Kapjunk be valamit! (konyhai nyali-fali)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Hogyan készül egy jó gasztronómiai topic?
Végy egy címet, tegyél bele némi kis szexet-vagy legalábbis kétértelműséget- adj hozzá egy pikáns alcímet, fűszerezd meg egy frappáns nyitóhsz-szel...és várd amíg az önjelölt kukták teleszórják pasifogó receptekkel,csajcsábító főzetekkel, isteni kajákkal, de leginkább szexis konyhai képekkel.

Az eddigi hozzászólások

... 28 29 30 31 32
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#60   2007. 08. 15. szerda 21:19
Szoni Szoni
Könnyen elkeszithetö,a baj csak a vegeredmeny...mivel nekünk amatör pizzaszakacsoknak sosem fog sikerülni ketszer egymas utann ugyanazt a tesztat elkesziteni,hiaba merevitünk be a rezeptre ! Hogy mit hintünk ra,mellekes,izles szerint mi minden orszagban regiok szerint is valtozik. En peldaul nem ismerem a tejfölöst...az olaszok sem,de annyit tudok,ha KETCHUP-ot nyomnek ra (mit eleg sokann szeretnek,maemint nem olaszok),hat egy igazi olasz pizzaszakacs megölne.
A teszta :

Klikkelj a normál/tömörített mérethez

hordozza pizza minöseget,meg a kemence HÖMERSEKLETE! Otthon elerünk 220-230 fokot,mig a profik 300-on felül dolgoznak.
Kedvencem a sonkas,extra fokhagyma es ruccola. A legrosszabat Velenceben ettem...csufsag volt. Formajat lehet valtoztatni,nem kö mindig kerek legyen..

Klikkelj a normál/tömörített mérethez


vigyor2 wave
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 15. szerda 10:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)
2007. 08. 15. szerda 10:52
A pizza az egyik legkönnyebben elkészíthető és laktató étel. Nagyon sok fajtája létezik, a tészta elkészítésén sok múlik.

A tészta alapanyaga:
Hozzávalók:
2,5 dkg élesztő
0,5 kg finomliszt
0,5 kg rétesliszt
2,5 dl langyos víz
1,5 kávéskanál cukor
1 teáskanál só
2 gerezd fokhagyma
Teáskanál olíva olaj

Tippek:
- Az élesztőt felhasználás előtt fél órával vedd ki a hűtőből, így hamarabb megkel majd a tészta.
- A már kiporciózott és megkelt tészta is lefagyasztható csakúgy, mint a paradicsomszósz. Felhasználás előtt csak fel kell olvasztani és formára nyújtani.
Az élesztőt a langyos vízzel és a cukorral futtasd fel, ami kb. 0,5 órát vesz igénybe. (Persze nyáron kicsit kevesebb idő is elég.) A liszteket mérd ki egy nagyobb tálba, majd tedd bele a fűszereket, az olajat, az összetört fokhagymát, valamint a sót (a mennyiség nem szentírás, kinek-kinek ízlése szerint). Ha az élesztő megkelt, öntsd a liszthez, és gyúrd a lehető legkeményebbre. Nyugodtan használhatod erre a célra az asztal lapját. (Izé, mármint ne azzal csináld, hanem azon ) Ha készen vagy a gyúrással, válaszd szét a tésztát adagokra. A kapott cipókat helyezd vissza az edénybe, és szórj a tetejére egy csipetnyi lisztet. Ezután takard le egy tiszta konyharuhával. Ha jól csináltál mindent, a tészta nagyjából fél óra alatt a kétszeresére fog dagadni. Ezután már csak a formázás és nyújtás van hátra. Figyelj arra, hogy a tepsit olajozd ki a művelet előtt, mert különben odaragadhat a tészta. Előmelegített, forró sütőbe süsd.

