Hiány van otthon a férfiból?Szívesen orvosolom ezt ha egy sportos 30as férfira vágysz csak írj bármit meghallgatok.Topic témája szerint fizetés
Klima tisztítást válalok hölgyeknek pároknak
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Jelenleg egy könyvön dolgozom, viszont a laptopom szervizben van, ezért teljesen leállt az írás. Ha valakinél van egy használt, de megbízhatóan működő laptop, amitől megválna, vagy akár átmenetileg kölcsön tudná adni, nagyon hálás lennék érte. Az lenne a célom, hogy minél hamarabb be tudjam fejezni a kéziratot.
Anyagilag jelenleg nem tudom egy összegben kifizetni, ezért a csoport szabályainak megfelelően, több részletben, természetbeni törlesztéssel tudnám viszonozni. További szép napot Nektek!
Ha van ilyen lehetőség, kérlek írj privát üzenetet, vagy beszéljük át a lehetőségeket.
Előre is nagyon köszönöm a segítséget!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Jelenleg egy könyvön dolgozom, viszont a laptopom szervizben van, ezért teljesen leállt az írás. Ha valakinél van egy használt, de megbízhatóan működő laptop, amitől megválna, vagy akár átmenetileg kölcsön tudná adni, nagyon hálás lennék érte. Az lenne a célom, hogy minél hamarabb be tudjam fejezni a kéziratot.
Anyagilag jelenleg nem tudom egy összegben kifizetni, ezért a csoport szabályainak megfelelően, több részletben, természetbeni törlesztéssel tudnám viszonozni. További szép napot Nektek!
Ha van ilyen lehetőség, kérlek írj privát üzenetet, vagy beszéljük át a lehetőségeket.
Előre is nagyon köszönöm a segítséget!
Sziasztok! Szakszerű számítógépes gépjármű diagnosztika, hibafeltárás és egyéb autóval kapcsolatos dolgokban segítség hölgyeknek! Privát üzenetben keress!
Részemről rendben. Írjatok privátban.
Sziasztok! Hölgy partnert keresnék Balaton déli partján. Tudok vállalni fuvarozást, kertrendezést, nyaraló gondnokságot akár éven át, ház körüli munkákat! Kérem privátban keressetek! Kellemes nyarat mindenkinek!
Sziasztok! Szakdolgozat, diplomamunka, publikációk és egyéb beadandók lektorálást, megírását vállalom, minden megbeszélés kérdése.
Zalamegye Lenti környékén robogó fünyiro javítást vállalok a csoport nevéhez hűen.
Sziasztok!
Ezen a héten 13-tól-18.-ig a nap bàrmely időszakàban helyet bíztositanék pàrnak, hölgypàrnak. Cserébe néző lennék, vagy igény szerint be is szàllnék. Esztergom..
Ezen a héten 13-tól-18.-ig a nap bàrmely időszakàban helyet bíztositanék pàrnak, hölgypàrnak. Cserébe néző lennék, vagy igény szerint be is szàllnék. Esztergom..
Ráckevén nyaraló kiadó közvetlenül a Duna parton van saját stég zárt kertel. Fizetés természetben.
A “még rá kell vennem az asszonyt” nem játszik. Beszélj vele, vagy verd ki, nem érdekel, de ne “baszd” el az időmet. Köszi
(Ez egy válasz Tamas_0715 üzenetére (2026. 07. 10. péntek 19:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 10. péntek 19:53
Sziasztok,
Floridai nyaralás holgyeknek/pároknak. Részletek privátban.
Floridai nyaralás holgyeknek/pároknak. Részletek privátban.
23-án megyek Pestről Szegedre. Hölgyeket szivesen viszek...
autó fényezés.autó polírozás,fényszóró polírozás,keszthely környéke.ha érdekel keress privátban
Sziasztok! Tetoválót keresek!
Sziasztok!
Profi fényképész vagyok, szívesen készítek képet rólad, rólatok! Akt, fél akt, szeretkezés közben stb.
Nincsenek határok!
Profi fényképész vagyok! Megbeszéljük megcsinálom, megalkudunk!
Továbbá albérlet kiadó csak lányoknak!
Profi fényképész vagyok, szívesen készítek képet rólad, rólatok! Akt, fél akt, szeretkezés közben stb.
Nincsenek határok!
Profi fényképész vagyok! Megbeszéljük megcsinálom, megalkudunk!
Továbbá albérlet kiadó csak lányoknak!
Sziasztok mi egy valós házaspár vagyunk Balatonon keresunk kiado szobat fizetés természetben
Sziasztok mi egy valós házaspár vagyunk masszőrnpasit keresunk irj privatba
Irtam
(Ez egy válasz Többesbenjobb 7664 üzenetére (2026. 07. 09. csütörtök 12:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 09. csütörtök 12:10
Autó villamossági szerelőt keresünk ,aki el is jön és megcsinálja.Fizetés természetben miután kész a meló,előleg nincs.
Szobafestést-mázolást vállalok rövid határidővel.
Még van pár szabad helyem
Még van pár szabad helyem

vazelinator

Partyzán
Lenka H