Sziasztok. Független fiatal lány, egyetemista részére, exkluzív lakásba, szoba, hosszú távon. Győr
Szia Veszprémi srác vagyok kisebb munkát meg tudok csinálni meg fuvart is tudok válani persze saját autómal természétbe is jó lesz a fizetés
Sziasztok Festés burkolásba segitenék pároknak hölgyeknek akár számlával is Fizetés természetben!kom esztergom megye
Velence tó és környéke klima tisztítás karbantartás
lenne.de messze vagytok
(Ez egy válasz Dawszi üzenetére (tegnap 18:25), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 18:25

Sziasztok. Olyan valakit keresünk aki két meghibásodott laptopról le tudná menteni a kèpeinket.
Sziasztok. Olyan valakit keresünk aki két meghibásodott laptopról le tudná menteni a kèpeinket.
Szegeden keresnek taxist

Sziasztok ! Budapest és környékén szívesen segítenék Hölgynek vagy Párnak! Ajtó - ablak beépítés, laminált parketta le rakás, bútor összeszerelés!
Szívesen segítek kisebb javításokban és Ház körüli munkákban is !
Szívesen segítek kisebb javításokban és Ház körüli munkákban is !
Sziasztok van itt pár vagy hölgy aki szívesen pihenne hétvégén Siófokon ? Akar több pár is 6 fős apartman szabad lett a hétvégén !
Sziasztok!! Szakszerű masszázs, manuálterápia hölgyek és párok részére! Privát üzeneteket várok ! Fizetés természetben
Sziasztok!
Hölgynek sexuális segédeszközöket ajándékba adnék.
Hölgynek sexuális segédeszközöket ajándékba adnék.
Sziasztok! Schwinn IC pro edzőtermi kardio spinning bicikli. Csak hölgyeknek! A részletekért privát üzenetben keressetek.
Sziasztok! Jelentkezem!
(Ez egy válasz aniatti üzenetére (2025. 07. 03. csütörtök 07:36), amit ide kattintva olvashatsz)
sziasztok.autó fényezés,polírozás,fényszóró polírozás keszthely környékén.lányoknak, pároknak smile
keress privátban ,ha kell
keress privátban ,ha kell
Holnap reggel Nyíregyháza-Budapest-Hegyeshalom, délután vissza. Hölgy útitársat keresek!
Burkolot , keresünk.!
Sziasztok, szexi ruhadarabok keresik új tulajdonosukat, belevaló hölgy személyében, Bp-en. Néhány info és kép az adatlapomon! Van még pár darab, tudsz miből próbálni..
A nyár további részében várható melegre való tekintettel, mosózsákos klímatisztításban is tudok segíteni!
A nyár további részében várható melegre való tekintettel, mosózsákos klímatisztításban is tudok segíteni!

Sziasztok!
Profi fényképész vagyok, szívesen készítek képet rólad, rólatok! Akt, fél akt, szeretkezés közben stb. Nincsenek határok! Megbeszéljük megcsinálom, megalkudunk!
Profi fényképész vagyok, szívesen készítek képet rólad, rólatok! Akt, fél akt, szeretkezés közben stb. Nincsenek határok! Megbeszéljük megcsinálom, megalkudunk!
Köszönöm a segítséget.
(Ez egy válasz Sheila üzenetére (2025. 07. 10. csütörtök 05:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 10. csütörtök 05:08

Sziasztok.Autószerelőktől szeretnék kérdezni,illetve segítséget kérni.
Keresek kizárólag hellyel rendelkező hölgy masszőrt , cserébe Holgyeknek barmilyen haz koruli munka es szakmunka. Pld ház- lakás felújítás is.... minden csak egyeztetés megbeszélés kérdése. Azért írtam hogy bármilyen munka belefér, mivel van generál kivitelező cégünk...... Szszb megye! Priviben kerdezz batran .Műszaki dolgok is, Megkereséseket privátban