Az élesztő problematikája
Az élesztő vagy megkel, vagy nem. Nálam bevált recept, hogy az élesztőt csak olyan helyről veszem, ahol nem hűtik le túlságosan, ugyanis a hideg károsíthatja az élesztő gombákat.
A másik a víz, amiben felfuttatjuk. Tényleg legyen langyos, soha nem forró. Az élesztő élőlény, könyörgöm, ne öld meg! (Az más kérdés, hogy utána úgyis a gyomrunkban végzi majd a szerencsétlen.) A cukor viszont azért kell, mert elősegíti szaporodásukat.

sonkás pizza, a kedvencem:





gombás pizza:


#59   2007. 08. 15. szerda 15:26
Moncy Moncy
Hát... Én se nem akárhol, se nem akármit kapok be nyes

A hidegrázást kapom ezektől a bolti gezemice fagyasztott pizzáktól...

Igazi isteni pizzát eddig életemben három helyen ettem: Hajdúnánás, Komárom, Pápa...
Kedvenc: fokhagymás-tejszínes, virslis, póréhagymás, főttojásos...

finom (Ha valaki arra jár és érdekli a cím, szívesen megadom wink )

Még a márkás időben valami 15 márkáért sikerült olyan pocsék pizzát taljánföldön ennem... zavart2 pfuuujjjjj....
#58   2007. 08. 15. szerda 15:16
X Törölt felhasználó (94621)
Semmi gond kedves Zelli, ha nem szereted a pizzát, mivel a topic címe is ez, akkor kapjál be valami mást. /Nálam mindig van valami bekapható/

nyes nyes
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 15. szerda 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 15. szerda 15:00
Alapvetően nem vagyok pizzás! De ha eszek, akkor legyen rajta sok sajt, némi szalámi, rengeteg gomba! A lényeg, a pizzások sem rajtam fognak meggazdagodni! Jujj, elfelejtettem, rengeteg kecsup kell Nekem hozzá! wink
#57   2007. 08. 15. szerda 15:00
zelli zelli
Alapvetően nem vagyok pizzás! De ha eszek, akkor legyen rajta sok sajt, némi szalámi, rengeteg gomba! A lényeg, a pizzások sem rajtam fognak meggazdagodni! Jujj, elfelejtettem, rengeteg kecsup kell Nekem hozzá! wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 15. szerda 10:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)
2007. 08. 15. szerda 10:52
A pizza az egyik legkönnyebben elkészíthető és laktató étel. Nagyon sok fajtája létezik, a tészta elkészítésén sok múlik.

A tészta alapanyaga:
Hozzávalók:
2,5 dkg élesztő
0,5 kg finomliszt
0,5 kg rétesliszt
2,5 dl langyos víz
1,5 kávéskanál cukor
1 teáskanál só
2 gerezd fokhagyma
Teáskanál olíva olaj

Tippek:
- Az élesztőt felhasználás előtt fél órával vedd ki a hűtőből, így hamarabb megkel majd a tészta.
- A már kiporciózott és megkelt tészta is lefagyasztható csakúgy, mint a paradicsomszósz. Felhasználás előtt csak fel kell olvasztani és formára nyújtani.
Az élesztőt a langyos vízzel és a cukorral futtasd fel, ami kb. 0,5 órát vesz igénybe. (Persze nyáron kicsit kevesebb idő is elég.) A liszteket mérd ki egy nagyobb tálba, majd tedd bele a fűszereket, az olajat, az összetört fokhagymát, valamint a sót (a mennyiség nem szentírás, kinek-kinek ízlése szerint). Ha az élesztő megkelt, öntsd a liszthez, és gyúrd a lehető legkeményebbre. Nyugodtan használhatod erre a célra az asztal lapját. (Izé, mármint ne azzal csináld, hanem azon ) Ha készen vagy a gyúrással, válaszd szét a tésztát adagokra. A kapott cipókat helyezd vissza az edénybe, és szórj a tetejére egy csipetnyi lisztet. Ezután takard le egy tiszta konyharuhával. Ha jól csináltál mindent, a tészta nagyjából fél óra alatt a kétszeresére fog dagadni. Ezután már csak a formázás és nyújtás van hátra. Figyelj arra, hogy a tepsit olajozd ki a művelet előtt, mert különben odaragadhat a tészta. Előmelegített, forró sütőbe süsd.

