Köszi ciao! Hát ilyen kérést nem tudok
elutasítani. Már dolgozunk rajta hogy egy
egységes kompozícióval álljunk elö. (Ez egy válasz ciao üzenetére (2005. 01. 21. péntek 11:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 21. péntek 11:27
elutasítani. Már dolgozunk rajta hogy egy
egységes kompozícióval álljunk elö. (Ez egy válasz ciao üzenetére (2005. 01. 21. péntek 11:27), amit ide kattintva olvashatsz)

Nancy mikor látjuk a Te csodálatos kebled és puncid ismét? az összes képed élvezetes!!

Az első + az utolsó faca!!
De a Gréta pocsék!!!
Lóarcu szilikonos!!!
Nagyon kell a maszk !!
De a Gréta pocsék!!!
Lóarcu szilikonos!!!
Nagyon kell a maszk !!
Lehet vélemény, de csak emberi módon!
Ha matyóhímzés vagy, se sértegethetsz másokat!
(Ez egy válasz go-go üzenetére (2005. 01. 21. péntek 21:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 21. péntek 21:04

De a Gréta pocsék!!!
Lóarcu szilikonos!!!
Nagyon kell a maszk !!
De a Gréta pocsék!!!
Lóarcu szilikonos!!!
Nagyon kell a maszk !!
Szia Zeri!
Azért Neked sincs okod panaszra szerencse ügyben... (Ez egy válasz zeri üzenetére (2005. 01. 21. péntek 10:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 21. péntek 10:02
Azért Neked sincs okod panaszra szerencse ügyben... (Ez egy válasz zeri üzenetére (2005. 01. 21. péntek 10:02), amit ide kattintva olvashatsz)

Ismét meg kellett csodálnom ezt a hölgyet. AAAhhhh!
Nagyon fincsi! Kapitányom! Hát, tudod, szerencsés fickó vagy!
Nagyon fincsi! Kapitányom! Hát, tudod, szerencsés fickó vagy!
Kedves Cube! Először is köszönöm! Ha a B. nejed is belemegy, meg Kapitány és Nyúlanyó is, és mondjuk kapitány rácuppanna a párodra, akkor akkora vetésforgót hozhatnánk össze, mint a ház :) Egyszer erre forgunk, egyszer arra :)
(Ez egy válasz CUBE37 üzenetére (2005. 01. 21. péntek 23:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 21. péntek 23:29

Szia Zeri!
Azért Neked sincs okod panaszra szerencse ügyben...
Azért Neked sincs okod panaszra szerencse ügyben...
Csak parlagon ne maradjon a kiskert.
(Ez egy válasz zeri üzenetére (2005. 01. 21. péntek 23:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 21. péntek 23:39

Kedves Cube! Először is köszönöm! Ha a B. nejed is belemegy, meg Kapitány és Nyúlanyó is, és mondjuk kapitány rácuppanna a párodra, akkor akkora vetésforgót hozhatnánk össze, mint a ház :) Egyszer erre forgunk, egyszer arra :)
Cool..
:))))))))))))))))) (Ez egy válasz go-go üzenetére (2005. 01. 21. péntek 21:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 21. péntek 21:04
:))))))))))))))))) (Ez egy válasz go-go üzenetére (2005. 01. 21. péntek 21:04), amit ide kattintva olvashatsz)

De a Gréta pocsék!!!
Lóarcu szilikonos!!!
Nagyon kell a maszk !!
De a Gréta pocsék!!!
Lóarcu szilikonos!!!
Nagyon kell a maszk !!
Köszönöm!
Én nem szeretek hegesztő szemüveggel monitornézni!!
Amugy leszarom mert nem én gyurom de ne,hogy már ilyen képekért nézzük az oldalt.
:(
De ha igen vállalja a jogos kritikát!
Nem bántani akarom de a véleményem ez és kész!!:)) (Ez egy válasz Victoriuss üzenetére (2005. 01. 22. szombat 11:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Én nem szeretek hegesztő szemüveggel monitornézni!!
Amugy leszarom mert nem én gyurom de ne,hogy már ilyen képekért nézzük az oldalt.
:(
De ha igen vállalja a jogos kritikát!
Nem bántani akarom de a véleményem ez és kész!!:)) (Ez egy válasz Victoriuss üzenetére (2005. 01. 22. szombat 11:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Ügyelünk a kiskertre is, ne aggódj kollega :)
A versenyzők között is lehetne azért még csemegézni. Vannak ám ott édes kislányok. (Ez egy válasz CUBE37 üzenetére (2005. 01. 21. péntek 23:46), amit ide kattintva olvashatsz)
A versenyzők között is lehetne azért még csemegézni. Vannak ám ott édes kislányok. (Ez egy válasz CUBE37 üzenetére (2005. 01. 21. péntek 23:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi,hogy nem szép!!!!!!!!!!!!!??
Egyenesen ronda úgy ahogy van!
De ha nektek ez kell sajnállak benneteket!
Jó reklám ez a Grétának!:(
De ha helyezitek az elsők közé soha többet nem szavazok itt!
Mert izléstelenek vagytok!
Egyenesen ronda úgy ahogy van!
De ha nektek ez kell sajnállak benneteket!
Jó reklám ez a Grétának!:(
De ha helyezitek az elsők közé soha többet nem szavazok itt!
Mert izléstelenek vagytok!
Hi all!
Olvasva a kommenteket felfigyeltem valamire, pont a VIP tagok NEM fikázzák a versenyzőket! Valszeg azért mert mind tapasztalt ember?!
Go-go, a Te csajod miért nincs a listában?
Sok sikert az összes bátor jelentkezőnek!
Olvasva a kommenteket felfigyeltem valamire, pont a VIP tagok NEM fikázzák a versenyzőket! Valszeg azért mert mind tapasztalt ember?!
Go-go, a Te csajod miért nincs a listában?
Sok sikert az összes bátor jelentkezőnek!
Update:
Természetesen a NEM VIP-ek közöt is van bőven normális, inteligens ember! Kinek nem inge, nem veszi ....
Természetesen a NEM VIP-ek közöt is van bőven normális, inteligens ember! Kinek nem inge, nem veszi ....
A kommunikációt akár redukálhatnátok is 0-ra az olyan szélsőséges, fikázós, fröcsögős alakokkal, mint...
mindenkit olyan idösnek látsz a 20 éves kor az neked olyan vén?

szerintem a tapasztalat nem arányos a korral, de persze biztos hogy erre is lenne példa :)
Lehetsz te 25 éves is ha még nem nyaltál szép muffot :)
Lehetsz te 25 éves is ha még nem nyaltál szép muffot :)
Zoli nem is Nekem írt :) lol
Mindenkinek köszönöm szépen hogy rám szavazott

szerintem komolyabb dijakért még komolyabb képeket küldtek volna..De azért ezek sem rosszak...
jók és szépek a csajok, de a 3 helyezetnél találtam egy kis bibit. nagyon jó a csaj, szép, jó a teste, de az utolsó képeken azt hittem hapsi, olyan bajusza van.