Kapjunk be valamit! (konyhai nyali-fali)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Hogyan készül egy jó gasztronómiai topic?
Végy egy címet, tegyél bele némi kis szexet-vagy legalábbis kétértelműséget- adj hozzá egy pikáns alcímet, fűszerezd meg egy frappáns nyitóhsz-szel...és várd amíg az önjelölt kukták teleszórják pasifogó receptekkel,csajcsábító főzetekkel, isteni kajákkal, de leginkább szexis konyhai képekkel.

Az eddigi hozzászólások

... 29 30 31 32
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#40   2007. 08. 13. hétfő 18:05
sokroyg sokroyg
szó se róla, nincs élet szex nélkül, de ez nem a szex-mentes övezet lenne???
(a képekre gondolok...)
#39   2007. 08. 13. hétfő 12:53
X Törölt felhasználó (94621)
Méghogy a férfiak nem szeretnek főzőcskézni:

#38   2007. 08. 13. hétfő 00:17
Moncy Moncy
Csirke aprólék leves... főképp csirkeláb... imádom szopogatni finom
Csorba csibe, petrezselymes burgonya, rántott cukkinivel, kovi ubival... desszert gyanánt: gazdag lepény... no meg szőlő... wink

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 12. vasárnap 23:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2007. 08. 12. vasárnap 23:13
Mi volt ma nálatok a vasárnapi ebéd?
(lehetőleg recepttel!)

kerdes
#37   2007. 08. 12. vasárnap 23:13
X Törölt felhasználó (21812)
Mi volt ma nálatok a vasárnapi ebéd?
(lehetőleg recepttel!)

kerdes
#36   2007. 08. 12. vasárnap 17:36
simishake simishake
Klikkelj a normál/tömörített mérethez
#35   2007. 08. 12. vasárnap 13:05
X Törölt felhasználó (94621)
Egyik kedvenc ételem a kocsonya. Ezt csak nagy figyelemmel, elsőrendű anyagból érdemes készíteni, nagy odafigyeléssel, az eredmény kárpótolni fog.

Kocsonya

Hozzávalók (6 személyre):
2 kg vegyes disznóság
15 dkg vöröshagyma
8 dkg sárgarépa
5 dkg fehérrépa
3 dkg zellergumó
babérlevél
fokhagyma
feketebors (szemes)
darabka fűszerpaprika

(ecet, citromlé)

A megtisztított (szükség esetén leperzselt) disznóságokat alaposan mosd meg, s annyi hideg vízben tedd fel főni, amennyi ellepi (max. 3 liter). Ha a víz felforrt, szedd le a tetején képződő habot, majd tedd bele a fűszereket és a zöldségeket. Fedő alatt, lassú tűzön főzd, amíg a hús teljesen meg nem puhul, . (Ha a répákat is bele akarod tenni a kocsonyába, akkor azokat vedd ki, még mielőtt szétfőnének, s ha kihűltek, szeleteld fel.) A megpuhult húsdarabokat csontozd ki, darabold fel, s helyezd el (megfelelően mély) üveg vagy porcelán tálakban (ekkor mehet hozzá a kimentett zöldség is). A levet zsírtalanítsd és tisztítsd meg úgy, ahogy az aszpikot szokás, de zselatint ne használj, ha a dermesztési próba elsőre nem sikerült, inkább főzd tovább a levet. (A dermesztési próbánál egy kiskanálnyi lehűtött levet hideg helyre - de nem mélyhűtőbe - teszünk, s a lé akkor jó, ha ott egy negyed órán belül megkocsonyásodik.) Végül a kocsonya megtisztított és kihűlt (de még nem dermedő wink levét öntsd rá a húsdarabokra, s a tálakat tedd hideg helyre (de nem a mélyhűtőbe).
A tálaláskor ecetet vagy citromlevet kínálj hozzá. (Van, ahol őrölt pirospaprikát is szórnak a tejére.)

A kocsonyát a disznó (vagy malac) olyan részeiből főzzük, amelyek jó tartást adnak a lének, így elsősorban fejet, lábat, körmöt, farkat és bőrkét használunk vegyesen. A hús egy kisebb része lehet füstölt is.