Az élesztő problematikája
Az élesztő vagy megkel, vagy nem. Nálam bevált recept, hogy az élesztőt csak olyan helyről veszem, ahol nem hűtik le túlságosan, ugyanis a hideg károsíthatja az élesztő gombákat.
A másik a víz, amiben felfuttatjuk. Tényleg legyen langyos, soha nem forró. Az élesztő élőlény, könyörgöm, ne öld meg! (Az más kérdés, hogy utána úgyis a gyomrunkban végzi majd a szerencsétlen.) A cukor viszont azért kell, mert elősegíti szaporodásukat.

sonkás pizza, a kedvencem:





gombás pizza:


#56   2007. 08. 15. szerda 10:52
X Törölt felhasználó (94621)
A pizza az egyik legkönnyebben elkészíthető és laktató étel. Nagyon sok fajtája létezik, a tészta elkészítésén sok múlik.

A tészta alapanyaga:
Hozzávalók:
2,5 dkg élesztő
0,5 kg finomliszt
0,5 kg rétesliszt
2,5 dl langyos víz
1,5 kávéskanál cukor
1 teáskanál só
2 gerezd fokhagyma
Teáskanál olíva olaj

Tippek:
- Az élesztőt felhasználás előtt fél órával vedd ki a hűtőből, így hamarabb megkel majd a tészta.
- A már kiporciózott és megkelt tészta is lefagyasztható csakúgy, mint a paradicsomszósz. Felhasználás előtt csak fel kell olvasztani és formára nyújtani.
Az élesztőt a langyos vízzel és a cukorral futtasd fel, ami kb. 0,5 órát vesz igénybe. (Persze nyáron kicsit kevesebb idő is elég.) A liszteket mérd ki egy nagyobb tálba, majd tedd bele a fűszereket, az olajat, az összetört fokhagymát, valamint a sót (a mennyiség nem szentírás, kinek-kinek ízlése szerint). Ha az élesztő megkelt, öntsd a liszthez, és gyúrd a lehető legkeményebbre. Nyugodtan használhatod erre a célra az asztal lapját. (Izé, mármint ne azzal csináld, hanem azon ) Ha készen vagy a gyúrással, válaszd szét a tésztát adagokra. A kapott cipókat helyezd vissza az edénybe, és szórj a tetejére egy csipetnyi lisztet. Ezután takard le egy tiszta konyharuhával. Ha jól csináltál mindent, a tészta nagyjából fél óra alatt a kétszeresére fog dagadni. Ezután már csak a formázás és nyújtás van hátra. Figyelj arra, hogy a tepsit olajozd ki a művelet előtt, mert különben odaragadhat a tészta. Előmelegített, forró sütőbe süsd.

Az élesztő problematikája
Az élesztő vagy megkel, vagy nem. Nálam bevált recept, hogy az élesztőt csak olyan helyről veszem, ahol nem hűtik le túlságosan, ugyanis a hideg károsíthatja az élesztő gombákat.
A másik a víz, amiben felfuttatjuk. Tényleg legyen langyos, soha nem forró. Az élesztő élőlény, könyörgöm, ne öld meg! (Az más kérdés, hogy utána úgyis a gyomrunkban végzi majd a szerencsétlen.) A cukor viszont azért kell, mert elősegíti szaporodásukat.

sonkás pizza, a kedvencem:





gombás pizza:


#55   2007. 08. 14. kedd 23:28
gazosgyuri gazosgyuri
Megwan!!!Tsak a newére nm emlékszem...walami finom tejszínes lötyi úszik rajta...bazi jóó íze wan...olyan mintha ráöntötték wóna a lewest...basszus nm ugrik beee...mind1...szówal az a kedwenc... finom
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 14. kedd 22:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2007. 08. 14. kedd 22:28
Ne is! Jobb helyen nem is lehetne.
Még esetleg leírhatnád, hogy mi(k) a kedvenc pizzá(i)d?

