Fuvar kisteherautóval párnak hölgynek Nógrád
Kisebb ács munkákat vállalok Heves Nógrád Pest megyékben.Ha nagyobb a munka megtudunk akkor is alkudni
Sziasztok!
Profi fényképész vagyok, szívesen készítek képet rólad, rólatok!
Akt, fél akt, szeretkezés közben stb. Nincsenek határok!
Megbeszéljük megcsinálom Profi fényképész vagyok! Megbeszéljük megcsinálom, megalkudunk!
Megbeszéljük megcsinálom Profi fényképész vagyok! Megbeszéljük megcsinálom, megalkudunk!
Sziasztok szívesen segítek víz és fűtés szerelésben. Írjatok bizalommal
Sziasztok. Fiatal, független lány részére, exkluzív lakásba, szoba. Nem fogsz csalódni. Győr. Budapest. Wien.
Asztali PC, laptop újratelepítésben, PC software/hardware-problémáinak feltárásában és azok megoldásában ajánlom magam Hölgyek és párok részére.
Honorálás csoport jellege szerint.
Budapest és agglomeráció.
Honorálás csoport jellege szerint.
Budapest és agglomeráció.
Hölgyek, pàrok!Autólàmpa polìrozàst vègzek, cserèbe kukkolnèk.
Sziasztok!
Takarítás vállalok szexi cuccban.
Üziket privátba várom.
Takarítás vállalok szexi cuccban.
Üziket privátba várom.
Szép állapotú Iphone 13-at adnék hölgynek / párnak
Hölgyeknek és pároknak vállalok minden olyan javítást és szerelést, amit egy ezermester elvégez:
csaptelep csere és javítás, szifoncsere, WC-ülőke csere, dugulás megszüntetés kisebb mértékben, mosdó és konyhai szerelések, lámpa- és kapcsolószerelés, polc, karnis, tükör felszerelés, bútor összeszerelés, ajtó- és zárjavítás, festés, faljavítás, nyílászáró utáni helyreállítás kisebb kőműves munkák. Nyíregyházán és környékén. Gyümölcsfa metszést, kertrendezés. Keressetek privatban.
csaptelep csere és javítás, szifoncsere, WC-ülőke csere, dugulás megszüntetés kisebb mértékben, mosdó és konyhai szerelések, lámpa- és kapcsolószerelés, polc, karnis, tükör felszerelés, bútor összeszerelés, ajtó- és zárjavítás, festés, faljavítás, nyílászáró utáni helyreállítás kisebb kőműves munkák. Nyíregyházán és környékén. Gyümölcsfa metszést, kertrendezés. Keressetek privatban.
☝Sziasztok, szexi ruhadarabok keresik új tulajdonosukat, belevaló hölgy személyében, Bp-en és környékén. Néhány kép az adatlapomon, privátban küldök az összesről! Fizetés természetben..
Sziasztok!
Párnak fékbetét cserét válalok heves megyében
Sziasztok penzert megallapodas szerint fizetnek noknek.
Autószerelés,lakatos munka,fényezés hölgyeknek,nagyiknak Gödöllőn,
klima tisztitas fizetes termeszetben holgyeknek paroknak
Sziasztok!
Profi fényképész vagyok, szívesen készítek képet rólad, rólatok! Akt, fél akt, szeretkezés közben stb.
Nincsenek határok!
Profi fényképész vagyok, szívesen készítek képet rólad, rólatok! Akt, fél akt, szeretkezés közben stb.
Nincsenek határok!
Sziasztok. Kiadó szobát keresek Bpn heti, kétheti egy alkalomra. Munka utáni -pihenésre-. Írj privát.
Ma Balatonkeresztúron hölgyek, párok rendelkezésre szívesen állnék hellyel. Kizárólag a férfi tagként! Akár honorálnám is!
Sziasztok!
Nincsenek határok!
Nincsenek határok!

vazelinator

digisgyula
Samy Bright