Sziasztok! Mivel szakács vagyok, sütésben, főzésben tudok segíteni főleg Debrecen és környékén hölgynek, párnak.
Sziasztok!Debrecen és környékén hölgynek, párnak tudok segíteni. Lapraszerelt bútor össze szerelése, falfúrás, kép, tükör falhoz rögzítése. Redőny gurtni csere. Zárcsere. Festés. Fizetés természetben.
Akad itt burkoló? Egy két beltéri járólapot kellene cserélni vagy csak újra rakni. Privátban beszéljünk
Hölgyeknek és pároknak vállalok minden olyan javítást és szerelést, amit egy ezermester elvégez:
csaptelep csere és javítás, szifoncsere, WC-ülőke csere, dugulás megszüntetés kisebb mértékben, mosdó és konyhai szerelések, lámpa- és kapcsolószerelés, polc, karnis, tükör felszerelés, bútor összeszerelés, ajtó- és zárjavítás, festés, faljavítás, nyílászáró utáni helyreállítás kisebb kőműves munkák. Nyíregyházán és környékén. Gyümölcsfa metszést, kertrendezés. Keressetek privatban.
csaptelep csere és javítás, szifoncsere, WC-ülőke csere, dugulás megszüntetés kisebb mértékben, mosdó és konyhai szerelések, lámpa- és kapcsolószerelés, polc, karnis, tükör felszerelés, bútor összeszerelés, ajtó- és zárjavítás, festés, faljavítás, nyílászáró utáni helyreállítás kisebb kőműves munkák. Nyíregyházán és környékén. Gyümölcsfa metszést, kertrendezés. Keressetek privatban.
Szobafestést vállalok hölgyeknek esetleg pároknak. Borsod illetve Szabolcs megyében.
Sziasztok!
Profi fényképész vagyok, szívesen készítek képet rólad, rólatok! Akt, fél akt, szeretkezés közben stb.
Nincsenek határok!
Megbeszéljük megcsinálom Profi fényképész vagyok! Megbeszéljük megcsinálom, megalkudunk!
Profi fényképész vagyok, szívesen készítek képet rólad, rólatok! Akt, fél akt, szeretkezés közben stb.
Nincsenek határok!
Megbeszéljük megcsinálom Profi fényképész vagyok! Megbeszéljük megcsinálom, megalkudunk!
Masszírozás hölgy részére/ képzett masszőr/!
Szabolcsban
Szabolcsban
Punciért bármit megcsinálok,mindenhez értek.
Pároknak,hölgyeknek.
Pároknak,hölgyeknek.
sziasztok.szivessen segitek irjatok privátba.
(Ez egy válasz zoliby75 üzenetére (2026. 03. 26. csütörtök 17:21), amit ide kattintva olvashatsz)
sziasztok. villany szerelö vagyok .irjatok privátba.szivessen segitek
(Ez egy válasz zoliby75 üzenetére (2026. 03. 26. csütörtök 17:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Fü nyírás fa vágás hölgyeknél!?
Sziasztok!
Nincsenek határok!
Nincsenek határok!
Sziasztok hölgyeknek pároknak autó klíma javítás töltés fertőtlenítés keress akár helyszinen részletekért keress privin
Sziasztok!Kérlek ismerkedés céljából ne írogasson senki,mert nem szeretnék ismerkedni.Köszönöm.
(Ez egy válasz Silver Kitty üzenetére (2026. 04. 06. hétfő 15:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 06. hétfő 15:43
Sziasztok!Kellemes nyuszit!Még mindig keresek kiadó kuckót,Budapesten.Kérlek tényleg csak akkor írj ha van lakásod és kiadó,ne raboljuk egymás idejét feleslegesen.Köszönöm.Csodás napot!Puszi
Sziasztok, budapesti ezermesterként szívesen segítek hölgyeknek a lakásban, ház körül. Bútorok összeszerelése, klíma karbantartás/mosás, fuvar, meghúzni a laza anyákat
, stb
, stb
Sziasztok!
Profi fényképész vagyok, szívesen készítek képet rólad, rólatok! Akt, fél akt, szeretkezés közben stb. Nincsenek határok! Megbeszéljük megcsinálom Profi fényképész vagyok! Megbeszéljük megcsinálom, megalkudunk!
Profi fényképész vagyok, szívesen készítek képet rólad, rólatok! Akt, fél akt, szeretkezés közben stb. Nincsenek határok! Megbeszéljük megcsinálom Profi fényképész vagyok! Megbeszéljük megcsinálom, megalkudunk!
Sziasztok szívesen segítek hölgyeknek pároknak egyaránt víz és fűtés szerelésben.
Autószerelést vállalok! Munkadíj fizetése természetben megoldható!
Jo napot.
Álok szolgálatra a közelben.
Írd minen segíthetek és segítek
Álok szolgálatra a közelben.
Írd minen segíthetek és segítek
Sziasztok...nem lehet nektek privátban irni...
(Ez egy válasz playwife üzenetére (2026. 04. 06. hétfő 06:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 06. hétfő 06:43
Klíma telepítéshez és egy kis szellőző beépítésére keseünk szakembert, akit érdekelnek a cuckold játékok, hotwife stb.

vazelinator