosztika
Sziasztok! Szakszerű számítógépes gépjármű diagnosztika, hibafeltárás, hibakód törlés, egyéb segítség autós problémákkal kapcsolatban. Hölgyeknek!
Valakinek felesleges mobil vagy laptop? Fizetés természetben
MASSZÁZSÁGYAT keresek szép állapotú, megkímélt, masszív darabot szeretnék.
Sertés marha hús pároknak hölgyeknek
Lányok, nők, feleségek korrepetálását vállalom. Szerepjátékokat is szeretem, de sok más is érdekel. Budapesten, Pest megyében házhoz tudok menni és nálam is lehet tanulni. Lehetek szigorú tanár bácsi és kedves, jutalmazó is. Játékos tanulás amit kínálok, amely a fantáziát beindítja. Fizetés természetben
Balatonnál (pl. Balatonberény) keresnénk nyaralási lehetőséget (3-4 nap) fizetés természetben, üzenet küldése előtt olvass adatlapot!
Sziasztok! Közösségi oldalamat szeretném új portré képekkel kiegészíteni. Amennyiben van itt fotós, úgy természetben fizetnék a képekért cserébe. (Férfi vagyok.
Lányok, nők, feleségek korrepetálását vállalom. Budapesten, Pest megyében házhoz tudok menni és nálam is lehet tanulni. Lehetek szigorú tanár bácsi és kedves, jutalmazó is. Játékos tanulás amit kínálok, amely a fantáziát beindítja. Fizetés természetben