Kapjunk be valamit! (konyhai nyali-fali)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Hogyan készül egy jó gasztronómiai topic?
Végy egy címet, tegyél bele némi kis szexet-vagy legalábbis kétértelműséget- adj hozzá egy pikáns alcímet, fűszerezd meg egy frappáns nyitóhsz-szel...és várd amíg az önjelölt kukták teleszórják pasifogó receptekkel,csajcsábító főzetekkel, isteni kajákkal, de leginkább szexis konyhai képekkel.

Az eddigi hozzászólások

... 24 25 26 27 28 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#140   2007. 09. 02. vasárnap 14:17
Szoni Szoni
Ma ebedre Züricher Geschnetzeltes-t kotyvasztek (ez vagdalt hus + gomba + sauce zürichi modra)


Klikkelj a normál/tömörített mérethez




Egyszerü az elkeszitese,sajatos iz....egyszoval finom. smile

2-3 fej aprora vagott hagymat kb. fel kg. csikokra szeletelt pulykahussal ,keves zsiradekban (hogy Gyuri is szeresse) megpiritunk,folytonos kevergetes közben,a hagymabol nem szabad megegjen egy szem se !
Besüritjük (tetszes szerint liszt vagy modern szoszkemenyitövel). Izles szerint so,bors es a legfontosabb : majoránna (!). Az egeszet felöntjük kb. egy deci minösegi feherborral (lehet több is nyes ) es kb. ket deci tejszínnel. Hozadaunk kb. 30dkg. szeletelt csiperkegombát (lehet friss,vagy konzerv).
Lassu tüzönn addig fözzük,mig a szosz lecsökken a kivant sürüsegre.
Parolt rizzsel,vagy laskaval (tészta ) talaljuk, pityokaval (burgonya,krumpli) nem talal...
Ki lehet probalni.... vigyor2 smile
#139   2007. 09. 02. vasárnap 10:31
Szoni Szoni
FORRÓCSOKI ELKÉSZÍTÉSE:

Az elkészítése nagyon egyszerű, a szükséges hozzávalók a következők:

• gőzölő,
• 25g TOPCSOKI-forrócsoki por,
• 1,1 dl 2,8%-os tej


Elkészítése a kávégép gőzölőcsöve segítségével:

Nagyon fontos, hogy a gőzölőcsőből kiengedjük a vizet addig, amíg tiszta gőz nem lesz. Az alapanyagokat forrás után 2-3 másodpercig gőzöljük a csomók elkerülése végett. Amennyiben a kávéfőzőgép rendelkezik a cappuchino készítéséhez szükséges műanyag csővel, az alapanyagokat kell alaposabban megkeverni, a csövet belemeríteni a folyadékba és buborékosra gőzölni!

FONTOS:
Mindig várni kell 2-3 másodpercig, amíg a folyadék felszínén buborék nem keletkezik. Ez azt jelenti, hogy a folyadék megfelelően sűrű lett. Azért szükséges hangsúlyt fektetni a fentiekben leirt minőségi elkészítésre, mert csak így érhető el az a minőségbeli különbség ami a Topcsokit megkülönbözteti a többi magyarországi piacon lévő forrócsokitól.

nyes
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 09. 02. vasárnap 09:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 02. vasárnap 09:35
Mi ez kagyló? Nagyon tréé kinézete wan... buck ...én meg sem kóstolnám...inkább őt wacsira... circling

Klikkelj a normál/tömörített mérethez
#138   2007. 09. 02. vasárnap 09:35
gazosgyuri gazosgyuri
Mi ez kagyló? Nagyon tréé kinézete wan... buck ...én meg sem kóstolnám...inkább őt wacsira... circling

Klikkelj a normál/tömörített mérethez
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 09. 02. vasárnap 09:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 02. vasárnap 09:07
En ezt nem tudtam megenni :


Klikkelj a normál/tömörített mérethez


rosszul lettem,no meg a vesepörköltet,majgomboclevest nem ennem meg semmi penzert.... buck vigyor2
#137   2007. 09. 02. vasárnap 09:07
Szoni Szoni
En ezt nem tudtam megenni :