A kérdés mindenkinek szól!
smile
#54   2007. 08. 14. kedd 23:23
MmePrune MmePrune VIP Admin
donpepe...karibi...sok fokhagymás mártással, rengeteg tengeri herkentyűvel smile finom
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 14. kedd 22:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2007. 08. 14. kedd 22:28
Ne is! Jobb helyen nem is lehetne.
Még esetleg leírhatnád, hogy mi(k) a kedvenc pizzá(i)d?

A kérdés mindenkinek szól!
smile
#53   2007. 08. 14. kedd 23:18
gazosgyuri gazosgyuri
Kedwenc pizza???
Nm istom...talán csak a gombásért nm ugrálok...a többiek gyűhetnek... wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 14. kedd 22:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2007. 08. 14. kedd 22:28
Ne is! Jobb helyen nem is lehetne.
Még esetleg leírhatnád, hogy mi(k) a kedvenc pizzá(i)d?

A kérdés mindenkinek szól!
smile
#52   2007. 08. 14. kedd 22:28
X Törölt felhasználó (21812)
Ne is! Jobb helyen nem is lehetne.
Még esetleg leírhatnád, hogy mi(k) a kedvenc pizzá(i)d?

A kérdés mindenkinek szól!
smile
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 08. 14. kedd 22:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 14. kedd 22:21
Ezt a képet nem hagyhatom ki... nyes wink finom


#51   2007. 08. 14. kedd 22:21
Moncy Moncy
Ezt a képet nem hagyhatom ki... nyes wink finom


#50   2007. 08. 14. kedd 20:19
X Törölt felhasználó (21812)
Brownie - süti csokirajongóknak

Hozzávalók:
1 és 1/3 csésze liszt
˝ kávéskanál só
1 kávéskanál sütőpor
1 csésze vaj
1 és ˝ csésze cukrozatlan kakaó por
2 csésze cukor
4 szobahőmérsékletű tojás
1 és ˝ kávéskanál vanília aroma, vagy vanília rúd
2 csésze tört dió
Melegítsük elő a sütőt 185 fokra. Vajazzunk ki egy sütőformát, vagy tepsit.
Keverjük össze a lisztet, sót és sütőport és tegyük félre. Olvasszuk fel a vajat és keverjük hozzá a kakaót és alaposan keverjük el. Ezután tegyük hozzá a cukrot és egyesével a tojásokat. Utoljára keverjük bele a vaníliát. A liszt keveréket is adjuk hozzá a tésztához és ha már elkevertük adjuk hozzá a dió darabokat is.
Süssük 30 percen keresztül. Hagyjuk lehűlni és ízlés szerint csoki öntettel tálalhatjuk.

A csokiöntet:
ź csésze olvasztott vaj
2/3 csésze cukrozatlan kakaópor
˝ kávéskanál vaníliaaroma
2 csésze porcukor
kb. ź csésze tej
Keverjük el a vajat a kakaóporral. Öntsük hozzá a vaníliát, és a cukrot, valamint annyi tejet, hogy egy sűrű, de folyékony öntetet kapjunk. Vigyázzunk, mert ahogy kihűl megszilárdul. Miután ráöntöttük a sütire hagyjuk megszilárdulni, majd azután vágjuk fel a süteményt.

