Keresek kizárólag hellyel rendelkező masszőr hölgyet , cserébe barmilyen haz koruli munka es szakmunka. Pld ház- lakás felújítás is.... minden csak egyeztetés megbeszélés kérdése. Azért írtam hogy bármilyen munka belefér, mivel van generál kivitelező cégem, így minden adott...... Szszb megye! Priviben kerdezz batran .Műszaki dolgok is, Megkereséseket privátban
Sziasztok!Rovarírtást ès rágcsáló irtást vállalok hölgyeknèl, pároknál, elhanyagolt felesègeknèl (csótány, kullancs,poloska, pók,Darázs,hangya,egèr,patkány)keress bátran,fizetès termèszetben
Sziasztok!
Profi fényképész vagyok, szívesen készítek képet rólad, rólatok!
Akt, fél akt, szeretkezés közben stb. Nincsenek határok! Megbeszéljük megcsinálom, megalkudunk!
Profi fényképész vagyok, szívesen készítek képet rólad, rólatok!
Akt, fél akt, szeretkezés közben stb. Nincsenek határok! Megbeszéljük megcsinálom, megalkudunk!
Sziasztok!
Szigetszentmiklós és környékén bármilyen ház körüli munkában segítenék a délelőtti órákban hölgyeknek.
Szigetszentmiklós és környékén bármilyen ház körüli munkában segítenék a délelőtti órákban hölgyeknek.
Redmi Note 11pro keresi gazdáját nő személyében. Bács Kiskun.
Írtam
(Ez egy válasz Macifiu85 üzenetére (ma 05:34), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 05:34

Villanyszelés Szolnokon vagy Abonyban esetleg Környékén irj privátba meglátod megéri.
Budapesten keresek korrekt ápolt, férfias...szakembert, villanyszerelőt.
Villanyszelés Szolnokon vagy Abonyban esetleg Környékén irj privátba meglátod megéri.
Csütörtökön reggel Vásárosnamény-BP, kora este vissza az M3 vonalán. Hölgyet szívesen elviszek.
Pesterzsébetről a belvárosba kocsival el kellene hozni 3 db szőnyeget… Hosszú mélytorkos cumit ajánlok érte cserébe
Veszprémben nőnek esetleg párnak ebédet adok.
Sziasztok!
Kisebb házkörüli munkák,javítások....Eger és környéke!
Kisebb házkörüli munkák,javítások....Eger és környéke!
Ezermester!
Bp és környékén segítenék hölgyeknek(esetleg pároknak/nagy!!!on extrém esetben fiúknak) Gipszkartonozásban, laminált padló lerakásban, Kisebb villany vagy vízszerelésben. Bevásárlásban. Nagyobb bútorok vagy más egyéb szállításában 1,5x2,5m utánfutón.
Gépi földmunka minikotróval. Sávalap kerítésalap ásás farönkök eltávolítása.
Szerszámmal és szakértelemmel rendelekezem. Új autó alkatrészek, autószerelés.
Ózonos autó (kiszállással is) és lakás fertőtlenítés.
Fizetés megbeszélés szerint
Ha érdekes kérlek üzenetben keress itt nem mindig látom
Bp és környékén segítenék hölgyeknek(esetleg pároknak/nagy!!!on extrém esetben fiúknak) Gipszkartonozásban, laminált padló lerakásban, Kisebb villany vagy vízszerelésben. Bevásárlásban. Nagyobb bútorok vagy más egyéb szállításában 1,5x2,5m utánfutón.
Gépi földmunka minikotróval. Sávalap kerítésalap ásás farönkök eltávolítása.
Szerszámmal és szakértelemmel rendelekezem. Új autó alkatrészek, autószerelés.
Ózonos autó (kiszállással is) és lakás fertőtlenítés.
Fizetés megbeszélés szerint
Ha érdekes kérlek üzenetben keress itt nem mindig látom
Sziasztok!
Pest és környékén vállalok fuvart. Ha szeretnél eljutni A-ból B-be, de nem szeretnél taxira költeni, akkor csak írj privátban.
Hölgyek megkeresését várom

Pest és környékén vállalok fuvart. Ha szeretnél eljutni A-ból B-be, de nem szeretnél taxira költeni, akkor csak írj privátban.

Hölgyek megkeresését várom
Szia Veszprémi srác vagyok kisebb házi munkát vállalok gyors és pontos vagyok tartom a megbeszéléshez magamat De nem utolsó sorba fuvart is tudok válani mert van autóm
Sziasztok!
Budapest és környékén hölgyeknek, és pároknak ingyen taxi.
Budapest és környékén hölgyeknek, és pároknak ingyen taxi.

VAG konszernes autók (vw, audi, seat, skoda) kódolása hölgyeknek. Hibakód olvasás-törlés, carplay/android auto aktiválás, start-stop kikapcsolása stb. Megegyezés szerint

Ha valakit érdekel egyszerű új tablet csak privátban jelezzen. Nő, pár.
Sziasztok. Fiatal, független lány részére szoba, exkluzív lakásba. Győr. Akár egyetemista is!
Autoszerelöt keresek
Én egy travi ribanc vagyok
Én egy travi ribanc vagyok