sziasztok.autó fényezés,polírozás,fényszoró polírozás.lányoknak,pároknak.keszthely környéke.privátban keress
redőny, reluxa szerelős keresek panelbe! bpen
Sziasztok..Bpi villanyszerelőt keresek (lazult konnektor)..
5 meg álló ahol lakunk
(Ez egy válasz Kissnagy781 üzenetére (ma 08:08), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 08:08

Sziasztok! November végén keresnénk szállást egy éjszakára Budapesten az MWM Dome környéken.
Sziasztok!
Este a 17ben leszek, Rákoskeresztúron. Ha kell valakinek egy fuvar Örs vezér térig vagy a környéken valahova, szóljon, írjon
(csak férfiaknak)
Este a 17ben leszek, Rákoskeresztúron. Ha kell valakinek egy fuvar Örs vezér térig vagy a környéken valahova, szóljon, írjon

Sziasztok!
Használható szobakerékpàr lenne valakinél elfekvőben, amit házhoz is tudna hozni? (Budapest)
Fizetés csoportnak megfelelően, vagy megbeszélés kérdése. (Férfi vagyok)
Használható szobakerékpàr lenne valakinél elfekvőben, amit házhoz is tudna hozni? (Budapest)
Fizetés csoportnak megfelelően, vagy megbeszélés kérdése. (Férfi vagyok)
Fűtés,gázkazán karbantartás Debrecen, Hajdúszoboszló hölgy részére. Fizetés természetben!
Sziasztok! November végén keresnénk szállást egy éjszakára Budapesten az MWM Dome környéken.
Parkettázás , bútor összeszerelés ,csap csere,kályha tisztítás ....vas megye
Sertés hús hölgyeknek pároknak
Sziasztok!Rovarírtást ès rágcsáló irtást vállalok hölgyeknèl, pároknál, elhanyagolt felesègeknèl (csótány, kullancs,poloska, pók,Darázs,hangya,egèr,patkány)keress bátran,fizetès termèszetben
Felszabadult 11.kerben levő lakásomat felajanlanam hölgynek vagy bi párnak esetleg lakhatás céljából
Asztalosként csinos hölgyeknek szívesen segítek természetbeni fizetésért.
Sziasztok! Mivel itt a hideg idő vállalom kémények gépi kitakarítását(szurok leszedése a kémény belsejéből).
Kizárólag hétvégente érek rá és leginkább pestmegyében, de ez megbeszélés kérdése!
Fizetés megbeszélés szerint!.
Kizárólag hétvégente érek rá és leginkább pestmegyében, de ez megbeszélés kérdése!
Fizetés megbeszélés szerint!.
Szia nekem jól jönne srgitsèg most Csepelen
(Ez egy válasz csepel_bipasi üzenetére (tegnap 10:19), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 10:19

Szivesen segitek szamitogep/telefon karbantartasaban, IT problemak megoldasaban.
Szivesen segitek szamitogep/telefon karbantartasaban, IT problemak megoldasaban.
Tátrai2-3 napos termálozáshoz hölgyet vendégül látnák.Györi indulási Komárom-Esztergom.
Szia Veszprémi srác vagyok kisebb házi munkát vállalok gyors és pontos vagyok tartom a megbeszéléshez magamat De nem utolsó sorba fuvart is tudok válani mert van autóm
Sziasztok! Hölgy útitársat keresek Békéscsaba Budapest útvonalon. Fizetés természetben.
Pécsen építőanyagban vagy kisebb felújításban 40 alatti hölgynek segítenék.