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 14. kedd 14:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)
2007. 08. 14. kedd 14:32
Mindig is szerettem a csokoládét, a csokis süteményeket, a csokitortát meg nagyon. A lényeg, hogy sok csoki legyen benne, és kevés tészta. nyes

ANGOLOS CSOKITORTA
Hozzávalók:
6 tojás, 12 evőkanál porcukor, 12 evőkanál liszt, 2,5 evőkanál kakaó, 3 evőkanál vaj + vaj a forma kikenéséhez
Elkészítés:
A tojásokat keverjük habosra a porcukorral, adjuk hozzá a felolvasztott vajat, majd a lisztet és a kakaót. A tésztát öntsük kisebb tortaformába és 200 fokon süssük 25 percig. Ha kihűlt, vonjuk be tortabevonóval.

Képek a csokitortáról:

#49   2007. 08. 14. kedd 14:37
MmePrune MmePrune VIP Admin
a karamellt én is szeretem...a mc-is karamell fagyi például isteni smile
és aztán:



és még:



és nem utolsósorban smile

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 14. kedd 13:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2007. 08. 14. kedd 13:58
Imádom a karamell-öntetet.

Nektek mi a kedvenc édességetek?


#48   2007. 08. 14. kedd 14:32
X Törölt felhasználó (94621)
Mindig is szerettem a csokoládét, a csokis süteményeket, a csokitortát meg nagyon. A lényeg, hogy sok csoki legyen benne, és kevés tészta. nyes

ANGOLOS CSOKITORTA
Hozzávalók:
6 tojás, 12 evőkanál porcukor, 12 evőkanál liszt, 2,5 evőkanál kakaó, 3 evőkanál vaj + vaj a forma kikenéséhez
Elkészítés:
A tojásokat keverjük habosra a porcukorral, adjuk hozzá a felolvasztott vajat, majd a lisztet és a kakaót. A tésztát öntsük kisebb tortaformába és 200 fokon süssük 25 percig. Ha kihűlt, vonjuk be tortabevonóval.

Képek a csokitortáról:

#47   2007. 08. 14. kedd 14:04
X Törölt felhasználó (21812)
Irigy mirigy paródia Stahl Judit műsoráról

Azért az elég ciki volt, amikor kiderült, hogy Nigella Lawsontól szedte a receptjeit, nem?

Nigella:






Klikkelj a normál/tömörített mérethez
#46   2007. 08. 14. kedd 13:58
X Törölt felhasználó (21812)
Imádom a karamell-öntetet.

Nektek mi a kedvenc édességetek?


#45   2007. 08. 13. hétfő 20:57
zelli zelli
Na jó, beállok tanoncnak Hozzátok Fiúk!
Meghajlok tudásotok előtt is! hehe
Én igazán leves, saláta, egytálétel-témában vagyok otthon! De elismerem "genius-otok" a konyha más területein! Tanítsatok! De lightosan, vagy softosan, az alapanyagot illetően!? vigyor5
A technikai kérdéseket tekintve már "wild" vagyok! wink
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 08. 13. hétfő 20:48), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2007. 08. 13. hétfő 20:48
#44   2007. 08. 13. hétfő 20:48
tom1019 tom1019 VIP Admin
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 13. hétfő 20:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 13. hétfő 20:36
Nagyon régen, még az őskorban, volt egy Juli-suli című főző-műsor az MTV-én. És volt egy kedves sorozat is, "A nem kell mindig kaviár" című német sorozat! A főszereplő meghívást kapott Kudlik műsorába! Egy gyorsan elkészíthető, egyszerű ételt főzött!

"Thomas Lieven-túrógombóc":
-250 g túró
-1 tojássárga
-csipet só
-lisztből annyi, amit az elegy felvesz.

