Fuvart vállalok Heves megyéből...furgonnal..
Budapesten keresek villanyszerelőt....aki nem tűnik el 2 nap után....:(
Sziasztok! Szakszerű számítógépes gépjármű diagnosztika, hibafeltárás és egyéb autóval kapcsolatos dolgokban segítség hölgyeknek! Privát üzenetben keress!
Villanyszerelő valakinek? Csepel sziget!
Szerettel ajánlom a kezeimet
(Ez egy válasz győrisrác2 üzenetére (tegnap 08:11), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 08:11
(Ez egy válasz győrisrác2 üzenetére (tegnap 08:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Budapesten képzett masszörként masszázst vállalok, mint professzionális masszázst, mint tantra masszázst hölgyeknek és pároknak egyaránt a hölgy örömére.
Helyem van Óbudán.
Helyem van Óbudán.
Sziasztok.
Pesten és szűk környékén Hölgynek fűnyírást vállalók, a csoport Tematikája Szerint!
És bevásárláshoz fuvarozás.
Pesten és szűk környékén Hölgynek fűnyírást vállalók, a csoport Tematikája Szerint!
És bevásárláshoz fuvarozás.
Sziasztok! Siófoki nyaralóban 1-2 éjszakára szívesen vendégül látnék pár-párokat lányokat! Élvezzük a nyarat együtt
Sziasztok! Holnap azaz csütörtök 19,30-kor indulok Vecsésre M86-M1-M0 vonalálon, kis kitérő belefér. Útitársat keresek esetleg csomagot elviszek. Árban meg egyezünk
Sziasztok!
Profi fényképész vagyok, szívesen készítek képet rólad, rólatok! Akt, fél akt, szeretkezés közben stb. Nincsenek határok!
Megbeszéljük megcsinálom Profi fényképész vagyok! Megbeszéljük megcsinálom, megalkudunk!
Profi fényképész vagyok, szívesen készítek képet rólad, rólatok! Akt, fél akt, szeretkezés közben stb. Nincsenek határok!
Megbeszéljük megcsinálom Profi fényképész vagyok! Megbeszéljük megcsinálom, megalkudunk!
Szabolcs megye -hibakod olvasás - javítás vállalok - renault főleg -
Masszírozás hölgyeknek Szabolcsban képzett masszőrtől!
Helyem van de utazni is tudok!
Helyem van de utazni is tudok!
Sziasztok! Használt autót venél? Segitek. Müszaki részében! Csak hölgynek! Üzenetet irj!
Sziasztok.
Ápolt Budapesti pasi vagyok
Villanyszerelés vállalok Budapesten vagy Pest Megyében.
Hölgyek vagy párok...
Szép vastag szerszámom van..
Fizetés természetben...
Ápolt Budapesti pasi vagyok
Villanyszerelés vállalok Budapesten vagy Pest Megyében.
Hölgyek vagy párok...
Szép vastag szerszámom van..
Fizetés természetben...
Van masszőr Veszprémben?
Keresünk barátnőmmel Balaton (siofok a preferált) környéki kiadó apartmant egy hétvégére. Az ár megegyezés kérdése
. Részletek privatban .
. Részletek privatban .
50+/186/100 Budapesti férfias férfi, átlagnál nagyobb (21/6) mérettel..
Házaspárhoz is csatlakozom laza kalandokra.
Enyhe Bi oké.
Házaspárhoz is csatlakozom laza kalandokra.
Enyhe Bi oké.
Ha szeretnétek egy modern igazán szép, akár kerítést,korlátot, kaput,klímatakarót, keressetek, és megvalósítjuk.Továbbá bármilyen dekoracél lézervágását, készítését, valamint szerkezetlakatos hegesztő munkákat vállalok. Fizetés részben , vagy egészben a topic címe szerint.
Budapesten képzett masszörként masszázst vállalok, mint professzionális masszázst, mint tantra masszázst hölgyeknek és pároknak egyaránt a hölgy örömére.
Helyem van Óbudán.
Helyem van Óbudán.
Mosózsákos kímatisztításban, kisebb fuvarban (kombival), bútorok összeszerelésében tudok hölgyeknek segíteni Bp-en. 48 éves hetero ezermester vagyok.

vazelinator

barati79
Nelly