ez egész jo ötlet
csak lehetséges,hogy azokra fognak szavazni,akik könnyebben lebukhatos helyzetben csinálják,pl troli,busz esetleg metro,mert mondjuk vonaton nem nehéz végigcsinálni ugy hogy még a
csak lehetséges,hogy azokra fognak szavazni,akik könnyebben lebukhatos helyzetben csinálják,pl troli,busz esetleg metro,mert mondjuk vonaton nem nehéz végigcsinálni ugy hogy még a ku
se jár arra,vagy ha jár is a kabinajto bezárhato:Vonaton tán kisebb az adrenalin ha ugy választunk...persze ott is lehet csucsidőben nekikezdeni alf
ty alf
a
Hi!
Nem ismerem a metrókat, de a vonat is jó hely, valamilyen mellékágon tuti van szinte üresen közlekedő jármű, ráadásul nappal. Amilyen a magyar vasutas közlekedés...
(Ez egy válasz weblui üzenetére (2007. 07. 06. péntek 18:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 06. péntek 18:42
Nem ismerem a metrókat, de a vonat is jó hely, valamilyen mellékágon tuti van szinte üresen közlekedő jármű, ráadásul nappal. Amilyen a magyar vasutas közlekedés...
(Ez egy válasz weblui üzenetére (2007. 07. 06. péntek 18:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Adjatok tippeket, pl melyik metró melyik szakasza alkalmas erre, és mikor. Az nem probléma, ha van 1-2 utas, de azért a csúcsforgalom biztos nem alkalmas erre.... De a villamos is jó lesz, sztem.
A (le/meg)bukott próbálkozásokat is érdemes lenne valamilyen szinten értékelni, díjazni, elvégre azok között is lehetnek jó képek, szaftos jelenetek. Ha olyan jól csinálja a nevező nem csoda, hogy megzavarják őket
. Biztos több jelentkező lenne és érkeznének minőségi anyagok is. Ja, és nem utolsó sorban plussz motiváció lenne.
Az ilyen nevezéseket is kéne mondjuk egy alkategóriában díjazni.
. Biztos több jelentkező lenne és érkeznének minőségi anyagok is. Ja, és nem utolsó sorban plussz motiváció lenne.Az ilyen nevezéseket is kéne mondjuk egy alkategóriában díjazni.
Igen, sajnos elég mozgalas jármű a Metró
Tehát ÚKp és Újpest városkapu, itt elég kevesen vannak. Este mégkevesebben! Ha elég későn nyomjátok akkor az Árpád Hídig szabad a pálya szerintem. (Ez egy válasz weblui üzenetére (2007. 07. 06. péntek 19:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 06. péntek 19:20
Tehát ÚKp és Újpest városkapu, itt elég kevesen vannak. Este mégkevesebben! Ha elég későn nyomjátok akkor az Árpád Hídig szabad a pálya szerintem. (Ez egy válasz weblui üzenetére (2007. 07. 06. péntek 19:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Két megálló..... Ennyi idő alatt nem lehet sorozatot készíteni, max. csak egy-két képet. De azért köszi a tippet. Ha vasárnap délután kevesen vannak, akkor este még kevesebben? Más ötlet?
Két megálló..... Ennyi idő alatt nem lehet sorozatot készíteni, max. csak egy-két képet. De azért köszi a tippet. Ha vasárnap délután kevesen vannak, akkor este még kevesebben? Más ötlet?
(Ez egy válasz riska üzenetére (2007. 07. 06. péntek 18:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 06. péntek 18:48
Szia!
3-as Metró, Újpest-Köpont váégállomás Vasárnap délután, hátsó kocsi. Elég kevesen vannak. max azok szoktak oda szállni akik mennek a Plázába. Kb. 2 megállótok van arra, hogy megoldjátok a képeket.
3-as Metró, Újpest-Köpont váégállomás Vasárnap délután, hátsó kocsi. Elég kevesen vannak. max azok szoktak oda szállni akik mennek a Plázába. Kb. 2 megállótok van arra, hogy megoldjátok a képeket.
Szia!
3-as Metró, Újpest-Köpont váégállomás Vasárnap délután, hátsó kocsi. Elég kevesen vannak. max azok szoktak oda szállni akik mennek a Plázába. Kb. 2 megállótok van arra, hogy megoldjátok a képeket. (Ez egy válasz weblui üzenetére (2007. 07. 06. péntek 18:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 06. péntek 18:42
3-as Metró, Újpest-Köpont váégállomás Vasárnap délután, hátsó kocsi. Elég kevesen vannak. max azok szoktak oda szállni akik mennek a Plázába. Kb. 2 megállótok van arra, hogy megoldjátok a képeket. (Ez egy válasz weblui üzenetére (2007. 07. 06. péntek 18:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Adjatok tippeket, pl melyik metró melyik szakasza alkalmas erre, és mikor. Az nem probléma, ha van 1-2 utas, de azért a csúcsforgalom biztos nem alkalmas erre.... De a villamos is jó lesz, sztem.
takarítottam a topicban
koncentrálódjunk a metrós kefélésekre
koncentrálódjunk a metrós kefélésekre
(moderálva, 1 hétre letilva a user: iNf)
Ha bevisz minket a yard kozszemerem sertesert a birsagot fizeti a GG?
Es ha a buszos a belso tukorbol meglat minket es nekimegy izgalmaban valaminek, kenhetem a felelosseget ratok?
Es ha a buszos a belso tukorbol meglat minket es nekimegy izgalmaban valaminek, kenhetem a felelosseget ratok?
Az eddigi legmerészebb, az fix!
Na ez király lesz! Eddigi legjobb versenynek igérkezik. jöhetnek majd a lebukós történetek is!
Ide várunk mindent, ami kapcsolatban van a legújabb amatőr versenyünkkel: kérdések, tippek, stb...

GG-ufsz