Az alapanyagok:


Klikkelj a normál/tömörített mérethez


A megfőtt hús:




és a végeredmény:

#34   2007. 08. 12. vasárnap 12:19
tom1019 tom1019 VIP Admin
Egy kis fűszernövény nem árt a lányoknak az édesség mellé:
tájföldi diszpaprika, közepesen és erotikusan csípös eplus2

Klikkelj a normál/tömörített mérethez
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 12. vasárnap 10:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)
2007. 08. 12. vasárnap 10:21
Szia Tom!
A "főzőcskézés" nem is lehet szexmentes, amint az alábbi képek bizonyítják, szerintem a GG-n semmi sem az, nekünk jó így is.
nyes nyes


#33   2007. 08. 12. vasárnap 10:21
X Törölt felhasználó (94621)
Szia Tom!
A "főzőcskézés" nem is lehet szexmentes, amint az alábbi képek bizonyítják, szerintem a GG-n semmi sem az, nekünk jó így is.
nyes nyes


(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 08. 12. vasárnap 09:59), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2007. 08. 12. vasárnap 09:59
nagyon jók a képek, cs így kezd a NEM szex mentes övezetbe tartozni! smile
#32   2007. 08. 12. vasárnap 09:59
tom1019 tom1019 VIP Admin
nagyon jók a képek, cs így kezd a NEM szex mentes övezetbe tartozni! smile
#31   2007. 08. 12. vasárnap 09:15
X Törölt felhasználó (94621)
Ha ilyen szakácsnőm lenne, tejbe-vajba füröszteném, nem is engedném főzni, még azt is átvállalnám tőle. /isteni jó segg, nyammmmmmm/

#30   2007. 08. 11. szombat 21:57
X Törölt felhasználó (21812)




Klikkelj a normál/tömörített mérethez



Klikkelj a normál/tömörített mérethez











Klikkelj a normál/tömörített mérethez



Klikkelj a normál/tömörített mérethez



#29   2007. 08. 11. szombat 20:12
yanek77 yanek77
Klikkelj a normál/tömörített mérethez
#28   2007. 08. 11. szombat 19:19
Szoni Szoni
Ez nem jo topik !!!! Ket hete fogyozok,ma leadtam biztos ket kilot,hazaerve elkerültem minden csabito dolgot,elragtam egy

Klikkelj a normál/tömörített mérethez
-t
beneztem ide es es ehes lettem ! Gordont meg kolbaszt emlegetnek itten,hogyan fogok lefogyni ? Mert most egy akkora

Klikkelj a normál/tömörített mérethez
-t sütök,hogy na...

Ez meg a seggetekbe






mivel elcsesztetek a fogyokuramat.
vigyor2
#27   2007. 08. 11. szombat 12:59
X Törölt felhasználó (94621)
Most cseréltem le a konyhai személyzetet, szerintem ezek sem maradnak sokáig, mert a főzés helyett egymással foglalkoznak.




#26   2007. 08. 10. péntek 20:04
tom1019 tom1019 VIP Admin
A világ "legkönnyebben" elkészíthető süteménye. Mennyei illata, változatos ízvilága, mutatós külseje mindenkit elvarázsol - ráadásul még elrontani sem lehet!
A muffinsütés alapvető technikája, hogy külön kevered össze a száraz és külön a nedves alapanyagokat. Így a cukor, liszt, sütőpor, aszalt gyümölcsök, reszelt sajt, sonka, és hasonlók egy tálba, míg a tojás, tej, tejföl, olaj, margarin egy másik tálba keverendők össze. Az összeállításnál nagy laza mozdulatokkal keverd össze a két alkotórészt.

A muffint mindig előmelegített sütőben süsd!

A sütés első negyedórájában tilos a sütőajtó kinyitása, mert összeesnek!

A sütőport mindig a liszthez keverd hozzá, így csak a sütőben kezd el "dolgozni"!

