ez így ahogy van a kebledről elfogyasztva!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 14. kedd 13:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 14. kedd 13:58
Törölt felhasználó (21812)
Imádom a karamell-öntetet.
Nektek mi a kedvenc édességetek?
Nektek mi a kedvenc édességetek?
hoztam nektek reggelit:

MP asztalát is megterítettem.

MP asztalát is megterítettem.
Szerintem az én macskámtól megkergült hímnemű egyed, aki a cipőket is betette zavarában a hűtőbe.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 22. szerda 20:42), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 22. szerda 20:42), amit ide kattintva olvashatsz)
ooopsszzzz...ki van a konyhában
A kedélyek megnyugodtak, de ha egy ilyen macska van a konyhában, lehet nyugodt valaki?
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 08. 21. kedd 23:57), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 08. 21. kedd 23:57), amit ide kattintva olvashatsz)
A kedélyek megnyugtatására:
Az legyen a legnagyobb probléma...
Miko álom szép segge wan...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 21. kedd 18:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 21. kedd 18:21
Miko álom szép segge wan...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 21. kedd 18:21), amit ide kattintva olvashatsz)
még összekarcolja nekem a mosogatót avval a hegyes sarokkal
és itt az én saját, különbejáratú szakácsom
még összekarcolja nekem a mosogatót avval a hegyes sarokkal
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 21. kedd 17:45), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 21. kedd 17:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez az én szakácsném...ha gondolod néha cserélhetünk...

Egy véleményen vagyunk Gyuri, akkor most egy olyant akit a konyhánkban szeretnénk látni, jó segge van, meg az arca is szép, igaaaazi szakácsné, tudná verni a habot....
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 21. kedd 16:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 21. kedd 16:40
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 21. kedd 16:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez sowány...
...nm gyere be...a dagikat wiccnek szántam...
...milyen finnyás wagy ma...
Jaaa..és most keresek wmi qwa köwéret...tudod akit lisztbe kell forgatni,hogy megtanád a punáját...
Jaaa..és most keresek wmi qwa köwéret...tudod akit lisztbe kell forgatni,hogy megtanád a punáját...
Ez sowány...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 21. kedd 16:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 21. kedd 16:31
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 21. kedd 16:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)
Gyuri! a mindeségedet, ne rontsd el a topicot ilyen nőkkel, én is szeretem a telt, nagyseggű nőket, de ez már sok a jóból. Ilyen gusztusos, konyhatündérek jöhetnek:
Gyuri! a mindeségedet, ne rontsd el a topicot ilyen nőkkel, én is szeretem a telt, nagyseggű nőket, de ez már sok a jóból. Ilyen gusztusos, konyhatündérek jöhetnek:
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 21. kedd 08:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 21. kedd 08:31
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 21. kedd 08:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Nah..ők sok szedres lángost is ettek...

Azzé még szeretitek a pizzat??!!

Jobb híjján...
2007. 08. 21. kedd 08:31

itt egy tuti süti
3 dl víz+20 dkg cukor-->szirupot főzünk belőle
ebbe kerül a kb. 1,5 kg vékonyra szeletelt alma némi fahéjjal fűszerezve...
ha már kissé szottyosra rotyogott, akkor 3 dl vizet összekeverünk 3 vaníliás pudingporral és belefőzzük az almás izébe...
kb.0,5 kg szögletes háztartási keksz felét lerakjuk szorosan egymás mellé, ráöntjük az almás keveréket (még melegen) és rárakjuk a keksz másik felét...csokimázt kenhetünk a tetejére(jók a táblás tortabevonók)
ha kihűlt, akkor remekül lehet szeletelni a kekszek "összeeresztésénél"
nagyjából így néz ki, de nekem az almás töltelék nem lett elég kemény:

na jó...ez most kicsit "gányul" néz ki, de azért lehet belőle szebbet is kihozni
3 dl víz+20 dkg cukor-->szirupot főzünk belőle
ebbe kerül a kb. 1,5 kg vékonyra szeletelt alma némi fahéjjal fűszerezve...
ha már kissé szottyosra rotyogott, akkor 3 dl vizet összekeverünk 3 vaníliás pudingporral és belefőzzük az almás izébe...
kb.0,5 kg szögletes háztartási keksz felét lerakjuk szorosan egymás mellé, ráöntjük az almás keveréket (még melegen) és rárakjuk a keksz másik felét...csokimázt kenhetünk a tetejére(jók a táblás tortabevonók)
ha kihűlt, akkor remekül lehet szeletelni a kekszek "összeeresztésénél"
nagyjából így néz ki, de nekem az almás töltelék nem lett elég kemény:

na jó...ez most kicsit "gányul" néz ki, de azért lehet belőle szebbet is kihozni
Finim eprecske, tejszínhabbal.........
Megennek egy ökröt...de..,csak nem. Megallom. Es a nudlit is csak megkostolom. A murok finom,es a hargasmagu szilva is.
jaaaaaaaaaaj...ennyi finomságot....ez borzalom,teljesen +éheztem,mivel most nem farokra harapnék
...napersze nem is csak azért jövök ide,hanem a társaság miatt is
...napersze nem is csak azért jövök ide,hanem a társaság miatt is
Rég voltam itt, pedig nagyon ínycsiklandozó topic minden szempontból (kaja, szex stb.)
De most KAJA!
Jégbüfé!
Így kezdődik, majd folytatódik, és végül az eredmény (és természetesen ffi. szakácsok - "művészek"):

és ezen a hajón készültek a remekművek:
De most KAJA!
Jégbüfé!
Így kezdődik, majd folytatódik, és végül az eredmény (és természetesen ffi. szakácsok - "művészek"):

és ezen a hajón készültek a remekművek:

MmePrune