Sziasztok! Masszőr hölgyet keresnénk fiatal pártként!
Privátban várjuk az üzenetet.
Privátban várjuk az üzenetet.
Sziasztok, szexi ruhadarabok keresik új tulajdonosukat, belevaló hölgy személyében, Bp-en. Néhány info és kép az adatlapomon! Van még pár darab, tudsz miből válogatni.. házhoz is szállítom!
Írtam neki én is vissza sem válaszolt
(Ez egy válasz Zoly37 üzenetére (ma 12:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Gond van a laptopommal. Be van dugva a konnektorba és nem töltődik. Sérülést nem látok rajta sehol sem, sem törést. Tud valaki segíteni? Fizetés természetesen a topik szerint.
Szia
Meg van még a vibrátor?
Üdv
Zoli (Ez egy válasz Morgenka üzenetére (2025. 09. 17. szerda 13:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 17. szerda 13:25
Meg van még a vibrátor?
Üdv
Zoli (Ez egy válasz Morgenka üzenetére (2025. 09. 17. szerda 13:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Helló!
Rendeltünk egy 5db-os szilikonos vibrátor szettet!
Ebből három túl nagy és vastag!
2db 21x5,8cm, 24x8cm,és van egy 21x4,5cm golyókkal!
Ezek használva soha nem voltak!!!!
Szívesen odaadnánk valakinek,aki igényt tart rá!
Személyesen Bp és Gödöllőn tudjuk átadni!
Posta nincs!
Ha senki nem jelentkezik,egy héten belül kidobjuk!
Rendeltünk egy 5db-os szilikonos vibrátor szettet!
Ebből három túl nagy és vastag!
2db 21x5,8cm, 24x8cm,és van egy 21x4,5cm golyókkal!
Ezek használva soha nem voltak!!!!
Szívesen odaadnánk valakinek,aki igényt tart rá!
Személyesen Bp és Gödöllőn tudjuk átadni!
Posta nincs!
Ha senki nem jelentkezik,egy héten belül kidobjuk!
Szia
Érdekel az ajánlatod
Üdv
Zoli (Ez egy válasz BP28Richard üzenetére (2025. 09. 21. vasárnap 21:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 21. vasárnap 21:46
Érdekel az ajánlatod
Üdv
Zoli (Ez egy válasz BP28Richard üzenetére (2025. 09. 21. vasárnap 21:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok,
Még hétfő délután-este Budapesten belül szívesen masszíroznék, kényeztetnék, urakat, hölgyeket vagy párokat, illetve ház körüli kisebb munkánkban is tudok segíteni.
Értelmes korrekt embereket és ajánlatokat keresek.
Üdv, Richárd
Még hétfő délután-este Budapesten belül szívesen masszíroznék, kényeztetnék, urakat, hölgyeket vagy párokat, illetve ház körüli kisebb munkánkban is tudok segíteni.
Értelmes korrekt embereket és ajánlatokat keresek.
Üdv, Richárd
Sziasztok. Exkluzív lakásba, fiatal, független lány részére szoba kiadó! Győr
Audio (hang) anyagok vágása, esküvői nyitótánc készítése, bármi, ami hang...fizetés a topic címe szerint.
Bontási törmelék elszállításában valaki tudna segíteni?
Használt de tökéletesen működő JBL Earbuds bluetooth fülhallgatót ajánlanék fel hölgyeknek a fórum keretein belül.
Használt de tökéletesen működő konyhai szeletelő gépet (kenyér, hús, bármi) ajánlanék fel hölgyeknek a fórum keretein belül.
Buttplug-ot ajándékoznék nőnek kipróbálás után.
Bármilyen IT jellegű probléma megoldásában segítenék nőknek a fórum keretein belül.
Használt, de tökéletesen működő JBL FLIP5 bluetooth hordozható hangszórómat ajánlanám fel nőknek a fórum keretein belül, ha érdekel írj privi
Sziasztok!
Profi fényképész vagyok, szívesen készítek képet rólad, rólatok! Akt, fél akt, szeretkezés közben stb. Nincsenek határok!
Megbeszéljük megcsinálom, megalkudunk
Profi fényképész vagyok, szívesen készítek képet rólad, rólatok! Akt, fél akt, szeretkezés közben stb. Nincsenek határok!
Megbeszéljük megcsinálom, megalkudunk
Eddig csak férfiak jelentkeztek de ők meg nem érdekelnek.
(Ez egy válasz jockey111 üzenetére (tegnap 11:21), amit ide kattintva olvashatsz)
valakinek van felesleges vibrátora, dildója Budapesten?
Tisztelt hölgyek lomtalanítást favágást vállalok!
Szia. Volt már, hogy sikerült?! Csak kíváncsiság képen.
(Ez egy válasz Veszprémicsávó üzenetére (tegnap 10:54), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 10:54
Bevásárlásban segítek. Csak Veszprém és környezetében. 100% hetero férfi vagyok. 100% diszkréciót adok és kérek.

vazelinator

cpo