Sziasztok!
Profi fényképész vagyok, szívesen készítek képet rólad, rólatok!
Akt, fél akt, szeretkezés közben stb. Nincsenek határok!
Megbeszéljük megcsinálom Profi fényképész vagyok! Megbeszéljük megcsinálom, megalkudunk!
Megbeszéljük megcsinálom Profi fényképész vagyok! Megbeszéljük megcsinálom, megalkudunk!
Takakaritást vállalok vagy egyébb házi munkát! A fizetést meg majd megbeszéljük természetben.
Welnes re keresek hölgyet te választasz fizetés természetben
nekem is volt már, nem is egyszer
(Ez egy válasz 30as párocska üzenetére (ma 17:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Nekem már volt, és azóta is jóban vagyunk! (Ez egy válasz 30as párocska üzenetére (ma 17:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekem már volt, és azóta is jóban vagyunk! (Ez egy válasz 30as párocska üzenetére (ma 17:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Volt már olyan aki természetben fizetett?
Sziasztok!
☝Sziasztok, szexi ruhadarabok keresik új tulajdonosukat, belevaló hölgy személyében, Bp-en és környékén. Néhány kép az adatlapomon, privátban küldök az összesről! Fizetés természetben, jó masszázst is elfogadok
Új autóalkatrészek hölgyeknek, pároknak.
Hatvan, Gyöngyös
Hatvan, Gyöngyös
Sziasztok..
- Autóalkatrész es auto szerelés pároknak, hölgyeknek
- Autokozmetika pároknak hölgyeknek
- uj ruha darabok keresik gazdájukat.
Budapesten vagy Pest megyében.
- Autóalkatrész es auto szerelés pároknak, hölgyeknek
- Autokozmetika pároknak hölgyeknek
- uj ruha darabok keresik gazdájukat.
Budapesten vagy Pest megyében.
Sziasztok!
Fogorvos kerestetik,férfi személyében.
Részletek privátban.
Részletek privátban.
Fó
alatt,lehet rész fizetség is. alf
ru alf
m alf
szlogen
Sziasztok. Vadonatúj magassarkú női alkalmi cipők, több színben és méretben, dobozban! Privát üzenetben érdeklődj!
Sziasztok.
Darálós autómata kávéfőző keresi új tulajdonosát.
Házhoz viszem.
Hölgyek ,párok?
Darálós autómata kávéfőző keresi új tulajdonosát.
Házhoz viszem.
Hölgyek ,párok?
Intelligens hölgy részére masszázst ajánlok igényei szerint!
Képzett masszőr vagyok Szabolcsban helyem van!
Diszkréció adott és elvárt!
Képzett masszőr vagyok Szabolcsban helyem van!
Diszkréció adott és elvárt!
Budapesten és környékén ház körüli munkában,kisebb szerelésben hölgynek vagy párnak segítenék.
Laptop, asztali gép javítás, bővítés, vírusellenőrzés/írtás, tanácsadás, Wi-fi hálózati hibák kiszűrése, eszközök beállítása, adatmentés, videó digitalizálás régi eszközökről. Keress, diszkréten jövök, diszkréten megyek.
Ami közben történik, bent marad.
Ugyanitt profi fényképek készítése, modern technikával, diszkréten smile /nem telefonnal/
Ami közben történik, bent marad.
Ugyanitt profi fényképek készítése, modern technikával, diszkréten smile /nem telefonnal/
Sziasztok... villanyszerelőt keresek BPen....
Budapest és Déli vonzáskörzetében Hölgyeknek - Pároknak segítenék ajtó - ablak beépítésben, laminált parketta lerakásban akár kisebb javításokban - bútor összeszerelésben
Csak Kaposvár max 20 km körzetéből keresek egy férfit aki segít össze rakni egy szekrényt. Félig kész, 3 ajtót, a hátulját kell be illeszteni. Csak hétvége jó!! 50 éves kor felett!!), többit meg beszéljük fizetést!!

vazelinator

duck10110
Lucy Lee