Klikkelj a normál/tömörített mérethez
#25   2007. 08. 10. péntek 19:48
tom1019 tom1019 VIP Admin
Főzéshez, aki szereti az erőset:
(a Nagyi saját kerti termése)

Klikkelj a normál/tömörített mérethez
#24   2007. 08. 10. péntek 18:37
X Törölt felhasználó (21812)
Egy könnyű uzsonna:


Klikkelj a normál/tömörített mérethez



Klikkelj a normál/tömörített mérethez



Klikkelj a normál/tömörített mérethez



Klikkelj a normál/tömörített mérethez
#23   2007. 08. 10. péntek 14:55
X Törölt felhasználó (94621)
Ebéd utáni levezetőtorna a konyhaasztalon:

Klikkelj a normál/tömörített mérethez
#22   2007. 08. 10. péntek 14:49
X Törölt felhasználó (21812)
Levesben pedig ennél nem tudok jobbat elképzelni:

Jókai-bableves

Hozzávalók (6 személyre):
60 dkg füstölt sertéscsülök
3 pár debreceni (kolbász)
20 dkg száraz bab
10 dkg sárgarépa
10 dkg fehérrépa
5 dkg zeller
6 dkg liszt
3 dkg vöröshagyma
1-2 gerezd fokhagyma
1 dl tejföl
zsír
fűszerpaprika

csipetke

Az előkészített babot a csülökkel (2-2,5 liter hideg vízben) tedd fel főni. Add hozzá a megtisztított, de egyben hagyott répákat, a zellert és a kolbászt, s lassan főzd, amíg a belevalók meg nem puhulnak. Ekkor a bab kivételével szedj ki mindent a léből: a zöldségeket tedd félre, a csülökből fordítsd ki a csontot, majd a húsát - ha már langyosra hűlt - kockázd, a kolbászt pedig karikázd fel. Közben kevés zsíron készíts zsemleszínű rántást a vöröshagymával, a fokhagymával és egy kevés pirospaprikával, s ezzel sűrítsd be a levest. (Ha kell, sózd.) Tedd vissza a lébe a csülköt, valamint a kolbászt; ezekkel forrald össze a levest, s közben főzz bele egy kis csipetkét. Ha már a tészta is puha benne, tejföllel meglocsolva tálald.

Szokásos eljárás az is, hogy a csipetkét - egy kis kivett lében - külön főzzük meg, s csak a végső forralásnál adjuk a leveshez. Egy másik elterjedt variáns szerint: a debrecenit, amikor már majdnem puha, kivesszük, hosszában félbevágjuk, sűrűn beirdaljuk, kevés zsíron ropogósra sütjük, s csak közvetlenül a tálalás előtt adjuk újra a leveshez.
#21   2007. 08. 10. péntek 14:47
X Törölt felhasználó (21812)
Egyik kedvencem:


Pirított túrós csusza sütőben sütve

Hozzávalók 4 főre:

Fél kg csuszatészta
20 dkg füstölt szalonna
40 dkg tehéntúró
˝ tejföl
Só ízlés szerint

Elkészítés:

A csuszatésztát sós, forrásban lévő vízben puhára főzzük. A füstölt szalonnát kockára vágjuk, serpenyőben piros, ropogósra sütjük és leszűrjük. A kisült zsírjával összekeverjük a kifőtt, lecsorgatott csuszatésztát, enyhén sózzuk, majd a túró felével és a tejföl egynegyedével összekeverjük. Tűzálló tálba halmozva túróval bőségesen megszórjuk, tejföllel meglocsoljuk, tetejére rászórjuk a kisült, pirított szalonnát, és előmelegített sütőben 160 fokon lassan, 15-20 perc alatt összesütjük. Forrón tálaljuk.

Hozzá fűszeres szekszárdi kadarkát ajánlunk.


 
... 29 30 31 32
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: MmePrune MmePrune
Nyitás ideje: 2007. 08. 10. péntek
Üzenetek: 640db
Utolsó üzenet: 2011. 02. 01. kedd
 

Hírek

2025. 10. 13. hétfő 08:38
Társkereső rendbe tétele! Kedves Felhasználóink! Sajnos elérkeztünk egy olyan ponthoz, ahol már muszáj kísérletet tenni arra, hogy a társkereső, a céljának megfelelően működjön!! Mint azt bizonyára sokan megtapasztaltátok, a Társkeresőben a keresési találatoknál a nő... Tovább
2025. 10. 09. csütörtök 11:48
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább
2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 999 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 966 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 997 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 931 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
6 hónap
* 387 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!