Belátható időn belül lakás kiadó Veszprémben. Kizárólag nőknek, pároknak.
Sziasztok!
Füstölt húst, kolbászt, szalonnát, májast, disznósajtot, befőtteket, lekvárokat, gombatermékeket, savanyúságokat viszek szívesen autóval Pároknak, Hölgyeknek.
Ennyire egyszerű az ajánlatom. Saját termék mindegyik, nem bolti, nem műanyag, nem ipari hulladék.
Borsod, Heves, Szabolcs, Jász-Nagykun.
Privátban bármire szívesen válaszolok.
Remélem lesz vevő az ajánlatra.
Magamról kitöltöttem a Társkereső adatlapot, de bármire szívesen válaszolok.
Köszönöm, ha elolvastad
Füstölt húst, kolbászt, szalonnát, májast, disznósajtot, befőtteket, lekvárokat, gombatermékeket, savanyúságokat viszek szívesen autóval Pároknak, Hölgyeknek.
Ennyire egyszerű az ajánlatom. Saját termék mindegyik, nem bolti, nem műanyag, nem ipari hulladék.
Köszönöm, ha elolvastad
Samsung s20+, új kijelzővel és hátlappal várja hölgy gazdáját.
Segíetk a karácsonyi bevásárlásban. Elviszlek, megvárlak, fizetem, hazaviszem…
Holnap napközben masszőr srácot keresünk, hely kellene.
Vasárnap estére keresek masszőr srácot (max.40 év), aki alaposan megnyomkodna, az sem baj ha meztelen.
Helyem van a Kálvin tér közelében.
Fizetés természetben!
Helyem van a Kálvin tér közelében.
Fizetés természetben!
Tisztelt hölgyek lomtalanítást fenyőfa befaragása tartóba vállalok!
Sziasztok!
Köszönöm, ha elolvastad
Köszönöm, ha elolvastad
Budapest környékén, akár a lakásomban szívesen megmasszírozok kalandvágyó hölgyet, pár hölgyét hetero alapon. Kreatív, kiemelkedően potens, sok spermával rendelkező, férfias férfi vagyok. Fizetés természetben. Egyeztessünk
Hölgyeknek szívesen segít jófej sportos úr!
masszázs, edzés, fuvarok, laptop -kert karbantartás, fotózás egyéb kívánság is jöhet privátban
Intelligens, izmos (nem izomagyú
) FÉRFI, jelenleg független!!
Esti vidám borozgatás, beszélgetés is érdekel, semmi sem kötelező jeligére!
Párok is szóba jöhetnek, de nem mindenáron és CSAK HETERO alapon!
Olvasd el a profilt is!
masszázs, edzés, fuvarok, laptop -kert karbantartás, fotózás egyéb kívánság is jöhet privátban
Intelligens, izmos (nem izomagyú
) FÉRFI, jelenleg független!!Esti vidám borozgatás, beszélgetés is érdekel, semmi sem kötelező jeligére!
Párok is szóba jöhetnek, de nem mindenáron és CSAK HETERO alapon!
Olvasd el a profilt is!
Sziasztok.
Alakformálás, zsírégetés, személyre szóló kettlebell edzés a te otthonodban. Ebben a témában sok mindenben tudok segíteni, keress privát üzenetben. Csak hölgyeknek!
Alakformálás, zsírégetés, személyre szóló kettlebell edzés a te otthonodban. Ebben a témában sok mindenben tudok segíteni, keress privát üzenetben. Csak hölgyeknek!
Sziasztok, szexi ruhadarabok keresik új tulajdonosukat, belevaló hölgy személyében, Bp-en. Néhány info és kép az adatlapomon! Van még pár darab, tudsz miből válogatni.. akár házhoz is szállítom, napközben is!
Annyi a változás hogy délelőttre keresünk.
Hölgyeknek autós segítség az arany hétvégén. Bp és környéke.
1 óra múlva?
(Ez egy válasz 13kerSportos üzenetére (2025. 12. 18. csütörtök 15:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 18. csütörtök 15:50
vastag farkú pasi megmasszírozna pesten? cserébe orállal fizetnék :-p
Villanyszerelés Csepel szigeten. Ha bármi gond van írjatok!
Kisebb kőműves munkát vállalok párnak, hölgynek...
Vasárnap délután masszázst keresek páromnak. Hely kellene
Audio (hang) anyagok vágása, esküvői nyitótánc készítése, bármi, ami hang...fizetés a topic címe szerint.
Masszázs Szentendre mellett ma?

vazelinator

MrLova
Berlin