Ha rossz az autód, netán otthon elromlott valami. Keress bizalommal.
Budapesten és környékén 30 éves. Jófej laza srackent keresek párokat vagy nőket
Hetero alapon
180/90kg kék szemű,barna hajú 22cm intim méretű srác vagyok
Budapesten és környékén 30 éves. Jófej laza srackent keresek párokat vagy nőket
Hetero alapon
180/90kg kék szemű,barna hajú 22cm intim méretű srác vagyok
Sziasztok kádtakarítás fűnyírást vállalok ápolt nőknél pároknál megbízható normális pasi vagyok. Ózd vonzáskörzete! Ha érdekel írj privát!
Sziasztok kádtakarítás fűnyírást vállalok ápolt nőknél pároknál megbízható normális pasi vagyok. Ózd vonzáskörzete! Ha érdekel írj privát!
Keresek kizárólag hellyel rendelkező hölgy masszőrt , cserébe Holgyeknek barmilyen haz koruli munka es szakmunka. Pld ház- lakás felújítás is.... minden csak egyeztetés megbeszélés kérdése. Azért írtam hogy bármilyen munka belefér, mivel van generál kivitelező cégünk...... Szszb megye! Priviben kerdezz batran .Műszaki dolgok is, Megkereséseket privátban
Sziasztok! Személyi edzés, alakformálás, erősítés, kettlebell privát órák csak hölgyeknek. Budapest és környéke! Érdeklődj a részletekkel kapcsolatban!
Sopronban keresek festőt kisebb munkára
Szia Veszprémi srác vagyok kisebb munkát meg tudok csinálni meg fuvart is tudok válani persze természétbe is jó lesz
Több ezer palack visszaváltás,idővel rendelkező hölgyet keresek.Megegyezés szerint.
Szisztok autószerelő vagyok. 23 éves vékony magas srác, borotvált. Ha úgy van tudok segíteni autóval, persze egy kis sexért cserébe

Iqos,többféle,újszerű,kiegészítők,hölgynek bőrszivarozásért.
Klíma tisztítást vállalok klímásként. Hölgyeknek/ pároknak.
Sziasztok! Regisztrált villanyszerelőként villany szerelést vállalok pároknak hölgynek. Többit privátban.

Sziasztok ! Budapest és környékén szívesen segítenék Hölgynek vagy Párnak! Ajtó - ablak beépítés, laminált parketta le rakás, bútor összeszerelés!
Szívesen segítek kisebb javításokban és Ház körüli munkákban is !
Szívesen segítek kisebb javításokban és Ház körüli munkákban is !
60-feletti hölgynek párnak segítenék.Kecskemét Bács Kiskun
Sziasztok! Schwinn IC pro edzőtermi kardio spinning bicikli. Csak hölgyeknek! A részletekért privát üzenetben keressetek.
Sziasztok! Pár alkalommal használt, nem kis értékű robotporszívót odaadnék egy kellemes óráért cserébe hölgynek, hogy amíg hazaér, tiszta legyen a lakás.
Sziasztok.
Gönyüről indulva Dunai hajózás lehetöség, fizetes természetben. (Magánszemély vagyok, sokszor egyedül járok le vízre)
Gönyüről indulva Dunai hajózás lehetöség, fizetes természetben. (Magánszemély vagyok, sokszor egyedül járok le vízre)
Hűtő sütő mosogatógép keresi gazdáját. Fizetés természetben
Hölgyeket , párokat szívesen viszem A-bol B-be!
Kellem utadat egy felsőktegóriás autó biztosítja!
Írj bátran!
Kellem utadat egy felsőktegóriás autó biztosítja!
Írj bátran!
Fű nyírást vállalok hölgyeknél ! A többit privátban!