Klikkelj a normál/tömörített mérethez


rosszul lettem,no meg a vesepörköltet,majgomboclevest nem ennem meg semmi penzert.... buck vigyor2
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 09. 01. szombat 21:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 01. szombat 21:47
Hagy döntsem mááá én el,hogy mit ennék meg és mit nm... hehe ...különben sem érthetitek a Szonjáwal waló párbeszédem... nyes ...Szonja...gondolom így becézik a Szonyit... kerdes
#136   2007. 09. 01. szombat 21:47
gazosgyuri gazosgyuri
Hagy döntsem mááá én el,hogy mit ennék meg és mit nm... hehe ...különben sem érthetitek a Szonjáwal waló párbeszédem... nyes ...Szonja...gondolom így becézik a Szonyit... kerdes
(Ez egy válasz yanek77 üzenetére (2007. 09. 01. szombat 21:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 01. szombat 21:43
de bizony ennél, még pótlást is kérnél belőlle smile
#135   2007. 09. 01. szombat 21:43
yanek77 yanek77
de bizony ennél, még pótlást is kérnél belőlle smile
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 31. péntek 21:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 31. péntek 21:49
Hááát...én ebből nm ennék... zavart2
#134   2007. 09. 01. szombat 21:34
gazosgyuri gazosgyuri
Ha nincs agyonzsírozwa... hehe nyes eljen
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 09. 01. szombat 21:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 01. szombat 21:08
Dehogynem ennél belőle...
Székelykáposzta magyarul... Ha nincs agyon zsírozva tej fölével kenyérrel... finom finom wink
#133   2007. 09. 01. szombat 21:08
Moncy Moncy
Dehogynem ennél belőle...
Székelykáposzta magyarul... Ha nincs agyon zsírozva tej fölével kenyérrel... finom finom wink
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 31. péntek 21:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 31. péntek 21:49
Hááát...én ebből nm ennék... zavart2
#132   2007. 09. 01. szombat 19:42
gazosgyuri gazosgyuri
Ha mááá így kérdezed...túl zsíros a kinézete...öshát azzé nm teccik a parasztnak... hehe
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 09. 01. szombat 15:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 01. szombat 15:34
Miert nem ? Nem üsmerös a kaja...( osztrak közmondas : mit a paraszt nem ismer,nem zabalja meg..)
Tul zsiros,tul füszeres,tul sok a fokhagyma benne,nem tetszenek a komponensek kombinacioja..stb. confused

Egyebkent mar elfogyott.... nyes smile
#131   2007. 09. 01. szombat 15:34
Szoni Szoni
Miert nem ? Nem üsmerös a kaja...( osztrak közmondas : mit a paraszt nem ismer,nem zabalja meg..)
Tul zsiros,tul füszeres,tul sok a fokhagyma benne,nem tetszenek a komponensek kombinacioja..stb. confused

Egyebkent mar elfogyott.... nyes smile
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 31. péntek 21:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 31. péntek 21:49
Hááát...én ebből nm ennék... zavart2
#130   2007. 09. 01. szombat 09:17
gazosgyuri gazosgyuri
Reggeli...ebéd...wacsora... nyes

#129   2007. 08. 31. péntek 22:49
simishake simishake
Megvan még . ne aggódj!
#128   2007. 08. 31. péntek 22:45
gazosgyuri gazosgyuri
Juj...simishake...az csak nm a te kolbid???.... hehe hehe
(Ez egy válasz simishake üzenetére (2007. 08. 31. péntek 22:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 31. péntek 22:40
#127   2007. 08. 31. péntek 22:40
simishake simishake
#126   2007. 08. 31. péntek 21:49
gazosgyuri gazosgyuri
Hááát...én ebből nm ennék... zavart2
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 08. 31. péntek 15:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 31. péntek 15:45
Lucskos káposzta (6 szemelyre)

Hozzávalók:

800 g fejeskáposzta, szeletelve
150 g füstölt csülök (lehet siman is, husi nelkül)

köménymag (en kihagyom)
1 gerezd fokhagyma, összezúzva (fel is eleg izles szerint)
1 evőkanál olaj
50 g vöröshagyma, apróra vágva
1 evőkanál liszt
1 kávéskanál pirospaprika
1 csokor kapor , aprítva (a legfontosabb)
2-3 hejjazott paradicsom,nagyon aprora vagva
ecet
2 dl tejföl

Az elkészítés módja:

1, Egy mély lábosba rétegesen lerakjuk a káposztát,paradicst és a füstölt csülköt. A rétegeket gyengén meghintjük sóval és ((köménymaggal)). Közé szórjuk a fokhagymát is. Annyi vizet öntünk rá, hogy ellepje, és keverés nélkül puhára főzzük (kb. 35 perc).
2, Az olajból, a hagymából, a lisztből, és a pirospaprikából rántást készítünk, és a káposztához adjuk. Jól összeforraljuk.
3, Meghintjük kaporral. Ízlés szerint ecettel savanyítjuk, és tejföllel tálaljuk.






