Elhanyagolt kertek, telkek rendbetételét vállalom.
Zala és Somogy megyében, Balaton vonzáskörzetében.
Fizetés megegyezés szerint.
Zala és Somogy megyében, Balaton vonzáskörzetében.
Fizetés megegyezés szerint.
Lányok, hölgyek! Plázázás diszkréten?

Hölgyeknek, pároknak a nickem alapján szívesen segítek! Ne házépítésben gondolkodj
Bp és környéke. Privát üzenetben krress.

Sofőrje lennék fiatal lánynak Budapesten.
Sziasztok, lányok, párok részére szoba / búvóhely a 14. kerületben. :

Sziasztok. Fiatal, független lány részére, szoba exkluzív lakásba,akár egyetemista is! Győr
Sziasztok!
Alig használt Xiaomi RedmiNote,aksi tartozékkal együtt szívesen odaadnàm ,fizu természetesen természetben!
Alig használt Xiaomi RedmiNote,aksi tartozékkal együtt szívesen odaadnàm ,fizu természetesen természetben!

Szia. Fiatal, független lány részére, szoba exkluzív lakásba. Akár egyetemista is! Győr
Keresek kizárólag hellyel rendelkező masszőrt , cserébe barmilyen haz koruli munka es szakmunka. Pld ház- lakás felújítás is.... minden csak egyeztetés megbeszélés kérdése. Azért írtam hogy bármilyen munka belefér, mivel van generál kivitelező cégünk...... Szszb megye! Priviben kerdezz batran .Műszaki dolgok is, Megkereséseket privátban
Leszek a sofőröd! Péntek, szombat éjjel is akár. Budapest, Pest megye, vagy akár hosszabb távon is.
Sziasztok, szexi ruhadarabok keresik új tulajdonosukat, belevaló hölgy személyében, Bp-en. Néhány info és kép az adatlapomon! Van még pár darab, tudsz miből válogatni.. házhoz is szállítom

Sziasztok ma délután estefelé valakire last minute Horvátország tenger? Teljesen költség mentesen! Vissza vasárnap délutáni érkezünk!!
Vízszerelőt keresnék kisebb munkára Sopronban

Sziasztok! Személyi edzés, alakformálás, erősítés, kettlebell privát órák csak hölgyeknek. Budapest és környéke! Érdeklődj a részletekkel kapcsolatban!
Sziasztok!
Én egy meleg, 30 éves srác vagyok. Elsősorban olyan heteró/bi/meleg férfiakat keresek, akik vevőek lennének intim/akt fotók készítésére. Szeretném a fotózással kapcsolatos tudásomat hasznosítani és tapasztalatot szerezni ilyen témakörben is.
Nyitott, aranyos, kedves srác vagyok. Ha szimpi a dolog, írjatok nyugodtan és beszéljük meg a dolgot. Mivel a témában még amateur vagyok, ezért természetesen eleinte ingyen.
Köszi, ha írtok!
Én egy meleg, 30 éves srác vagyok. Elsősorban olyan heteró/bi/meleg férfiakat keresek, akik vevőek lennének intim/akt fotók készítésére. Szeretném a fotózással kapcsolatos tudásomat hasznosítani és tapasztalatot szerezni ilyen témakörben is.

Köszi, ha írtok!

Sziasztok! Kellemes, kényeztető, erotikus masszázs Hölgyeknek, pároknak. Részletek egyeztetése privátban lehetséges.
Új alkatrészek autókhoz, hölgyeknek esetleg pároknak
Budapesten klima szereleseben es karbatartasbanntisztitasba segitenek parnak vagy holgynek

Ha találsz és jófej az illető, engem is érdekelne
(Ez egy válasz petymeg üzenetére (2025. 07. 30. szerda 21:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 30. szerda 21:54

Keresek egy helyet Bp-en, vagy a közelében, ahol lehetne jogosítvány nélkül vezetést gyakorolni. Tehát magánterületet. Nekem van jogsim én lennék az oktató, csak helyet keresek.
Kisebb festést vállalok hölgyeknek pároknak!