Ide várunk mindent, ami a versennyel / jelöltekkel felmerül bennetek. Magukat a versenyzőket is várjuk itt!
Több nevezőre számítottam, a felhozatalban is csak pár olyan hölgy van aki való. Előre elnézést kérek mindazoktól akiket esetleg megbántottam, ez csupán az én őszinte véleményem,nem több.
Hajrá mki! :D
Üdv
Han
Lehet rám haragudni? :-o
Hajrá mki! :D
Üdv
Han
Lehet rám haragudni? :-o
Hát én is sokkal több és jobb csajokra számítottam..... De azért a GM-es csaj befigyel !! ;c)
nálam nyuszika84 a nyerő nagyon jó mellei
vannak, az előző versenyhez képest nagyon kevés a nevező

Ez csak rajtatok múlik :) Be volt hirdetve rendesen. Talán a téma miatt volt kevesebb az érdeklődő. (nem könnyű ilyen karácsonyos képeket készíteni)
(Ez egy válasz ciao üzenetére (2005. 01. 12. szerda 09:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 12. szerda 09:48

nálam nyuszika84 a nyerő nagyon jó mellei
vannak, az előző versenyhez képest nagyon kevés a nevező

Na igen... Volt egy-két merész hölgy, meg volt néhány vakmerő:) Más: ha Londonból csak a metrót mutatják meg, honnét tudom milyen a többi?!:)
jah, basszus ha kilátnék a fejemből, akkor ide írtam volna a többit :(
na mindegy, elfér még 1 téma
na mindegy, elfér még 1 téma
Gyerekek! Ez gáz! Mondhatni kritikán aluli. Öszintén szólva lohasztó volt a látvány, amit az indulók képei nyújtanak. Javasolom, hogy ne kerüljön kiosztásra első díjj (esetleg második és harmadik se)
Hát bameg! Lehidalok! ennyi pocsék nőt egy rakáson, a gyomrom felfordult! Ha lehet a jövőben ezt ne erőltessük, oké? Ha nagyon muszáj lenne választani, akkor a szilikon csecsű, de az is rusnya! Grrrrrrrrrrrrrr, a hideg kiráz ezektől!!! :((((
Te vagy a lohasztó, seggarc. Küldtél be? Nem. Akkor nincs jogod ilyen kritikához. Fuck off. Thx
(Ez egy válasz ocsoa üzenetére (2005. 01. 12. szerda 19:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 12. szerda 19:07

Gyerekek! Ez gáz! Mondhatni kritikán aluli. Öszintén szólva lohasztó volt a látvány, amit az indulók képei nyújtanak. Javasolom, hogy ne kerüljön kiosztásra első díjj (esetleg második és harmadik se)
Neked is hasonló jókat, faszverő Vili. Bazmeg, fikázni de tudtok, azonkívűl semmi érdemlegeset. Idióták. Inkább dugd a pöcsöd a porszívóba.
(Ez egy válasz Victoriuss üzenetére (2005. 01. 12. szerda 21:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 12. szerda 21:02

Hát bameg! Lehidalok! ennyi pocsék nőt egy rakáson, a gyomrom felfordult! Ha lehet a jövőben ezt ne erőltessük, oké? Ha nagyon muszáj lenne választani, akkor a szilikon csecsű, de az is rusnya! Grrrrrrrrrrrrrr, a hideg kiráz ezektől!!! :((((
Hát, emberek, tényleg siralmas a hozzáállásotok! Ez valahol egy kritika önmagatókról! Teljesen egyetértek Inf-fel! Amíg Te nem tettél le semmit az asztalra, nincs jogod anyázni senkire! Sőt! Még ha indultál volna, akkor is meg kellene becsülni a versenytársaidat.
Igyekezz a szépet megtalálni! Van, hogy nem könnyű feladat, de felemelő dolog!
Nekem pl nagyon tetszett az első sorozat is, teljes volt! Nyuszika84-nek pedig tényleg nagyon szép mellei vannak!
Dzsinn
Igyekezz a szépet megtalálni! Van, hogy nem könnyű feladat, de felemelő dolog!
Nekem pl nagyon tetszett az első sorozat is, teljes volt! Nyuszika84-nek pedig tényleg nagyon szép mellei vannak!

Dzsinn
te egy igazi buzi vagy egy se tetszet?? egy tuti sorozat van
(Ez egy válasz Victoriuss üzenetére (2005. 01. 12. szerda 21:02), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem köllene ennyire szélsőséges módon!
Egyrészt kultúramber törődik mások lelkivilágával, másrészt tiszteli a bátorságot, hogy kiállnak a világ elé és megmutatják magukat. Ha nem tetszik, nem kötelező nézni. Izléstelen és semmirekellő volt a megnyilvánulásod!

Volt azért ott olyan kislány, akivel össze tudnék gabalyodni, mégha 1-10-ig skálán nem lenne 10-es egyikük se. Ettöl még szépek (és gratula nekik!)
sziasztok a verseny témája adott volt a 9 versenzö közül 4 teljesitete a feltételeket a többi sima átlagos képeket küldöt.nem értem miért rakták fel azokat a képeket akik nem karácsonyi témába küldték szerintem nyuszika a legjobb
hajrá zeri:-)))

szia Gréta: nálam dobogós vagy, puszi!:-))
Szerintem azért volt olyan kevés beküldött anyag a karácsonyi szépségversenyre, mert sok pasi általában úgy teszi fel a képeket, hogy az asszonykája nem is tud róla, de most,hogy volt az a feltétel, hogy legyen a képek egyikén goldengate felirat a párjuknak is tudni kellett volna a dologról.Egyébként minden elismerésem azoknak, akik küldtek képet.