Fogalmam sincs, ahogy írtam, egy 8 perces részt láttam csak belőle, azon a videán, vagy hol. Ott volt, a többit nem tudom.
De most töltök épp egy Égerházy Zsani+Michelle Wildot, aztán meglássuk, hogy szeressük-e.
(Ez egy válasz b-zone üzenetére (2007. 08. 17. péntek 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 17. péntek 15:00
De most töltök épp egy Égerházy Zsani+Michelle Wildot, aztán meglássuk, hogy szeressük-e.

ha jól láttam a Nő c. filmben csak egy jelenetben szerepel, ezért azt nem néztem meg. vagy tévednék?

sztem a mai napig nincs párja a szakmájában...
Képek Katiról+zene
Az elnézésetekre szüksége is van a készitőnek.!
Itt-ott kifogásolható a minősége.
Fantasztikus sorozat, de eléggé kitolás, mert szinte az összes fellelhető jképet egybe sűrítette!! Mit fogunk betenni ide a topicba?
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 08. 28. kedd 07:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 28. kedd 07:51

Képek Katiról+zene
sztem gyenge a videó is meg az egész ahogy össze van hozva... Egy ismeretlen kép sem volt benne
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 08. 28. kedd 07:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 28. kedd 07:51

Képek Katiról+zene
Sandra iron után a kedvencem
Keresünk doki.
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 08. 28. kedd 19:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 28. kedd 19:52

Fantasztikus sorozat, de eléggé kitolás, mert szinte az összes fellelhető jképet egybe sűrítette!! Mit fogunk betenni ide a topicba?

óhajod számomra parancs.

Szerintem ő volt a legnőiesebb, legtermészetesebb és a legszebb.
most benne vok,teszek+'

Ja és a végén,ő Kata testvére

Ja és a végén,ő Kata testvére
Tény, hogy nőiességéhez nem fér kétség. Ennek szembetűnő bizonyítékai is vannak, 2 hatalmas, csodaszép cici formájában!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 29. szerda 13:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 29. szerda 13:38

Törölt felhasználó (79958)

Szerintem ő volt a legnőiesebb, legtermészetesebb és a legszebb.

kata testvérét is + hát!!!
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 08. 29. szerda 13:58), amit ide kattintva olvashatsz)