Szia, beszéljünk róla.
(Ez egy válasz Kelso5 üzenetére (ma 20:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Padlószőnyeg lerakasához keresek férfit!
Budafokon ajánlhatok egy szobát.
(Ez egy válasz Cuckpár3 üzenetére (2025. 09. 23. kedd 18:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 23. kedd 18:16

Buvohelyet keresünk csütörtök délutánra,lehetőleg Érden
Kb egy vagy másfél órára.
Kb egy vagy másfél órára.
Auto szerelés Pest megyébe pár esetleg hölgy ?
sziasztok.autó fényezés,polírozás,fényszoró polírozás.lányoknak,pároknak.keszthely környéke.privátban keress
Sziasztok! Iphone 13Pro Max használt telefont, párnak vagy hölgynek ajánlok. Fizetés természetben megbeszélés szerint. Privát üzenetben érdeklődj. Köszi!
C
Csak nő, útitársat keresek , vasárnap délután Kaposvár , Sümeg Bécs, útvonalon. Kisseb kitérő nem probléma. Fizetés egy francia.
Sziasztok!Debrecen és környékén hölgynek, párnak tudok segíteni. Lapraszerelt bútor össze szerelése, falfúrás, kép, tükör falhoz rögzítése. Redőny gurtni csere. Fizetés természetben.
Fiúknak is!
(Ez egy válasz Bihármas5967 üzenetére (2025. 10. 08. szerda 12:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 08. szerda 12:20

Budapest és környéén házhoz megyek laptopot, számítógépet javítani.
Keress privátban.
Keress privátban.
Kedves! Neked a hátamon is elvinném!
(Ez egy válasz melinda3221 üzenetére (ma 14:45), amit ide kattintva olvashatsz)
mako kornyeken valaki bontas utani tormelek elszalitassal?
Fa ki vágás és kuglizás hölgyeknek!!!!
Sziasztok! Swinger klub látogatáshoz keresek hölgyet, esetleg párt. Hozlak-viszlek... Fizetés a topic tematikája szerint.
Sziasztok.
Ablak redőny javításba és beállításba tudok segíteni
Illetve kisebb munkák a is .
Üdv T
Ablak redőny javításba és beállításba tudok segíteni
Illetve kisebb munkák a is .
Üdv T
Weboldalak készítését, pályázatok megírását és üzleti tervek elkészítését vállalom. Fizetés természetben. Utazni tudok. Minden megbeszélés kérdése.
Sziasztok!
Profi fényképész vagyok, szívesen készítek képet rólad, rólatok! Akt, fél akt, szeretkezés közben stb. Nincsenek határok! Megbeszéljük megcsinálom, megalkudunk!
Profi fényképész vagyok, szívesen készítek képet rólad, rólatok! Akt, fél akt, szeretkezés közben stb. Nincsenek határok! Megbeszéljük megcsinálom, megalkudunk!
Sziasztok, ezermesterként hölgyeknek segítek a lakásban adódó problémák megoldásában Bp-en.
Sziasztok zalamegyében valalom robogok kis gepek (fünyirok) karbantartasat felujitását. Hölgyeknek pároknak fizetés megbeszélés alapján.
Lenne egy használt samsung A40-es mobilom ami szívesebben lenne egy hölgy vagy egy páros női tagjáé egy kis orális természetbeli fizetségét . Természetesen előtte ismerkedhetünk , hogy ez mellett szimpátia is legyen ne “kötelező jellegű” legyen az üzlet. 40- es , ápolt,sportos férfi vagyok és szeretem a Nőket