Persze a keverék készítése közben feltettem egy közepes fazékban vizet forralni!
Mire kényelmesen elkészültem, már forr is a víz. Ebbe hideg vizes kanállal beleszaggatom a kissé amorf gombócokat. Ők egy idő után szép sorban a víz felszínére ugranak. Na ezután még 3-5 percig főzöm őket.(Egyet az illem kedvéért kóstoljunk meg!) Ja, és hogy átfőttek-e! hehe
Ízlés szerint lehet sóval, tejföllel tálalni. Én egy pici őrölt köménnyel is megszórom Magamnak! finom
Édesszájúak cukorral, fahéjjal vagy/és kakaóval, igény szerint jó kis házi baracklekvárral is ehetik. Surdinak jó kis házipálesz is javasolt! crazya crazya

Ja: "Ha én ezt a klubban elmesélem....." hehe
#43   2007. 08. 13. hétfő 20:45
tom1019 tom1019 VIP Admin
bocsi,
de az "IGAZI" és jó szakácsok csak a férfiak, legfeljebb nem mindegyik ilyen jóképű,
és nem mindegyik a farkát használja fakanál helyett! eplus2
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 13. hétfő 12:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)
2007. 08. 13. hétfő 12:53
Méghogy a férfiak nem szeretnek főzőcskézni:

#42   2007. 08. 13. hétfő 20:36
zelli zelli
Nagyon régen, még az őskorban, volt egy Juli-suli című főző-műsor az MTV-én. És volt egy kedves sorozat is, "A nem kell mindig kaviár" című német sorozat! A főszereplő meghívást kapott Kudlik műsorába! Egy gyorsan elkészíthető, egyszerű ételt főzött!

"Thomas Lieven-túrógombóc":
-250 g túró
-1 tojássárga
-csipet só
-lisztből annyi, amit az elegy felvesz.

Persze a keverék készítése közben feltettem egy közepes fazékban vizet forralni!
Mire kényelmesen elkészültem, már forr is a víz. Ebbe hideg vizes kanállal beleszaggatom a kissé amorf gombócokat. Ők egy idő után szép sorban a víz felszínére ugranak. Na ezután még 3-5 percig főzöm őket.(Egyet az illem kedvéért kóstoljunk meg!) Ja, és hogy átfőttek-e! hehe
Ízlés szerint lehet sóval, tejföllel tálalni. Én egy pici őrölt köménnyel is megszórom Magamnak! finom
Édesszájúak cukorral, fahéjjal vagy/és kakaóval, igény szerint jó kis házi baracklekvárral is ehetik. Surdinak jó kis házipálesz is javasolt! crazya crazya

Ja: "Ha én ezt a klubban elmesélem....." hehe
#41   2007. 08. 13. hétfő 18:53
MmePrune MmePrune VIP Admin
igazából ez egy szex oldal...nem lenne sok értelme teljesen szex-mentes topicokat nyitni...a szex-mentesség ezekben a topicokban talán inkább arra utalna, hogy eredendően nem a szexszel foglalkozik

mellesleg, ha megnézzük hipp 36-osát: hol van benne szex? egy pasi áll egy fehér konyhában, fehér kötényben és kezében van egy ennivaló kolbász hehe wink
(Ez egy válasz sokroyg üzenetére (2007. 08. 13. hétfő 18:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 13. hétfő 18:05
szó se róla, nincs élet szex nélkül, de ez nem a szex-mentes övezet lenne???
(a képekre gondolok...)
 
... 28 29 30 31 32
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: MmePrune MmePrune
Nyitás ideje: 2007. 08. 10. péntek
Üzenetek: 640db
Utolsó üzenet: 2011. 02. 01. kedd
 

Hírek

2025. 10. 13. hétfő 08:38
Társkereső rendbe tétele! Kedves Felhasználóink! Sajnos elérkeztünk egy olyan ponthoz, ahol már muszáj kísérletet tenni arra, hogy a társkereső, a céljának megfelelően működjön!! Mint azt bizonyára sokan megtapasztaltátok, a Társkeresőben a keresési találatoknál a nő... Tovább
2025. 10. 09. csütörtök 11:48
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább
2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 999 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 966 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 997 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 931 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
6 hónap
* 387 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!