A időről-időre, jóképű ismerős szoktam lenni itthon, aki véletlenül kettesben marad a lakásban az "áldozattal". Aztán Ő kacérkodik, Én közeledem
Ő tiltakozik, nem szabad, mindjárt hazaér valaki. Most már nem akarom. Aztán határozottan letöröm az ellenállást. Közben is tiltakozik, de Én nem hagyom abba. Dicsérem, milyen finom, és hogy már régóta tetszik Nekem. A nadrágba nyúlkálok, kicsit erőszakosabban. A csuklóinál az ágyhoz szorítom, a lábait magam feszítem szét és hatolok belé.(finoman, hisz ez játék). Persze ezután jön, már én is régóta teszem neki, és kereste a pillanatot, hogy ez megtörténjen. Amikor először játszottunk ilyet, teljesen kikészültem
Ő kérte....
Ő tiltakozik, nem szabad, mindjárt hazaér valaki. Most már nem akarom. Aztán határozottan letöröm az ellenállást. Közben is tiltakozik, de Én nem hagyom abba. Dicsérem, milyen finom, és hogy már régóta tetszik Nekem. A nadrágba nyúlkálok, kicsit erőszakosabban. A csuklóinál az ágyhoz szorítom, a lábait magam feszítem szét és hatolok belé.(finoman, hisz ez játék). Persze ezután jön, már én is régóta teszem neki, és kereste a pillanatot, hogy ez megtörténjen. Amikor először játszottunk ilyet, teljesen kikészültem

Én a szomszéd fiatal srác szoktam lenni aki leskelődik a szomszédnő után,aki napozik közben masztizik. Most viszont a mostohán at fogom kényezteti .

Kedves Anna! Te milyen szerepet szeretsz a legjobban megélni?
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2023. 07. 23. vasárnap 16:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 23. vasárnap 16:12

Igen, ez tényleg izgalmas tud lenni. Csak a képzelet szabhat határt
Szerettem

Sajnálom de az nem publikus
... de igazából sok mindenre vevő vagyok, ha van hozzá egy megfelelő partner
(Ez egy válasz STS011 üzenetére (2024. 02. 13. kedd 11:24), amit ide kattintva olvashatsz)

Szívesen lennék a diákod!
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2024. 02. 13. kedd 13:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 13. kedd 13:05

Sajnálom de az nem publikus
... de igazából sok mindenre vevő vagyok, ha van hozzá egy megfelelő partner

Az egyik legjobb és leg élvezetesebb

Igen ez nagyon jó játék
Hétvégén több szerepet játszotunk,de ebben a játékban most en voltam a tanár. (Ez egy válasz Péter.47 üzenetére (2024. 02. 13. kedd 17:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Hétvégén több szerepet játszotunk,de ebben a játékban most en voltam a tanár. (Ez egy válasz Péter.47 üzenetére (2024. 02. 13. kedd 17:05), amit ide kattintva olvashatsz)