Párok, csajok. Pénteki 2db Forma1 jegyet Gold tribünre ajánlok fel fanoknak. Mit ajánlasz cserébe?
Sziasztok!
Aki szobafestő szakembert keres... Az írjon nyugodtan.
Aki szobafestő szakembert keres... Az írjon nyugodtan.
Sziasztok!
Sajnos a laptopom haldoklik ha esetleg lenne valakinek használt laptopja szívesen fizetném természetben.
Nem kell nagyon atomerőmű csak alap irodai munkákra legyen alkalmas.
Sajnos a laptopom haldoklik ha esetleg lenne valakinek használt laptopja szívesen fizetném természetben.
Nem kell nagyon atomerőmű csak alap irodai munkákra legyen alkalmas.
Sziasztok! Pénteken Budapestről megyek 88-as csoport koncertre Szegedre.
Van egy plusz jegyem, helyem a kocsiban. Hölgy társaságában jobban telne az idő.
Van egy plusz jegyem, helyem a kocsiban. Hölgy társaságában jobban telne az idő.
Sziasztok!
Profi fényképész vagyok, szívesen készítek képet rólad, rólatok! Akt, fél akt, szeretkezés közben stb.
Nincsenek határok!
Profi fényképész vagyok! Megbeszéljük megcsinálom, megalkudunk!
Továbbá albérlet kiadó csak lányoknak!
Profi fényképész vagyok, szívesen készítek képet rólad, rólatok! Akt, fél akt, szeretkezés közben stb.
Nincsenek határok!
Profi fényképész vagyok! Megbeszéljük megcsinálom, megalkudunk!
Továbbá albérlet kiadó csak lányoknak!
Sziasztok!
A jövő hét bàrmely napjàn helyet bíztosítanék pàrnak, hölgypàrnak. Cserébe néznélek, vagy be is szàlnék. Esztergom.
A jövő hét bàrmely napjàn helyet bíztosítanék pàrnak, hölgypàrnak. Cserébe néznélek, vagy be is szàlnék. Esztergom.
Szia! Hölgyet kényeztetnék finom, erzéki masszázzsal, sok kényeztetéssel.
Profin masszírozok.
Profin masszírozok.
sziasztok klima tisztitas paroknak holgyeknek / lanyoknak
Sziasztok!
Informatikai, számítógépekkel kapcsolatos dolgokban szívesen segítek a
Írjatok nyugodtan
Informatikai, számítógépekkel kapcsolatos dolgokban szívesen segítek a
fó
alapján hölgyeknek alf
ru alf
m alf
témája
Írjatok nyugodtan
Klíma szerelőt keresünk, Bács Kiskun megye nyaralóba szeretnénk a klímát.
Helyileg hol?
(Ez egy válasz Ypovi üzenetére (2026. 07. 07. kedd 17:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Autóklimát kellene utántöltölteni!
Sziasztok!
Kertrendezőt keresek vadhajtások kivágására!Szeretném szebbé tenni az otthonom, ezért keresek egy megbízható szakembert vagy ügyes kezű kertészt a kertem rendbetételére. A feladat aprócska vadhajtások, bozótok kivágása és az udvar általános csinosítása lenne. Tárgyba írd hogy kert.
Kertrendezőt keresek vadhajtások kivágására!Szeretném szebbé tenni az otthonom, ezért keresek egy megbízható szakembert vagy ügyes kezű kertészt a kertem rendbetételére. A feladat aprócska vadhajtások, bozótok kivágása és az udvar általános csinosítása lenne. Tárgyba írd hogy kert.
Sziasztok,
Egerben és környékén villanyszerelést vállalok. Érett korosztály előnyben.
Fizetés megbeszélés és igény szerint
Egerben és környékén villanyszerelést vállalok. Érett korosztály előnyben.
Fizetés megbeszélés és igény szerint
Sziasztok, szexi ruhadarabok keresik új tulajdonosukat, szexi hölgy személyében Bp-en wink Fizetés a topik szerint.
Budapesti tapasztalt pszichológus, szexuálpszichológus férfiként szívesen beszélgetek személyesen párral, nővel. Fizetés természetben
Sziasztok.
Pesten és szűk környékén Hölgynek fűnyírást vállalok, a csoport Tematikája Szerint!
És bevásárláshoz fuvarozás
Pesten és szűk környékén Hölgynek fűnyírást vállalok, a csoport Tematikája Szerint!
És bevásárláshoz fuvarozás
Vitorlázás a Balatonon!
Néhány órás kikapcsolódás Alsóörsről, 9:00-13:00 között.
Napozás, nudizás, kellemes beszélgetés és egy kis kabinos huncutkodás.
Hölgyek és párok jelentkezését várom. Előzetes egyeztetés szükséges. Ha érdekel, írj privátban!
A csoport tematikája szerint...
Néhány órás kikapcsolódás Alsóörsről, 9:00-13:00 között.
Napozás, nudizás, kellemes beszélgetés és egy kis kabinos huncutkodás.
Hölgyek és párok jelentkezését várom. Előzetes egyeztetés szükséges. Ha érdekel, írj privátban!
A csoport tematikája szerint...
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Jelenleg egy könyvön dolgozom, viszont a laptopom szervizben van, ezért teljesen leállt az írás. Ha valakinél van egy használt, de megbízhatóan működő laptop, amitől megválna, vagy akár átmenetileg kölcsön tudná adni, nagyon hálás lennék érte. Az lenne a célom, hogy minél hamarabb be tudjam fejezni a kéziratot.
Anyagilag jelenleg nem tudom egy összegben kifizetni, ezért a csoport szabályainak megfelelően, több részletben, természetbeni törlesztéssel tudnám viszonozni. További szép napot Nektek!
Ha van ilyen lehetőség, kérlek írj privát üzenetet.
Előre is nagyon köszönöm a segítséget!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Jelenleg egy könyvön dolgozom, viszont a laptopom szervizben van, ezért teljesen leállt az írás. Ha valakinél van egy használt, de megbízhatóan működő laptop, amitől megválna, vagy akár átmenetileg kölcsön tudná adni, nagyon hálás lennék érte. Az lenne a célom, hogy minél hamarabb be tudjam fejezni a kéziratot.
Anyagilag jelenleg nem tudom egy összegben kifizetni, ezért a csoport szabályainak megfelelően, több részletben, természetbeni törlesztéssel tudnám viszonozni. További szép napot Nektek!
Ha van ilyen lehetőség, kérlek írj privát üzenetet.
Előre is nagyon köszönöm a segítséget!
Vizes/villamos/gépész munkában segítek. Szimpátia alapján lehet jutalom is. Kis munkáért kis hála. Nem kell egyböl ágynak dölni.
Fehérvár-Siófok útvonal vonzás körzetében. Hetero alapon.
Fehérvár-Siófok útvonal vonzás körzetében. Hetero alapon.

vazelinator

rebeca06