Árány a szíwed fönöx...
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 12. 02. vasárnap 20:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 02. vasárnap 20:50

hihi...nem kaptok !
(na jó virtuálisan egy kostolót küldök nektek...
!)

hihi...nem kaptok !
!)

Baxa meg...ha eddig nm wótam kajás..most máá az lettem...megyek kirabolom a hűtőt...
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 12. 02. vasárnap 20:38), amit ide kattintva olvashatsz)

A fenebe,en is ehes vok,egy jo halaszle,es a juhturos...tökeletes lennee..
Nekem is jut belölle,vagy egyedül zabalod meg ?
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 12. 02. vasárnap 20:38), amit ide kattintva olvashatsz)

comment nélkül:

Karácsonyi szexsütik
A karácsonyi mézessüti sem ússza meg szex nélkül, a szexipar kreatív alkotói ugyanis megalkották azokat a tésztaszaggatókat, amikkel különféle szexpózokat formálhat az ember.

Szoktatok mézeskalácsot sütni? Írhatnátok egyszerű de jó recepteket nekem.
Mi szokott lenni a karácsonyi menü?
A karácsonyi mézessüti sem ússza meg szex nélkül, a szexipar kreatív alkotói ugyanis megalkották azokat a tésztaszaggatókat, amikkel különféle szexpózokat formálhat az ember.

Szoktatok mézeskalácsot sütni? Írhatnátok egyszerű de jó recepteket nekem.
Mi szokott lenni a karácsonyi menü?

Nyalós bugyi
Új orális praktikára vágysz? A partner testéről lenyalható csokibugyi garantáltan izgalmas és mókás pillanatokat okoz.
A csokoládéból gyártott fehérnemű igazi kedvencnek számít a szexiségek piacán. Bár viselésre nem alkalmas, az orális szex, pontosabban a nyalás feldobásához praktikus ötlet. Mivel a csokibugyi itthoni beszerzése körülményes, érdemes otthon barkácsolni egy keveset. Vegyünk egy csokilapot, illetve pár szalagot, és erősítsük az intim területre. A férfiak csokoládés kényeztetése is könnyűszerrel megoldható, ha egy olyan csokifigurát vásárolunk, amibe belefér legbecsesebb tagja.
Új orális praktikára vágysz? A partner testéről lenyalható csokibugyi garantáltan izgalmas és mókás pillanatokat okoz.
A csokoládéból gyártott fehérnemű igazi kedvencnek számít a szexiségek piacán. Bár viselésre nem alkalmas, az orális szex, pontosabban a nyalás feldobásához praktikus ötlet. Mivel a csokibugyi itthoni beszerzése körülményes, érdemes otthon barkácsolni egy keveset. Vegyünk egy csokilapot, illetve pár szalagot, és erősítsük az intim területre. A férfiak csokoládés kényeztetése is könnyűszerrel megoldható, ha egy olyan csokifigurát vásárolunk, amibe belefér legbecsesebb tagja.

akkó az egyik fényképesre válaszolj kérlek, mert még nem döntöttem, h mi is legyen a megoldás.
ha nem kaptad meg jelezz és "bűnismétlést" követek el! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 26. hétfő 15:33), amit ide kattintva olvashatsz)
ha nem kaptad meg jelezz és "bűnismétlést" követek el! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 26. hétfő 15:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Asszem Te...többbször is...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 26. hétfő 14:26), amit ide kattintva olvashatsz)

gyuri!
tudod már, h ki a fas írt???
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 11. 26. hétfő 13:28), amit ide kattintva olvashatsz)
tudod már, h ki a fas írt???

Ebéd utáni nasi...

Ezt mind szeretem,de csak szabadsag ideje alatt zaballom..
Holnap nagy nap lesz,mivel egyik kedvencemet fözicskelem...
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 11. 24. szombat 17:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 24. szombat 17:52

Holnap nagy nap lesz,mivel egyik kedvencemet fözicskelem...

beérett hozzá a sanda, kiváncsi és éhes vacsi:

és a desszert hozzá a dobostorta:

beérett hozzá a sanda, kiváncsi és éhes vacsi:

(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 11. 24. szombat 09:41), amit ide kattintva olvashatsz)

Mingyaa tiz ora,de meg a reggeli nem jött össze !

hát nem
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 23. péntek 22:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 23. péntek 22:02
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 23. péntek 22:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)

Nem viccelnek a lányok...

Nem viccelnek a lányok...

GG fórumozóknak kötelező ilyen szülinapi tortát csinálni:

dunakaviccsal finomabb lenne, de ez azért jobban néz ki