Sziasztok! Hajdú -Bihar megyei hölgynek, párnak tudok segíteni. Lapra szerelt bútor összeszerelés, Falfúrás, kèp, tükör falhoz rögzítèse. Redőny gurtni csere. Festés.Konyhabútor beèpítès. Fizetés termèszetben.
Tudok segíteni, írj
(Ez egy válasz nemkutya üzenetére (2026. 07. 21. kedd 14:25), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz nemkutya üzenetére (2026. 07. 21. kedd 14:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Vállalok autó szerelői munkákat cserébe cumizásért vagy szexért. 25/F
Sziasztok, Fiatal, független lány részére szoba, exkluzív lakásba. Akár egyetemista. Csak a ruháid kell hozni. Győr
Sziasztok. Fiatal független lány részére szoba, exkluzív lakásba. Csak a ruháid kell hozni. Győr
Sziasztok!
Profi fényképész vagyok, szívesen készítek képet rólad, rólatok! Akt, fél akt, szeretkezés közben stb.
Nincsenek határok!
Profi fényképész vagyok! Megbeszéljük megcsinálom, megalkudunk!
Továbbá albérlet kiadó csak lányoknak!
Profi fényképész vagyok, szívesen készítek képet rólad, rólatok! Akt, fél akt, szeretkezés közben stb.
Nincsenek határok!
Profi fényképész vagyok! Megbeszéljük megcsinálom, megalkudunk!
Továbbá albérlet kiadó csak lányoknak!
Asztalos munkák.. Bútor összeszerelés konyha beépites.. Hölgynek párnak és anyukáknak.. Kor alkat nem számít.. Igényes diszkrét asztalos..
Sziasztok.
Pesten és szűk környékén Hölgynek fűnyírást vállalok(eső után meg ugrik), Fizetés a csoport Tematikája Szerint!
És bevásárláshoz fuvarozás Is
Pesten és szűk környékén Hölgynek fűnyírást vállalok(eső után meg ugrik), Fizetés a csoport Tematikája Szerint!
És bevásárláshoz fuvarozás Is
Sopron, Sopronkövesd, környékén kényeztetnék, lányokat, nőket, feleségeket!
Gyere és próbáld ki.
Massage........
Gyere és próbáld ki.
Massage........
22 éves fiatal pár szívesen menne wellness hétvégére, esténként fizetés természetben
Budapest és Déli vonzáskörzetében Hölgyeknek - Pároknak segítenék ajtó - ablak beépítésben, laminált parketta lerakásban akár kisebb javításokban - bútor összeszerelésben- ház körüli munkák..
Bútorok összeszerelést vállalom hölgyeknek, pároknak!
Budapesti lakásom hálószobáját légyottra kiadnám párnak, egyedülálló nőnek. Fizetés természetben
Sziasztok, szexi ruhadarabok keresik új tulajdonosukat, szexi hölgy személyében Bp-en. Fizetés a topik szerint.
Ma ès holnap este szivesen furikáznèk lányokat hölgyeket esetleg párokat debrecenbe a campusra vagy campusról haza fizetsèg termèszetben privátban várom az üziket ès benne valami elèrhetőssèggel eggyütt
Hölgyek diszkrét masszírozása igényei szerint!
Helyem van de utazni is tudok !
Helyem van de utazni is tudok !
Sziasztok! Szakszerű számítógépes gépjármű diagnosztika, hibafeltárás és egyéb autóval kapcsolatos dolgokban segítség hölgyeknek! Privát üzenetben keress!
Sziasztok! Balaton déli partján kabriós sportautózás hölgyeknek
Masszázs házhoz Bp +100 ma
Szabolcs megyében, Kemecse és környékén személyautóval és platós kisteherautóval rendelkezem. Bevásárlásban, áruszállításban tudok segíteni. Részleteket megbeszéljük üzenetben.

vazelinator

bik0
Vanessa