vigyor2
#125   2007. 08. 31. péntek 15:45
Szoni Szoni
Lucskos káposzta (6 szemelyre)

Hozzávalók:

800 g fejeskáposzta, szeletelve
150 g füstölt csülök (lehet siman is, husi nelkül)

köménymag (en kihagyom)
1 gerezd fokhagyma, összezúzva (fel is eleg izles szerint)
1 evőkanál olaj
50 g vöröshagyma, apróra vágva
1 evőkanál liszt
1 kávéskanál pirospaprika
1 csokor kapor , aprítva (a legfontosabb)
2-3 hejjazott paradicsom,nagyon aprora vagva
ecet
2 dl tejföl

Az elkészítés módja:

1, Egy mély lábosba rétegesen lerakjuk a káposztát,paradicst és a füstölt csülköt. A rétegeket gyengén meghintjük sóval és ((köménymaggal)). Közé szórjuk a fokhagymát is. Annyi vizet öntünk rá, hogy ellepje, és keverés nélkül puhára főzzük (kb. 35 perc).
2, Az olajból, a hagymából, a lisztből, és a pirospaprikából rántást készítünk, és a káposztához adjuk. Jól összeforraljuk.
3, Meghintjük kaporral. Ízlés szerint ecettel savanyítjuk, és tejföllel tálaljuk.






vigyor2
#124   2007. 08. 31. péntek 14:37
X Törölt felhasználó (21812)
Klikkelj a normál/tömörített mérethez



Klikkelj a normál/tömörített mérethez



Klikkelj a normál/tömörített mérethez



Klikkelj a normál/tömörített mérethez
#123   2007. 08. 31. péntek 07:43
gazosgyuri gazosgyuri
Újra gyümölcs napot tartok... nyes

Klikkelj a normál/tömörített mérethez
#122   2007. 08. 30. csütörtök 15:58
surdapapa surdapapa
3 fajta az elterjedt:

1. hagyományos lecsó: kolbászt felkarikázom, kisütöm a zsírját, hozzáadva a kockára vágott hagymát /2 fej/ megfonnyasztom, majd a karikára vágott paprikát /3-4 db/ szintúgy. hozzáadok a parit /kb 3/4-1 kg/ és megsózva készre főzöm

2. tojásos lecsó: mindebbe beleütök tojást és a fehérje keményedéséig főzöm.
3. paprika lecsó /nekem ez a legfinomabb/: szalonnát felkozkázom, kiolvasztom a zsírját, hozzáadom a karikára vágott kolbászt és megpirítom őket.
hozzáadok 3 nagy fej karikára vágott hagymát, amit megfonnyasztok. aztán hozzá adok 4-5 fehér paprikát /esetleg kevés csípős paprikát/ szintén karikára vágva. a megfonnyasztása után hozzáadok 2-3 közepes paradicsomot, és sózva készre főzöm.

lecsó!
csak ne legyen rizs vagy tarhonya benne!

egyébként az egyik kedvencewm.

sztem a nappaliba is lökd be a kaják közé ...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 30. csütörtök 13:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2007. 08. 30. csütörtök 13:47
Tettem be a fesztiválos topicba képeket a paradicsom-dobáló fesztiválról és erről eszembe jutott egy étel, A LECSÓ.

Ki hogyan csinálja?

Mi teszünk bele szalonnát, kolbászt, tojást és tejfölt is.

smile
#121   2007. 08. 30. csütörtök 15:06
zelli zelli
Imádom a paprikát és a paradicsomot nyersen!
Főzve nem tudom megenni! De a lecsó levét imádom tunkolni! Ezért sok paradicsomot teszek bele! A kolbász, szalonna, tojás, sok hagyma Nálam alapvető a lecsóba! Nem tejfölösen csinálom, de az sem rossz! Ettem már rizzsel és tarhonyával is!
És erről a rácponty is eszembejutott! wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 30. csütörtök 13:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2007. 08. 30. csütörtök 13:47
Tettem be a fesztiválos topicba képeket a paradicsom-dobáló fesztiválról és erről eszembe jutott egy étel, A LECSÓ.

Ki hogyan csinálja?

Mi teszünk bele szalonnát, kolbászt, tojást és tejfölt is.

smile
 
... 24 25 26 27 28 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: MmePrune MmePrune
Nyitás ideje: 2007. 08. 10. péntek
Üzenetek: 640db
Utolsó üzenet: 2011. 02. 01. kedd
 

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!